Inzerce https://www.lekarna.cz/blackfriday/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=blackfriday

Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním

Již potřetí se léčím z depresí. Poprvé to bylo před pěti lety. Potom byl čtyři roky klid. Bohužel se situace tentokrát opakovala znova již po roce. Pokaždé (a vypadá to, že i tentokrát) pomůže léčka Citalecem v kombinaci s Neurolem. Neurol postupně není potřeba a Citalec jsme brával vždy přibližně asi 5 měsíců. Tentokrát to vypadá, že u Citalecu zůstanu déle, aby se nemoc nevrátila. Chtěl bys se podělit o zkušenosti s léčbou i problémy samostnými. Mějte se a kdo má chuť tak napiště. Díky.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Icik

Ahojte, taky se tu nějak ztrácím, navíc mám šíleně malá písmenka. Ale zase jsme na hlavní stránce, jako diskuse s nejvíce příspěvky, což nás musí jistojistě těšit. Pomoc pro ostatní. Však si pamatujeme, jak jsme scháněli informace a prahli po každé zkušenosti. Podzim je tu, tma padá brzo a tak vám přeji hodně pohody a žádné depky. Komu doktor předepsal AD, ať je poctivě bere, pokud možno bez zalévání alkoholem. Trvá to, ale zlepšení přijde. Já jsem v pohodě. Marti , nevadí, já to znám, někdy je čas, jindy den uletí a já mám pocit, že jsem nic moc nestihla. Moone, jak je? Pa Icik

mka

beru 6 roků jsem v poho ,pracuji,bavím se žiju

MARTIN

Ahoj MKA začal jsem brat citalec na psychiatrii v Usti kde mi lečili zavislost na neurolu +panicky stavy. A chtel bych byt natom jako ty pracovat bavit se a žit.Jenomže co mi nasadili citalec tak mi je nanic mam depky všeljaké myšlenky beru ho teda kratce 14dnu mysliš že to odezni dik Martin

Moon
3x

14 dní je málo. A zpešení nebude zlomové, ale postupné. I když ty nejvetší "sračky" najednou zmizeli a pak to šlo postupně nahoru. Jak napsal kdosi výše. Citalec beru dlouhodobě a prostě funguju....

Maky
1x

Beru je týden přešla jsem z 10mg na 20mg včera..ale já byla už z první půlky utlumená,ale po týdnu po těch 10mg -prostě to nestačilo uvidím co bude dál..děkuji za každé vydržať :) někdy si vzpomenu na ty kterým to nezabírá a je mi ouzko!.. snad je citalopram-to co potřebuji,a ani jsem neuvažovala že bych s léčbou nezačala..jak jsem viděla jak mi z plata mizí neurol..věděla jsem že je třeba něco dělat! (starám se o mamču která mi každý den pláče-že umře-jinak to mám dědičné,PP,úzkostlivé stavy a šííílené migrošky!) Ale řekněte mi proč jsem to dokázala tolik roků (10) ovládat a najednou se z toho nešlo vykopat!!..že by to úmrtí?-stále jsem to nestrávila :(

Vasek

Zdravím všechny psychycky postžené lidi co se tady svěřují. Patřím bez pochyby mezi vás. Od března letošního roku trpím spoustou zdravotních potíží. Dřív jsem nic podobného nezažil. Kdybych měl vyjmenovat jen něco, tak např. Bolesti hlavy šílená únava špatné spaní, ještě horší rána, bolesti na hrudníku, brnění končetin, a asi nejhorší jsou pocity v puse a krku. a to je jen část. Mám kompletní interní a neurologické vyšetření a nakonec se došlo k závěru, že trpím psychosomatizmem. V prosinci jsem měl úraz oka a ten to prej odstartoval. Navštěvuji vinikající psycholožku v nem. u sv. Anny v Brně mgr Zuzanu spurnou, která mi nbaordinovala neurol, ale potíže trvají stále. Někdy víc a někdy méně. Na její doporučení si jdu příští týden nechat předepsat CITALEC. Jsem zvědav jak se u mě projeví. Zaměstnání i rodinu zvládám, ale to jen proto, protože musím. 4lověk si pořád říká, že když se necítím dobře, nebo spíš když se cítím blbě, musím být prokazatelně nemocnej, ale jak jsem byl ujištěn, je to jen psychyka. Měl jsem v dětství ,hodně mírně řečeno, přísného otce a od toho to prý je. Byl bych moc rád, kdyby se ozval někdo s podobnými skušenostmi, i když jich je tady spousty, ale i tak to potěší.

Icik

Vašku, vím, že na tohle zabírá i povídání s psychologem. Budete rozebírat tvoje stavy a vylučovat nemoce až si budeš jistější a cítit se lépe. Pár týdnů vydrž s AD a po novém roce můžeš buď být OK, nebo hledat psycholožku. Je důležitý si uvědomovat, že ti vlastně nehrozí žádná choroba a s tím pocitem pracovat. Přeji ti zlepšení a napiš jak se ti vede. Icik

vtvooxv
1x

8prdJO xlisjxiqbjor, [url=http://tuzitqpokmmj.com/]tuzitqpokmmj[/url], [link=http://apyrwuzpkjjh.com/]apyrwuzpkjjh[/link], http://wvscllykqczw.com/

ancpchhuwkf

A2heYj hvrukdwgddtc, [url=http://paysljtignku.com/]paysljtignku[/url], [link=http://svydqrrhmhua.com/]svydqrrhmhua[/link], http://cvlqbtllcjzo.com/

vašek

Icik děkuji Ti za optimistickou odpověď. Psycholožka mi doporučila citalec, ale psychyatr mi předepsal prothianol. Když jsem ho začal užívat, mé stavy se rapidně zhoršily. když jsem to pak řekl psycholožce, mimochodem velice uznávané a vzdělané lékařce, říkala, že je to minimálně na stížnost a že k němu mám přestat chodit. A že je to magor. Zatím, žádné AD neberu. Mám jen neurol, ale zdá se mi, že po blbém měsíci užívání mi dvě tabletky denne nestačí. Děsím se představy, že bych měl být závislej na nějakých lécích. Poslední dva dny mám fakt těžké deprese a tak tak zvládám rodinu a zaměstnání. Nejhorší je si jít lehnout a odpočinout. Nebo když nemám do dělat. Hukot v hlavě, pískání v uších. Bolest na hrudi při dýchání atd. Však to znáte.

Icik

Vašku, všichni , nebo téměř všichni zde popisovali, jak jim AD CITALEC zabral. Na Neurolu opravdu závislost vzniknout může, ale až po delší době braní, je ale dobrý se toho trošku bát, aspoň se hlídáš a pak snadno k závislosti nesklouzneš. Když ti psychiatr nepředepsal AD, zajdi si pro ně k obvodní doktorce, Na hučení v uších zkus nějakou příjemnou klidnou muziku, jen potichounku, ale aby to přehlušila. Ono se to zlepší, jen musíš hledat čím tomu vylepšení pomoct. AD budeš brát, ale z počátku ten Neurol taky, než AD zaberou. Nebo ti je může předepsat psycholožka? Má i Dr.?

langetka

Ahoj,tak jsem teď pročítala diskuzi.Já jdu k psycholožce ve čtvrtek.Nějaký rok také bojuji s něčím a nikdo mi neřekl co to je ale myslím si, že je to ta panická porucha..Brala jsem asi před 2,5 lety Citalec-zabral a po roce jsem ho vysadila a pak až do ted dobrý...No a dnes mi obvodní lékař ho napsal a k tomu zatím Neurol.. Tak budu čekat až zabere(nějaký ten týden..). Já mám tyto příznaky: slabost, sevření na hrudi, pocení, nerada jsem sama-strach že se mi něco stane,..a co je nehnusnější: motání se,jakoby pocit nejistoty když jdu či stojím), někdy z toho pláču, protože už nemůžu...Mám dcerku, mojí zlatou berušku a chci být kvůli ní v pohodě...Napište, kdo máte taky dítko a jak to zvládáte. Dceři je 8 let. Pa pa

Maky
1x

Langetko já už to tady psala mám to 10 let nikdy mi nikdo nic neřekl až letos mi docvaklo že jsou to deprese a kvůli malé bych měla něco dělat... bojím se být sama a sní sama ještě víc.. když má manžel noční tak mám otřesné úzkosti ,ale cital. mi musím zaklepat... hodně pomáhá i ze životem a s otázkama o smrti si nějak poradím .Beru Citalopram nec.měsíc a dneska v noci jsem měla po dlouuuhé době atak.. fůj..manžel nebyl ještě v 1h v noci doma a já blouznila.. to pálení celého těla jak tu někdo psal to jsem měla poprvé,pak zase chlad a ty myšlenky proč neumřít hned když to stejně jednou příjde..no děs a pak to z ničeho nic přešlo.. a bez neurolu naštěstí... Ráno jsem vstala jako kdysi v 15 :))) takže opravdu je to o tom vydržet.. a já vím o čem mluvím ataky jsou OHAVNÉ NECHÁPU KDO NÁM TEN MOZEK MANIPULUJE.....pro ty co nechtějí léky brát rada-mozek je stejně chemický pochod a Citalopram se doporučuje především ženám jakož to rodičkám pač není tak drastický jako třeba Citalec.Chtěla bych se spojit s ženou která také trpí jako já at si sní můžu psát-chtěla bych mít ještě jednoho prcka,ale mám myšlenky že stímhle už jsem jako matka k ničemu :(

langetka

Maky zrovna zase brečím...Já už nemůžu...Malá kouká na tv a mě je jí tak líto že má takovou matku...Co mám dělat?Tolik jí miluju,já se bojím že skončím v blázinci. Musím končit, nevidím na monitor jak pláču, napiš odkud jsi? Já z okr. Jindřichův Hradec

vašek
1x

Vidím, že deprese má skoro každej stejné. Dnes jsem byl u psycholožky, která mi napsala doporučení pro obvodní doktorku na citalec. Už dřív mi to napsala pro psychiatra, ale ten mi místo toho napsal prothiaden, kterej stál za prd a psycholožka (mgr) řekla že ten psychiatr je magor. K obvodní jdu va čtvrtek tak mi ho snad napíše. Jo a langetko to že brečíš je dobře, protože emoce jdou z těla ven a nepřetvářejí se na somatické potíže, které mám já. 4lověku je pernamontně zle a bolí tě celej člověk. Někdy je lepší si pobrečet, nebo bouchnout do stolu, než to dusit v sobě. Jsem zvědavej na ten citalec. a hlavně na to, až se konečně vyspím a probudím se do růžova. Neurol mi na to moc nepomáhá. Pa a hodně sil všem.

langetka

Vašku čím to ale je, že večer je mi líp?Ne hezky ale je mi líp zkrátka...K ránu se probouzím a už se mi svírá žaludek a cítím velkou nervozitu, a říkám si jak ten den zase přežiju? Nejvíc mi opravdu vadí ta nejistota při chůzi a závratě..

Florista

Zdravim! Ja beriem Citalec asi 11 mesiacov. Najprv som ho užival s Neurolom,ale ten už len zriedka,keď citim,že to na mňa ide. Väčšinou pri velkej unave a tak. Zabralo to celkom v poho. Beriem Citale 10. Da sa povedať,že mi dosť pomohol a zabral,ale nie je to na 100 percent.Sem-tam keď pridu "najazdy" (priznaky) tak sa to snažim nejako zvladať silou vole... celkom mi to ide :-D Určite mi v tom dopomaha aj moj psik. Dosť ma zamestnava a nejakym "zazračnym" sposobom ma s toho dostane... to je pre mňa taka moja domaca terapia. Dostal som ho na začiatku,keď moje problemy nastali... Mesiac vkuse som bol v doooooosť ťažkych stavoch a neprajem to ani najhoršiemu nepriatelovy!!! Robilo mi problem ešte aj ležať v posteli,nie to ešte vstať. Resume: Neurol a Citalec = v pohode kombinacia

jméno a příjmení

zpráva

vašek

Večer je mi taky lépe. Le asi je to tím, že si dám celej neurol a chce se mi spát. Nejhorší bylo období, kdy jsem nedokázal ani ležet, ani chodit a bylo mi strašně zle a všichni lékaři mi tvrdily, že jsem naprosto v pořádku a já se nedokázal ani najíst. shodil jsem asi 20 kg. Strašné období. Nejhorší část mého života. To bylo letos v březnu. Pak mi jeden doktor napsal lexaurin a všechno se zlepšilo. Ale do dnešního dne nejsem v pohodě. Hrábnul jsem si moc hluboko a to se pak dlouho hojí. Ty AD ještě neberu, ale jsem zvědavej jak mi zaberou. Mám pernamentní strach o svoje zdraví, což jsem nikdy před tím neměl. Taky znáte pocit brnění prstů ?? Je to docela nepříjemné, ale už mě to naštěstí opustilo. Afty na jazyku, such až trpko v puse, strach že mám někde nádor a.t.d. Mám ale dvě malé děti a ty mě drží nad vodou. I v práci je to celkem fajn. Jen v poledne už si tělo docela citelně říká o svou půlku neurolu. Ale ještě nikdy se nestalo, aby to nějak nedopadlo. Ahojky všem.

Enne

Vynikající přístup pana doktora mi zachránil život. V loňském roce mi umřela maminka, následně také i miminko. Nejprve jsem trpěla depresí, hluboký smutek byl můj život, zcela jsem přestala jíst, poté vynechávala i spánek a noci jsem probděla. Tak to trvalo několik měsíců. Na doporučení své obvodního lékaře jsem, vyhledala právě zmíněného pana doktora každý týden ho začala navštěvovat. Nejprve mne podrobně vyšetřil, stanovil mne plán co na čas kdy a jak činit, kdy odpočívat, kdy mu volat, dal mi možnost s ním hovořit denně prostřednictvím internetu, tak jsem toho využívala. Dále mi stanovil kdy pracovat, či se stravovat, kdy číst a konkrétně jakou četbu a k tomu mi předepsal léky kontkrétně asentru. Upozornil mne na vše i na účinkyale moje tělo to přijalo zceůa ihned ani jsem nepocitovala nic nepříjemného po prášku. Setkávali jsme se mimo to i každý týden v kruhu pacienti a povídali jsme si všichni s panem doktorem bylo to velmi příjemné, najednou jsem zjistila, že nejsem sama, kdo je na dně a skutečně tam bylo mnohé, z neštěstí. Nejprve jsem neměla sílu, ale asi za týden jsem se snažila na čas dodržovat stanovený režim, za další týden při kontrole jsem mu sdělila, co jsem již dodržela a postupně jsem se snažila plnit vše, co mi stanovil, samozřejmě mi přidával a měnil režim. Asi za měsíc, jsem i více jedla postupně jsem toužila vše dodržet a těšila se že mne pochválí. Dnes mám o něco větší chuť do života. Léky mne snížil. Jsem již i zaměstnaná. Těší mne, že tak stará o své pacienty, citlivě svým stálím pacientům z poradny poskytuje možnost víkendový pobytů s léčebním režimem, myslím, že takových doktorů je málo. Zasluhuje veliké dík

ikska

No, já měla po virové nemoci vleklé bolesti, tak mi neurolog předepsal ten Citalec. Ale já bych za ten lék ruku do ohně nedala, já po něm byla agresivní! Ke smutku jsem důvody měla, věřím, že doktor už po roce a půl léčby nevěděl, jak dál, ale víc ostudy, než za braní toho léku, jsem si v životě netrhla. Pochybuju, že nemá vedlejší účinky; jsem poměrně veselý člověk, už zas, zdravotní problémy už nemám, ale pořád ještě trnu hrůzou, jak jsem se tehdy chovala.

Maky

Langy netrap se napiš mi své icq proberem to.... bereš něco?...já už si zase díky Bohu maličké konéééčně užívám a to šlo už po cca 2-3 týdnech catlopramu.. depky jsou hrůza -ALE CITAL.PŘIMŮŽE A JINÉ MYŠLENKY POMŮŽOU A HNED TĚ Z TOHO DOSTANOU DÁVÁM SI KAŽDÝ VEČER PIVKO NEBO 2DCL VÍNKA-ALE NE PROTOŽE CHCI NEBO JSEM ZVYKLÁ ALE LÉPE SE USÍNÁ JINAK MĚ SE PŘI LÉČBĚ NEJDE ANI OPÍT PROSTĚ TO CITAL.BRZDÍ TAKŽE V KLIDU.

langetka
2x

Pro Maky: Maky napiš mi email at nemusím psát ICQ veřejně. Dík,můj mail je: [email protected],napiš a já Ti napíšu mé číslo ICQ,pa pa

Maky

Pro mě byly večery dům hrůzy.. tak to máte ještě dobrý !! Jinak neuroložka mi vysvětlila že aspon teda pro můj případ-že serotonin je nevyčerpatelná studna každodenních látech samozř.se skvěle dají doplnit stravou a sportem aj. ale při těch stresech a neustálých nemocech a bolestech či strastech je toho na den jen talíř-a já rano vstala a ten talíř vyjedla...nyní citalopr.neustále ten talířek plní!! Proto nemám ani migrošky.Já to beru pro zpětné vychytávání serotoninu v mozku prostěse mi příliš rychle vyčeral já se z ataky budila!...bleee

vašek.

Tak nevím. mám v ruce recept na citalec a za chvíli si ho mám jít vyzvednout. Mám brát rano jednu tabletu (10mg). Sdělíte mi někdo na co se mám připravit ?? V některém z předc¨hozích příspěvků bylo napsáno, že začátky s AD můžou být docela hrůzostrašné. Beru jen neurol a Zdravotní stav je mizernej.

Maky

Byla jsem taky na tom takhle ale brzy se budeš těšit na 20mg uvidíš.. a jestli je tvůj stav mizerý právě pro to máš ten recept... já ho dostala a mamka zrvna měla narozky a hned na druhý den jsem začla... opravdu v těch těžkých chvílích se člověku do toho vůbec nechce ale právě to je ta naděje ten recept..a navíc pakliže ti bude nic moc právě proto to máš zkusit a když tak kontaktovat lékaře ne? Hodně štěstí!!

Maky
2x

Krásná věta...JEŠTĚ NIKDY SE NESTALO ABY TO NĚJAK NEDOPADLO A...??? VŽDYCKY DOBŘE CO? DRŽÍM PALCE!!

vašek.
2x

V to, aby to dopadlo dobře musí člověk hlavně věřit. Jak to člověk vzdává, tak je to ještě horší. Rada je to sice dobrá, ale někdy se holt aplikovat nedá. Znám ty stavy beznaděje. Už mám spapanou první pilulku citalecu tak jsem zvědavej jak na mě tady ta medikace bude ůčinkovat. Určitě se s vámi o mé skušenosti podělím. Tyto stránky jsou hrozně fajn, ale předse jenom chybí "oční kontakt". Mám vás všechny rád a přeji mnoho sil. My jsme totiž ti, kteří pomámáhají jiným a pak tím vyčerpají sami sebe a energie chybí .Pa

Maky

To máš Vašku pravdu taky mě napadlo jak asi vypadaj ty lidičky co se takhle jako já trápili a trápí.... ale jsou různé profily a facebooky NO PROBLÉM :) DOBŘE JSI UDĚLAL ŽE JSI ZAČAL,JÁ ZA SEBE MŮŽU TAKY HLAVNĚ TADY PODĚKOVAT MOONOVI,MARTINĚ,LCÍK A VŠEM STATNÍM...ASI BYCH TAKY KDYBYCH TYHLE STRÁNKY NENAŠLA TU PILULKU NESEŽRALA,ale mám ještě pár lidiček kolem sebe opravdu podnikavých,skvělých mají rodiny všechno,a taky se tady stím musejí rvát takže je to opravdu pro všechny. V.Š.E.M. H.A.P.P.Y. P.Ř.E.D.V.Á.N.O.Č.N.Í Č.Á.S.E.K. :)

Maky
2x

My jsme totiž ti, kteří pomámáhají jiným a pak tím vyčerpají sami sebe a energie chybí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vašek.

Tož jsem zas tu. Třetí den užívám citalec, a na bilancování je asi ještě brzy. Spíš bych řekl, že se mi docela přitížilo. Dost mě bolí žaludek. Ale možná to nebude tím. Neurol zatím nevysazuji. Jsem jak na houpačce. jednou je to špatné a podruhé mizerné. Pořád ale věřím že se jednoho rána probudím a budu zas jak rybička. Vždyť zas tak starej nejsem. (33). pa pa

vašek.

Tož jsem zas tu. Třetí den užívám citalec, a na bilancování je asi ještě brzy. Spíš bych řekl, že se mi docela přitížilo. Dost mě bolí žaludek. Ale možná to nebude tím. Neurol zatím nevysazuji. Jsem jak na houpačce. jednou je to špatné a podruhé mizerné. Pořád ale věřím že se jednoho rána probudím a budu zas jak rybička. Vždyť zas tak starej nejsem. (33). pa pa

Moon

Zdravím zase po čase všechny přítomné. Vidím nové tváře - bohužel. Ne, že bych vás nechtěl vidět, ale protože jste se objevili v téhle diskuzi asi vám nebude úplně nejlépe. Pro Vaška jedna poznámka. Tři dny je strašně málo. Chce to čas a dočasně může být i hůř. Ale přejde to. Možná budou chvilky kdy tomu nebudeš věřit, ale přijde to. Mám to ověřené - opět musím napsat bohužel - několikrát. Já jsem na tom momentálně tak, že díky jedněm "bezva" zákazníkům jsem na to byl docela špatně i přesto, že jsem dlouhodobě na Citalecu. Normálně když je občas krize přizobnu půlku Neurolu a všechno se srovná. No a teď jsem za 2 týdny sezobal tolik Neurolu co předtím za celý rok. Bleeee. Holt lidi jsou různí a občas věci nejdou jak by člověk chtěl. Takže se všichni držte a věřte, nebo si buďte jistí, že bude lépe.Moon

Martina
1x

No zdárek Moone,kde se tu bereš?To je dost:-)A Iciček je kde,pište,pište a novicům přeji a zároveň vzkazuji,že určo bude líp,někdy to holt trvá déle,někomu se uleví dřív,ale na tom nic nezměníme,chce to vydržet a věřit.Vážně...Mějte se všichni a Moone přeju,aby si Neurol nemusel baštit,na všechny pitomce se můžeš víš co????pa Martina

JPWilliam
1x

[size=1] with following willow grove kimball william carey universtiy web family auction www stuff what foods have vitamin k wu yung healilng what was boad nellie warrior cats movie zacchaeus bible watertown south dakota obama schedule whidbey island naval base wheaton college alumni association wal-mart oregon osha walz why do we homogenize milk young gay sex videos was islam spread by the sword walden book coupon what to say after raise wendy adaska why does nail polish bubble we drove 2,000 miles for this wood country wall art zinc test kit sulfuric acid what makes semen thicker which capacitors for les paul wild flour bakery you torrent we live tog winch retraction guide vstar battery villiage surgery center erie pa what do guys think about william kent staffordshire dogs wrx gear set wallpaper warehouses xcel constructors wanda gabbert weather forecast for virginia beach va wilhelmina la wet cell battery build weber brothers llc vitamin b 17 whole grain wheat wooster wayne county ohio woman fucking chimps zeit dass sich was dreht vineyard church boston ma what is on broadway during july zap electric viking kitens [url=http://snspp91.fr/nagra-3-e7/grexadendk.html]where to locate your business [/url] [url=http://estyle.co.il/Carousel/ofs-them01/fonongredonc.html]windsocks and banners [/url] [url=http://www.b3s.fr/media/sudden-b07/urtexin.html]vuitton picnic blanket [/url] [url=http://snspp91.fr/christia3d/ypedrofedot.html]virtual call transfer [/url] [url=http://estyle.co.il/Carousel/stomach-41/jedechict.html]wooden playareas [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/easter-j94/berene.html]yovie menjaga hati [/url] [url=http://conatus.es/prueba/semi-autf3/tikhenoemaic.html]vw wiring harness [/url] [url=http://conatus.es/prueba/convert-78/dofiddelerl.html]where did the titanic occur [/url] [url=http://lanotteitaliana.ch/media/loss-of-cb/digllyes.html]vpn and security [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/preschoo15/yofeano.html]waterproof shoe covers [/url] [url=http://fdj-saulny.fr/prive/xp-home-95/ddiat.html]wildwood nj beach rentals [/url] [url=http://fantaseriea33cilindri.netsons.org/script/missouri2a/qupang.html]where to have panoramic prints printed [/url] [url=http://fantaseriea33cilindri.netsons.org/script/hydrogen3a/latrthevimin.html]west grove united methodist church neptune [/url] [url=http://fdj-saulny.fr/prive/trazos-d05/lenagesenal.html]ypsilanti courier [/url] [url=http://lanotteitaliana.ch/media/hairstyld3/arefofrozter.html]wwe employee robert adams [/url] [url=http://conatus.es/prueba/watch-mod8/exaivins.html]yemenites jewelry [/url] [url=http://aeraspiratos.es/pdf/gross-pod0/wnudei.html]when did george bush become president [/url] [url=http://www.b3s.fr/media/www-anak64/cksutokiome.html]zeb roller 2000 [/url] [url=http://fdj-saulny.fr/prive/ren-tv-o25/beshingh.html]where ever lyrics [/url] [url=http://estyle.co.il/Carousel/body-achc7/iodddnedewer.html]women specialist of new mexico [/url] [url=http://fdj-saulny.fr/prive/swollen-c6/quthrdexay.html]where is corey haim today [/url] [url=http://estyle.co.il/Carousel/long-hai10/venguttherki.html]warcraft 3 help [/url] [url=http://agendapetropolis.net/videos/1963-cad38/ladarldld.html]volcanic tuff [/url] [url=http://aeraspiratos.es/pdf/spss-maca8/juthath.html]wisconsin dells with indoor water park [/url] [url=http://estyle.co.il/Carousel/how-to-ree/jeccudroen.html]west indies dance [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/letters-13/wandobushan.html]western digital boot disk sata [/url] [url=http://mondoscarpe.net/media/adobe-ph6d/sutrewe.html]younan dallas morning news [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/burgandy2b/genglanin.html]writing bibliogrpahy apa style [/url] [url=http://estyle.co.il/Carousel/sudden-s84/metha.html]windstar brake troubleshooting [/url] [url=http://lanotteitaliana.ch/media/lange-wo68/jutolingr.html]weakness of budget toward business [/url] [url=http://aeraspiratos.es/pdf/secret-gfb/rsandurech.html]wall mounted residential misting fans [/url] [url=http://illy.rockt.at/css/transfor45/calyinothi.html]wow paint [/url] [url=http://lanotteitaliana.ch/media/wholesalaf/uladderor.html]yokohama as430 review [/url] [url=http://www.b3s.fr/media/teaching83/outangl.html]what causes red ring on back [/url] [url=http://snspp91.fr/1st-grad47/rearenk.html]website designer in temple [/url] [url=http://aeraspiratos.es/pdf/naruto-seb/jerroez.html]warszawa prostitute [/url] [url=http://estyle.co.il/Carousel/tae-guk-fe/winde.html]women's club lancaster pa [/url] [url=http://www.b3s.fr/media/jetix-ni1b/lenededinere.html]weeze york way [/url] [url=http://aeraspiratos.es/pdf/worlds-c1f/ushernt.html]weight watchers points allowance for 2008 [/url] [url=http://www.b3s.fr/media/2008-gmc12/olyedreredo.html]yorki chiuwawa [/url] [url=http://conatus.es/prueba/step-by-b8/yiaswico.html]women's health services [/url] [url=http://aeraspiratos.es/pdf/x-box-re31/radingnyisou.html]windows installer registry [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/white-ci61/qutoveadeas.html]wisc object arrangement interpretation [/url] [url=http://lanotteitaliana.ch/media/lange-wo68/diovec.html]zartarian genealogy [/url] [url=http://www.b3s.fr/media/newport-88/venowhendile.html]west highland white terrier description [/url] [url=http://mondoscarpe.net/media/inflamma45/opend.html]wearing hats at school [/url] [url=http://illy.rockt.at/css/1937-for83/dntrs.html]youtube no al futbol [/url] [url=http://illy.rockt.at/css/manna-mi61/oedon.html]vinnell brown and root [/url] [url=http://conatus.es/prueba/hide-spo8e/iviaddom.html]wheelchair dimention [/url] [url=http://snspp91.fr/tiffany-c8/fofoly.html]zaroxolyn side effects [/url] [url=http://conatus.es/prueba/nausea-hc5/odenge.html]wet n wild lipstick mood [/url] [url=http://www.espaidesalut.org/media/downloadf4/rerabryoeed.html]westchester av [/url] [url=http://estyle.co.il/Carousel/bugler-t8f/oncretoromo.html]youngest girls in porn [/url] [url=http://snspp91.fr/windows-2a/wadshedagi.html]wbmr baltimore [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/how-to-m0a/rrleappsth.html]yacht club recruit members [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/baby-pim33/uslsousced.html]what is pa systolic pressure [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/letters-13/jeath.html]weather dusseldorf [/url] [url=http://conatus.es/prueba/necklacefa/foferl.html]yellow zucchini squash [/url] [url=http://agendapetropolis.net/videos/hide-stab9/edendsi.html]zip code map of kansas city [/url] [url=http://agendapetropolis.net/videos/list-of-ef/thian.html]william rodwell [/url] [url=http://lanotteitaliana.ch/media/does-sha0a/vealerle.html]virgin tv programmes [/url] [url=http://fdj-saulny.fr/prive/ren-tv-o25/iaved.html]zorki 6 disassembly [/url] [url=http://conatus.es/prueba/anchorin2a/nglkingoma.html]wet couple pissing [/url] [url=http://fdj-saulny.fr/prive/hacked-f14/thaprigheri.html]womens pink cycling [/url] [url=http://conatus.es/prueba/list-tip50/ckheteowoex.html]wombat distribution [/url] [url=http://illy.rockt.at/css/1937-for83/rypryingiaio.html]wyndham dorado p r [/url] [url=http://sportsalon.nl/buttons/astrologb0/whiso.html]zippo contempo 1402 [/url] [url=http://snspp91.fr/quote-ab39/anadedusisi.html]world-class pedal steel players [/url] [url=http://illy.rockt.at/css/printabl25/thipoedsou.html]what is electronic engineering technology [/url] [url=http://mondoscarpe.net/media/symptomse3/ediofosthi.html]zebra bathroom rug [/url] http://www.giovaniallevatori.ch/webalbum/increase80/bededsth.html http://fosterdrypointprints.com/wpimages/-quot-suca/drolypi.html http://ewtrade.ae/hawaiianb7/rsenyesunv.html http://2gym-mikras.thess.sch.gr/autosch/free-cur99/cedre.html http://sicedeu.fr/freeware6b/fofren.html http://www.elecson.co.kr/docs/foods-ri9e/ncoatonther.html http://cixsi.org/pages/level-c-fc/ftheluerc.html http://www.footballandbeer.ch/vario/virtual-c4/whexinsum.html http://www.dbsoft.gr/dbsoft/why-did-c8/jemac.html http://nordlichtpoker.de/usage/acp-100-50/fozlther.html http://www.footballandbeer.ch/vario/virtual-c4/ysabumartho.html http://bellsky22.dothome.co.kr/ch/i-feel-m3d/fourtozdino.html http://iihmc.com/dev/cast-iro25/nonus.html http://www.escueladelparque.com.ar/rapuzzi/hormone-d6/diasmpthet.html http://www.atachebrasil.com.br/br/cooking-6e/wasuplyed.html http://uhren-klar.de/slide/playstat3f/juminoromat.html http://www.rse-racing.com/image/psp-onlife/jeaconuser.html http://cazpidesign.com/dhm/gta-chine3/finatibler.html http://sensazzioneprima.com.ar/notas/electric08/ytolikechi.html http://mushration.es/autocad-04/noredoexal.html http://operariofutebolclube.com/site/invitati5b/besletoundsi.html http://www.giovaniallevatori.ch/webalbum/cheat-enda/cserowa.html http://www.ipstt.com/bkup/viruses-fd/zddituthiki.html http://www.ortema.eu/News/diarrhoe8a/sthevedliss.html http://cazpidesign.com/dhm/chest-pa40/yomeha.html http://www.ortema.eu/News/poems-th21/pigndreacon.html http://eleal-ibiza.com/include/louis-vu95/kharendenged.html http://www.foxinformatica.net/html/speech-f4a/gisuthe.html http://trubatgioi.net/fast-and87/ckonghen.html http://atiyedeniz.net/media/context-0c/ffresmang.html http://mondoscarpe.net/media/do-not-ff6/ssereadditel.html http://www.elecson.co.kr/docs/hindiyou30/iseran.html http://retarquinio.it/mappa/when-do-2b/okendonin.html http://mondoscarpe.net/media/science-c4/yedomib.html http://jeaja.net/periodicf3/rtitledio.html http://www.kunitec.com.ar/htm/friendshae/hingndeavev.html http://bonillarefrigeracao.com.br/media/free-e-c5d/graron.html http://illy.rockt.at/css/empty-aae1/zingrerlfo.html http://escaleraspromogest.com/data/cereus-g3e/bsexableea.html http://aeraspiratos.es/pdf/gross-pod0/levandutre.html http://www.ortema.eu/News/grant-foa5/nthessau.html http://azilis-voyance.fr/images/pic-of-r0f/fontit.html http://www.elecson.co.kr/docs/free-chie4/palye.html http://entersolucoes.com.br/savory-cc0/nerst.html http://artefoto.com/design/bsa-chopf8/elyine.html http://mushration.es/normal-df3/jesenghene.html http://visualconcept.it/css/coloring06/qurerice.html http://take-x.com/cgi-bin/comic-de2b/mererit.html http://aeraspiratos.es/pdf/a-wagner4e/detinssow.html http://sag.com.pt/pages/santa-fecc/rozdofo.html [/size]

vašek.

Ahojky. Den tuším, že pátý na citalecu je opět tragédie. Vypadá to, že mi praskl vřed v žaludku, ale zatím to neřeším. Věřím vám, zkušeným, že je to přechodné. Dobrý lék na depresi je poslední hra vod cimrmana České nebe. Kdo neslyšel, vřele doporučuji. Pa.

Moon

Ahoj, je to přechodné. Když mě bylo nejhůř, skoro jsem nejedl a s chutí se najíst byla pro mne nepředstavitelná věc. Postupně to přešlo. Dost jsem tenkrát shodil, což při mé fyzické stavbě byl už docela problém, ale je to pryč.Naštěstí. Takže se drž.Moon.

Icik

Ahojte, lidi, těžko pořád opakovat to samé. Radši si na chvíli sedněte a počtěte si tady. Uvidíte, že to přejde, jen brát léky a vydržet. A čekat. Moone, já to znám, taky podnikáme, ale my už s mužem máme potřebu vydělávat penízky jen na to živoření. Holky jsou samostatné, naši naštěstí taky, moc nepotřebujeme. Poslední měsíce si naštěstí nenecháváme velmi znepříjemňovat život od zákazníků. Mávneme nad tím rukou a dobře se najíme. Jen to trvalo šíleně dlouho a stálo to moc nervů, než jsme dospěli až sem. No a jak dlouho tahle pohoda vydrží nedokážu říct. Zkus se nad mými slovy zamyslet a vzít si z nich něco málo. Zdraví máme jen jedno a blbci na světě chodit a škodit budou pořád. Marti, nazdárek. A co vánoce? Jak se těšíte?

Maky

Jsem na citalu něco málo přes měsíc a více je dobrého-depresi prožívám před menzes,ale to u neuroložky budeme řešit ted v prosinci. Na Vánoce se těším ,protože mi to připomíná bezstarostné dětstí a dlouhá A zdravá minulá léta života-letos je vše porvé jaksi jinak :( ale díky bohu za to HLAVNĚ ZA MALIČKOU... jak již někdo psal: NIKDY TO NEDOPADLO NIJAK...ty stavy že mě klepne se ještě vracejí,ale díky vám vím že to nějak (dobře) dopadne.Cital není vše lék-berte to tak :)

Trud-Nild
1x

Теперь мне стало всё ясно, благодарю за помощь в этом вопросе. [url=http://mastervoda.ru/]принципи трудового права[/url]

glpohvsc

7XvzST yeebduovmwny, [url=http://zueacgadumsr.com/]zueacgadumsr[/url], [link=http://xmwnnijarcla.com/]xmwnnijarcla[/link], http://nuvbypmfebod.com/

Moon

Ahoj všichni, chtěl bych vám všem popřát klidné a ničím nerušené svátky. Moon.

Icik

Připojuju se k Moonovi a přeju vám krásné a klidné vánoční svátky. Icik

Martina

I já vám přeji všem krásné,pohodové a klidné vánoce:-)ya až bude "po" tak snad všichni písneme trošku víc,že,hihihi.Tak hodně dárků,které potěší a rodinnou pohodu- ještě jednou přeje Martina. ******Šťastné a veselé*******

linda

čaute lidi..mám problém. nastalo to po narození mého syna. je fakt, že jsem depresemi trpěla delší dobuale jak říkám po porodu se mi přitížilo a to tím, že jsem někde slyšela jak nějaká ženská zabila vlastní dítě. Nikdy bych toho nebyla schopná jen jsem začala mít panickouúzkost abych se nezbláznil a třeba v tom stavu šílenosti nemohla něco nevědomně synovi udělat, třeba ho hodit z okna no hrůůůůůůůůzafakt hnus. byla jsem u psychologa i psychiatra , kteří mně uklidnili, že jsem duševně v pohodě, a že je to stav, který mívají maminy na mateřské, že jde o jakousi úzkost. máte s tím někdo zkušenost? díky za radu

Maky

Všem příjemné prožití ve dnech všedních i svátečních....žádný den ve strachu a obavách...A VŠEM DĚKUJI ZA RADY A POMOC ... LINDO: je to tím že jsi něco takového slyšela a bojíš se že by jsi ... ap. NÉ!!-NEMOHLA JSI V POHO!! Já se bála laktačky :(

3x

již řadu let beru citalec i neurol,ale pořad jsem na tom po psichicke strance špatně.mam docela stesujíci život.snažim se na vše nemyslet,jsem v častečne invalidnim důchodě,ted jdu na složitějši operaci páteře a taky jsem po mozkové přihodě.je mi 56let.nemůžu spávát a přemyšlim co bude dál.manžela mám nervaka,který mě nepodpoři.prosím o radu.děkují.

pafka
1x

Ahoj !chtěla bych poradit!Mám syndrom dráždivého tračníku ,chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s užíváním Citalecu při tomto problému a jestli vám pomohl.Díky

Icik

Josefíno, tohle nezázemí doma , tak to znám dobře. Pomohlo mi probírání u psycholožky, maličko jsem se stávala sebevědomější a samostatnější. Já nevím, proč my ženský bereme pořád nejvíc ohledů na bezohlednýho chlapa, co nám bručí doma. Ale stejně bych si přála víc na něj kašlat, žít a užívat si života, dokud aspoň trochu tělo slouží. Léky a terapie, to radím, a na operaci se těš, že tě tam spraví a ty budeš čilejší. Dej vědět, co a jak dál, ano? Jsi mi blízká, mě je pade.

Icik

Pafko, moje známá má syndrom dr. tračníku a já jí navedla na braní AD. Myslím jen, že bere Cipralex, je to skoro stejné AD. A dobrý, aspoň je sama spokojenější. Pa a užívej a důvěřuj času. Tohle se nesrovná za týden. Pa Icik

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

78%
22%
Zatím hlasovalo 165 lidí
reklama https://www.lekarna.cz/boiron-oscillococcinum-1-g-granule-30-davek/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=Boiron_oscillo

Mohlo by vás zajímat

Alergie na chlad

Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.

Strupy v nose

Dobrý den, jsem nachlazený a mám rýmu. Udělaly se mi strupy v nose, kterých se nemůžu zbavit. Je to bolestivé a nevím si s tím už rady. Co bych na to mohl použít, abych se toho zbavil?

Otužování zlepší dětem imunitu

Že jsou vaše děti zase nemocné? Předejděte dalším nemocem dobrou prevencí, kterou je otužování.

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce