Všechny vás zdravím.Na vaší diskuzi jsem se dostala zadáním názvu léku Citalec do vyhledávače, dnes jsem navštívila po prvé psychyatra, léky ještě nevyzvedla a tedy jsem se chtěla o tomto léku něco dozvědět. Lékaře jsem navštívila proto, že dlouhodobě nedokážu ovládat dvě své emoce, jedna je lítost a druhá přílišná vznětlivost, chcete-li vztek a bojím se, že tím ovlivním chování a povahu své malé, 2 leté dcerky, která je jako každé dítě čistý, nepopsaný list a jinak dítě velmi šťastné, zdravé, veselé a bystré. Z rovnováhy mě vyvede každá maličkost, může to být pouhé oblékání, převlékání, já jsem v časovém stresu, dcera neposlechne moji prosbu, aby přišla za mnou, chvíli běhám za ní, pak mne to přestane bavit a křičím na ni a končí to, že se dcera rozpláče. Nejsem typ člověka, co preferuje fyzické tresty, dceru neudeřím, ale křičím, vztekám se a dcera několikrát kvůli tomu plakala, no to přeci tomu drobečkovi nemůžu dělat, ona si to nezaslouží a navíc může mé chování napodobovat a i v dospělosti ho převzít za své. Proto jsem se rozhodla jednat a navštívila odborníka-lékaře. Jinak se nacházím ve svém nejhezčím období života, jsem šťastná maminka, svoji dceru miluji, miluje ji celá naše rodina, jezdíme na výlety a dovolené, téměř celé léto trávíme na chatě, mám ráda lidi, život, těším se za rok do práce, nemocná fyzicky ani duševně jsem vážně nebyla a na nemoc s názvem deprese se dívám s respektem, vím, že existuje, fandím všem, co se sní naučili žít ALE já jí netrpím, probrali jsme to vše s lékařem, který uznal, po důkladném šetření, že přílišná vznětlivost je má povahová vlastnost, kterou jak sám řekl musím ovládat rozumově, domluvili jsme se na kontrole za měsíc s tím, že jak jsem sama navrhla, chtěla bych odstranit ze svého chování příčiny toho chybného jednání, chtěla bych přijít na příčinu a odstranit ji a ne se nechat utlumit psychofarmaky a nic neřešit. Myslím, že jsem ke své léčbě zvolila špatnou odbornost a svůj problém řešit s psychoanalytikem, s psychologem, ten se může dostat hlouběji do mého nitra a odstranit příčinu-špatný vzorec jednání. Proč jsem se tedy rozhodla přispět do této diskuze?!?...protože se momentálně nemám s kým poradit, zda-li vyzvednout v lékárně Citalec 20 mg?!?....proč mi ho psychyatr po mém vyšetření předepsal?!?......Jinak také myslím, že vás mohu svými,,malými problémy,,pobavit, četla jsem jen pár příspěvků a všem držím moc palce, užívejte poslední dny sluníčka, ne, že nebude, ale už bude stále méně hřát, je to zadarmo positivní energie, jak tu už někdo psal, těšte se i z malých, každodenních věcí, jako je, že cvrdliká ptáček nebo letí motýlek a každý večer si řekněte, že zítra bude hezky a na co všechno se těšíte...pokud to jen trochu jde......Ještě zdravím konkrétně Optimistu, pokud sem ještě zavítá, moc se mi líbí Tvé názory a ztotožňuji se s nimi. Děkuji za vaše rady týkající se mého problému. bashra.
Přidat nový komentář