Moc Vás všechny po delší době zdravím.Jsem v obraze,stále si pročítám nové příspěvky,ale psát se mi moc nedařilo,byla jsem časově vytížená a každou volnou chviličku jsem věnovala relaxaci a klidu.
Františku chci Ti napsat,že jsem si našla práci a dokonce i brigádu tam,kde jsem dřív pracovala,no není to užasné?Už jsem Vám tady dřív psala,že svou práci jsem milovala no a sešel se měsíc s měsícem a já se nestačím sama divit,jak se vše pomaličku mění k lepšímu a to co bylo pro mě jen přáním se stává skutečností!!! V léčbě pokračuji stále dál a i přesto,že to není stále v pořádku,dokážu zatnout zuby a vše zvládám a dnes už vím,že s bolavou psychikou a poraněným srdíčkem,dá všechno moc práce,ale jde to a nikdo z okolí nic nepozná,pokud já sama nebudu chtít někomu své pocity zdělit a to samozřejmě v plánu nemám,protože vím,že mi nikdo nepomůže a litovat se nechci,tak směle do boje"))) Když si v tuhle chvíli vzpomenu na chvíle mých začátků s touto zákeřnou nemoci,je to jako příběh někoho jiného a vidíš Františku,jsme to právě my co jsme prošli sebepoznáním svého JÁ,které nás stáhlo na samé dno sil a bolesti a dokázali jsme vlastně v první řadě sami sobě,jak tvrdí bojovníci jsme byli a stále jsme,protože nevíme co bude zítra,ale my už vlastně víme,že je třeba zvládnout i chvíle nečekaně smutné,protože se zase vše obrátí k lepšímu a my všichni se zase pousmějeme a Škarohlídi ani nestačí pochopit,jak silní a štastní dokážeme být za okamžiky klidu a porozumění spojené s láskou k rodině a k těm nejbližším na kterých nám záleží.Nechci v žádném případě napsat,že jsem ráda za nemoc ,kterou překonávám a s kterou bojuji,ale chci Vám všem napsat,že i když AD člověka opravdu nezmění-někdo to tady psal a je to hloupost!!! uvažování a změna myšlení pozitivní cestou je to nejlepší co mě mohlo potkat.Opravdu není na škodu stát se trošičku sobcem a myslet na to,že v první řadě je důležití mé JÁ a má vlastní pohoda naučit se říkat NE a hlavně oravdu nikam nespěchat,protože vše se dokáže vrátit,jako bumerang,jak to dobré,tak oto víc i to zlé,které se na nás dokáže podepsat ve spěchu a stresu a ta naše psychika to hned pozná,využije a začne z nás sát všechno to negativní a pěkně nám to dá VYŽRAT v podobě strachu,uzkosti,třesu,deprese a nespavosti...!Vy všichni,kteří čtete můj příspěvek a neznáte mé začátky léčby,třeba jako František nebo Kačenka,věřte,že jsem si prošla peklem a pomocí AD,vůle a síly to v žádném případě nevzdat,jde všechno zvládnout,ale pomaličku a v neposlední řadě mít podporu toho nejmilejšího člověka a to je má největší láska-můj muž,který to měl taky moc těžké,protože trpěl 2x k vůli sebe a k vůli tomu,že není žádná možnost pomoct člověku,který má nemocnou psychiku,protože jen on sám si může pomoct a pro lásku k muži a dcerám se dá dokázat opravdu hodně,tak snad to půjde dál stále k lepšímu v mém případě a to samé přeji Vám všem,věřte,že to co prožíváte,je utrpení,ale v životě Vám to v konečné fázi pomůže,alespon v mém případě to tak cítím a vlastně ani nelituji co se mi stalo,alespon vím,že život není jenom o práci,stresu a penězích,ale je třeba vše si rozložit a dokázat si každý den udělat čas jen a jen pro sebe!!!Všem Vám přeji krásný a klidný večer a pište
Přidat nový komentář