Milý Františku a Moniko!!! Srdečně Vám děkuji za milé pozdravy,jsem opravdu ráda,že máte čas si vzpomenout i na mně,hodně to potěší a i já sama na Vás často myslím a i s mým mužem si povídám o Vás a o strastech,které prožíváte.Jméno František je v mé domáctnosti takovou samozřejmostí,jako káva,kterou zbožnuji))) Ale ted vážně,jak mi je?Stále je to v něčem lepší a v něčem na prd,ale momentální stav,který ted prožívám,mi stačí a vím ,že v naprostém pořádku to bude za nějaký ten rok.Tak s tím žiji a jsem štastná za to,že v uvozovkách funguji alespon takhle.Neříkám,že si nepřeji být 100%,ale nelámu to přes koleno a prostě žiju a těším se každých klidných okamžiků.Po týdnu léčby s novým práškem je slovo Sebevražda v mírném utlumu,tak to snad bude stále lepší,prostě to beru ,tak jak to příjde a nenechám si s tím kazit náladu.Do hlavy mi nikdo nevidí,tak co se litovat,prostě se snažím si ty dny opravdu užívat,ano je to někdy moc náročné někoho vnímat a užírat se debilní myšlenkou,ale člověk dokáže hodně,známí vlastně nic netuší a Ty které mám opravdu moc ráda a záleží mi na nich ,vědí o mě každičký detail a všechno berou a tak to má být!!!Nový lék,který užívám má název Kventiax 0,25 a je určen na léčbu schizof.V momentě zjištění,jsem pocítila strach,ale hned jsem dostala ujištění,že schizof.není můj případ,ale je to udajně doprovodná léčba a můj psychiatr teda zkouší,zda zabere,tak mu věřím a nějak se nevzrušuji na co lék je,ale hlavně at mi pomůže a třeba ani nebudu muset do nemocnice.Zatím to vypadá dobře,nechci nic zakřiknout,jak říkám,užívám si každou hodinu,kdy je mi dobře a opravdu můžu říct,že pokrok je značný!Zažívám pocity radosti a spokojenosti,tak dlouho jsem čekala a jak mi psal František,je to tady a oto je to krásnější a moc si toho vážím,že se to pomalinku všechno lepší a i rodina je moc ráda,že to tak zvládám a minimálně je obtěžuji,ale proč taky?Stejně My všichni víme,že to nikdy nedokážou pochopit,tak je lepší bojovat a s rodinou pocitovat chvíle lásky a tolerance!Tak takhle nějak jsem Vám vylíčila můj momentální stav a mé pocity a myšlenky.Opravdu je to každodení boj s myšlenkami ,hlavně po probuzení,než člověk nastartuje pozitivní myšlení.Ale zvládám to a manžel si toho moc váží a já jsem za to moc ráda,když mi po 20 letech řekl,že je na mě hrdý a váží si mě-co víc si člověk může přát,jen to plnohodnotné zdraví,ale tak to je život a nemá být nudný,tak nám nadělil hru,která hodně levelu a my je musíme zdolat a všechno se v dobro obrátí)))Nemluvě otom,že vypadám,jako holčička,která má ve skutečnosti 40 let,tak to taky není k zahození,né?Srandičky ,to jsem celá já,ale moje legrace mi moc pomáhá od začátku mé léčby,nechci být smutná a taky chci aby i Váš život naplnoval v co největší míře smích a laska,protože to moc pomáhá.Moniko,Františkovi věř každé slovo ,které Ti napíše,protože je to opravdu člověk,který není jen pod maskou virtuálního přítele a podsekl by Ti kolena,ale opravdu pomáhá seč mu síly a zkušenosti stačí.Je moc laskavý a člověk to moc potřebuje a když je na dně tím víc.Všechno bude lepší,ale moc pomaličku a nikdo lečbu neuspěchá,ani kdyby se snažil ze všech sil,prostě to nejde,ale udělat si každý den pěknější alespon trošičku,to dokáže každý,tak se všichni snažte.A jak si užíváte léto?Napište mi ,sluníčko na léky nevadí,tak jsem všude a nikde,jen ty horka jsou příliš,ale to zaháním křížovkami v chládku a stále hraji na faceboku Farmu,tak to jde,tak se pochlubte,co Vy?Zatím pááá a moc Vás ještě jednou všechny zdravím-vaše Jitka
Přidat nový komentář