Milá Ivo,nemyslím si,že by ses měla bát říci lékaři,o změnu AD.Já jsem jich také vystřídal několik,než se našla ta,která mne nyní pomáhají.Pokud trpíš panickou poruchou a já myslím že ano,protože Tvé příznaky,jako je bušení srdce,dechová nedostatečnost,tlak ne hrudi,doporučil bych Ti AD,která beru já.Jmenují se ARKETIS.Jsou to AD,která jsou přímo na panickou poruchu.Já je nyní beru čtyři měsíce a musím říct,že až na nějaké menší výkyvy,mne zabraly.Menším potížím se nevyhne nikdo z nás,že se cítíme slabí a malátní,je dáno psychickým stavem,který nás sužuje.Chceme být v pořádku,ale stále to není to pravé ořechové a každý sebemenší psychický problém nás strašně zraňuje a sráží k zemi.Tvrdíš - li,že máš pocit,že se moc pozoruješ,pak věz,že je to normální,protože stále čekáš na to,kdy Ti již bude konečně lépe a taky proto,že z každého sebemenšího náznaku ataky se rozklepeš.V hlavě to je prostě zakódované a jediná cesta z toho ven,je trpělivost a sebezapření a víra v uzdravení.Chápu a vím,jak moc těžké to je,já si tím prošel už mnohokrát,ale věř mým řádkům,že jednou přijde období,kdy na sobě začneš pozorovat,určité zlepšování,pozvedne se Ti nálada a věci,které nyní jsou pro Tebe těžko zvladatelné,budeš zvládat s přehledem.Je to tím,že si díky zlepšení stavu,sama budeš navozovat lepší nálady,dostaneš větší chu't do života.Nechtěj,aby to bylo hned,upřímně - toho se jen tak brzo nedočkáš.Léčba opravdu trvá strašně dlouho,u někoho třeba i několik let.Ještě k tomu Lexaurinu.Opravdu se ho neboj,můžeš ho vzít i třikrát za den,žádná závislost Ti nehrozí.Uklidníš se po něm a je přece zbytečné se trápit,když je pomoc na blízku.A to že ho vezmeš,neber jako krok zpátky,ber to jako pomoc v nouzi,něco,co Ti pomůže dostat se z nejhoršího.Je přirozené,že máš strach ze závislosti,ale věř,že až se Ti začne ulevovat,po Lexaurinu ani nevzdechneš.Jinak nespavost je při našich stavech věc,která je naprosto normální.Uvidíš,že časem se srovná i Tvé spaní.Přeji Ti,abys byla statečná a srdnatá a aby Tvůj boj s naším společným nepřítelem byl čím dál,tím víc úspěšnější.František.
Přidat nový komentář