Ahojte lidičky. Objevila jsem tuhle diskuzi ve svých nejhorších chvílích života. Nevím, jestli to tady ještě pořád funguje, ale rozhodla jsem se i tak napsat , třeba se poštěstí a někdo mi tu odpoví.
Já vlastně nevím, kde začít, sama jsem z toho hrozně zmatená a vysílená.
Všechno začala nejspíš tím, že jsem nastoupila do nové práce . První tři měsíce ve zkušební době byly hektické a hrozně náročné, práce s lidma je sama o sobě náročná, ale pro mě extrémně, protože jsem s tím neměla doteď zkušenosti. Byla jsem tam skoro pořád v té práci, málo odpočinku, každá směna byla plná stresu (12h denní a noční na recepci) a mě to nakonec složilo s tím, že se mi to vrazilo do zad v hrudní oblasti a do toho, že se mi špatně dýchalo. Tyhle problémy mi trvaly asi dva týdny, zašla jsem jednou na masáž a povolilo to, takže jsem se nechala uschopnit a šla na jeden den do práce ..... Podotykam, jeden jediný den.... Ještě ten den večer mě začalo bolet břicho a já skončila na pohotovosti v nemocnici s podezřením na slepák, který mi nakonec brali laparoskopicky. Z pár dní v nemocnici, které bývají obvykle při operaci slepáku laparoskopicky se stal celý týden, protože se mi tam začaly dít panické ataky, kterým jsem nerozuměla , nevěděla jsem, proč mám takové stavy, že je mi hrozně špatně, navíc to břicho se mi nějak blbě hojilo a to mi nepřidávalo.... Doktorům to bylo jedno, ti řešili jen břicho a vubec ne to, co za peklo se mi dělo v hlavě... Nakonec mě pustili domů po týdnu s tim, že jsem jim několikrát opakovala, že se mi špatně dýchá.. U obvodní doktorky jsem ještě ten den propuštění chytila panickou ataku znovu a ta mi předepsala Asentru 50, jenže já hloupá si myslela, že to mám všechno znovu od těch zad, protože se mi vrátila ta záda v té nemocnici, doteď se mi špatně dýchá celý den každý den už měsíc.. Takže jsem myslela, že tady ty stavy mám z toho, že jsem nervní z těch zad , protože mi nic nepomáhá na uvolnění toho dechu, zkoušela jsem už všechno, cvičím, chodím na masaze, fyzioterapii, chiropraxi...nic nepomohlo. Tudíž jsem celou dobu myslela, že Asentru nepotřebuju...
Jenomže, poslední týden se začaly dít hrozný věci.... Poprvý mě vzbudila panicka ataka i v noci doma, jsem už víc jak měsíc po propuštění z nemocnice na nemocenské doma... Začala jsem brát Asentru, teď ji beru po půlce už 7.den a přijde mi to čím dál horší.. mám úzkosti jet autobusem , vyjít ven mezi lidi, a hlavně nejhorší věc, v noci nemůžu vůbec spát. Spím poslední týden, co jsem začala brát Asentru , třeba jen 3 hodiny, pak se z ničeho nic vzbudím a nastoupí takový divný pocit těžkosti na hrudi, neklidu, když zavřu oči a snažím se to zaspat, je to ještě horší.... Na začátku týdne jsem taky měla problémy se zvracením, průjmem, motání hlavy... Ale ten spánek mě teď trápí nejvíc, že mě budí ten vnitřní neklid a nedá mi spát, cítím se hrozně v noci, bolí mě žaludek, chce se mi zvracet..... Mám s tímhle zkušenosti poprvé, hrozně mě to vyděsilo, je mi 23 let a nejspíš kvůli tomuhle o tu novou práci přijdu, ještě jsem se kvůli tomu rozhádala i s přítelem a to mi vůbec nepřidává....
Tak se vás chci zeptat, má někdo podobný problém s tím spánkem, že spí tak málo a vzbudí se s neklidem a už nejde dál spát ? Přejde to ? Myslíte, že to je vedlejší účinek Asentry ? Prosím, snad mi tu někdo pomůže.... Přes den spát taky nejde. Mám Lexaurin, který si beru před spaním, ale stejně se mi to děje, že se vzbudím a jsem neklidná, nemůžu dál spát..... Snad to brzy přejde , četla jsem, že AD by měly začít zabírat za 10-14 dní, dnes jsem na 7.dnu.....
Je to strašně těžký,..... :'( Děkuju za všechny odpovědi. S pozdravem, Makina.
Přidat nový komentář