Zdravím Tě Františku a všechny ostatní také.Nezapoměla jsem ani na Kačku,četla jsem její přspěvek,ale holka než opět napíše,budou vánoce)).Nevadí,ale pozdravit můžu,jistě si to přečte a jak vidím,drží se statečně a stále bojuje.Tak jako všichni co tady přispíváme a hledáme porozumění!Má léčba jde malinkými krůčky v před,ale opravdu malinkými,ale i přesto jsem spokojená a stále na sobě pracuji a přetvářím své hodnoty a priority a snažm se prožívat každý den v rámci možností co nejlépe!A když se prostě nedaří a je mi bídně,tak relaxuji,poslouchám hudbu,luštím a skládám stále puzzle a prostě ten mozek zaměstnám a hned je líp.Jen toho sluníčka je opravdu dost,chodím sice k vodě a na procházky,ale nějak to teplo nezvládám tak jako loni,ale to i můj věk se pravděpodobně bouří,stárneme všichni a to co jse zvládali za mlada,je už minulostí,tak to je,ale dá se to...!Zítra mám sezení s psychiatrem a dozvím se,jest-li nastoupim do nemocnice,nebo se to zruší,tak jsem sama zvědavá.Ale at to dopadne tak či tak nebudu se bránit,je mi to sice líto,že nebudu s rodinou,ale právě pro ně se chci uzdravit,tak to tak musím brát!!! No nebudu předbíhat a polemizovat otom co bude,nejsem lékař a ukvapené názory stejně nejsou k ničemu.Fyzicky jsem na tom tak,že problém s nohou,který jsem měla takovou dobu zcela odezněl,ale třes a brnění jsou stále,ale jak už jsem psala,neřeším to.Psychika je taky daleko lepší,někdy po ránu obavy,když jsem sama doma,ale je to v malinké míře a zvládám to pomocí myšlenek srovnat,někdy to přejde během chvilky a někdy se mě to drží,ale vždy to odezní,protože jak jsem psala,každá uzkost i ta největší,vždy odezní!!!A moje slovíčko(sebevražda) je sice každý den ,ale v malinké míře a strašně nevýrázné.OCD se léčí moc špatně a prakticky,když se vyléčí jedno,nastane většinou nová varianta,ale já se nevzdám a bude to dobré.Zvládla jsem depresi,panickou p.,silné uzkosti,tak snad zvládnu i tohle,léky jsou a tak se budu léčit třeba celý život!!!Hlavně at žiju a je mi dobře.
Františku-příteli virtuální,máš naprostou pravdu ve svém příspěvku,kde píšeš,jak člověka dokáže povzbudit to,co se jevilo před měsícem nemožné.Je to opravdu tak i já s těchto situací nabírám sílu,to co jsem zvládla za tento měsíc a hlavně jak,je naprostá paráda a taky jsem si myslela ,že k tomu nikdy nedojde,že všechno je bezmezně ztraceno,ale není a to je nádhera.Člověk sice začíná od maličkostí,ale právě otom to je člověk se musí smířit s tím,že nemůže žít tak jako dřív,ale musí se k tomu postupně dopracovat,ale pak si to užít a dát to patřičně na odiv i svým blízkým,protože i oni budou jistě štastní,že léčba postupuje ku předu a to je přece moc krásné a povzbuzující pro všechny!!!Každá z děvčat se ptá,kdy ty ADzaberou,ale ono to je opravdu na měsíce a né na dny,kašlete na to,že nejste jako dřív,že nezvládáte to co dřív,radujte se s toho co prožíváte ted a co se Vám povedlo,protože v tomto léčení,je TABU vzpomnat a přemýšlet nad tím,že člověk je jiný.Ano je ,ale postupem léčby se každý dopracuje k pocitům,že se všechno mění k lepšímu,čeká to opravdu každého,jen každého jinak,ale o je přece uplně jedno,hlavně at je nam Všem co nejlépe to je to nejpodstatnější v životě.Dášo a Tobě přeji hodně síly a přestan si vyčítat,že je to Tvá vina,není to tak a tím jak přemýšlíš,to je nejlepší cesta do pekla!Je to strašné co se stalo,ale Ty žiješ a synovi trápením život nevrátí.Snad se nezlobíš za mé věty,ale chci aby jsi byla štastná a život Tě začal bavit,ale špatným přemýšlením to nedokážeš a je to moc velká škoda,alespon to skus a zakladem je proTvou sobu přestat se obvinovat-moc Ti to přeji a držím Ti pěsti at je Ti stále lépe a lépe.No nebudu dál psát ono se říká,že všeho moc škodí a třeba se Vám dlouhý článek nebude chtít číst)) a zse se ozvu,jak jsem dopadla s nemocnicí..Zatím pá a moc se všichni držme!!!
Přidat nový komentář