Ahoj,je mi 33 a (ne)rád bych se s vámi poradil ohledně svých problémů. Přečetl jsem si zdejší příspěvky a pokusím se to popsat co nejlépe, případně informace doplním. Mám za sebou 8letý vztah, který započal problémy s uzlinami v tříslech, bolestí kyčelních kloubů, bolestí špičky penisu a citlivostí varlat. Takže jsme oba s partnerkou navštívili kožní. Zjištěna Ureaplasma urealyticum. Přeléčeno, kontrolně OK. Během osmi let následovalo několik příznaků, kterým jsem asi nevěnoval náležitou pozornost: bolest špičky penisu se občas vracela, ale jen přechodně. Občas bolesti po ejakulaci, zejména po vypití alkoholu. Problémy s početím jsme s manželkou ale neměli, vše šlo v pohodě, žádné výtoky nic. No pak se bohužel manželství rozpadlo a já si našel novou partnerku (mezitím nic jakože na jednu noc a podobně). No a vše začalo úplně stejně jako přes kopírák. Takže opět to samé kolo, tentokrát vyšla Ureaplasma Parvum (takže jiná než posledně, mám to ale smůlu). Ale tentokrát se to nevyvíjelo tak růžově. Přeléčovali mne 3x (Doxy, Azitromycin a naposledy už na urologii Klacid). Po Doxy super, ale vrátilo se to i přes sexuální půst. Jsem z toho na nervy, nový vztah se opět rozpadl, protože jsem měl strach, že ji opět nakazím. Problémy se stupňují. Bolí mne bederní část páteře a jakoby na ledvinách,někdy "poblém se vykadit", kyčle hrůza, stále cítím třísla a bolí mne už i kolena, tupá bolest a teplota obou varlat neustále přetrvává. Na základě negativních stěrů a vyšetření ejakulátu a na základě krve: PSA 0,44 a S-FrPS: 49,1 mi urolog v nemocnici stanovil, že mám chronickou prostatitidu, předepsal Capistan, prostatu ani pohmatem nevyšetřil a tradá domů. Nepřijde mi, že bych kdy měl problémy s močením, tak nechápu proč beru doplněk na zvětšenou prostatu?? Dělali mi UTZ břicha a doktor říkal, že mu prostata zvětšená nepřijde, i když prý přes břicho ji moc nevidí. Nedá mi to spát, sotva se vleču v kloubech mi lupe, fyzická aktivita to trochu zlepší. Beru antidepresiva jsem strašně unavený už jen chozením do práce, kde celý den sedím. Mám spoustu výsledků před a po léčbě, ale ve spoustě z nich se nevyznám - mohu doplnit. Z poslední zprávy chlamydie, ureaplasma, kapavka nic z toho nedetekováno. Enterococus faecalis "četně". Subjektivně mi přijde, že to během ATB léčby je vždycky o trochu lepší, ale jak se to začne zlepšovat tak uplynou 3týdny a prášky dojdou.. Pak jsem hledal jak si sám pomoci a narazil jsem na weby jako chlamydie.info, kde jsem se dočetl, že se jedná o chronickou formu infekce a je třeba léčit kombinací ATB třeba celý rok (Wheldonův protokol - nevím, zda má někdo z Vás zkušenost), dává mi to sice větší smysl než kátkodobé užíváí, ale chápejte, lékařů, kteří Vám napíší kombinaci tří ATB na rok moc není.. Dále jsem se vystrašil borelií, hlavně kvůli těm kloubům, dle nějakých názorů se jí v prostatě a močových cestách taky líbí (prý to dokáže i plicní chlamydie??), dělali mi i lumbální punkci, nějaké paměťové stopy Borelie tam byly, ale teď už si jen vybrat. Jinak dle neurologa v poho. Lékaři vše označili jako chronické a já jsem úplně na začátku. Říkají běž a užívej si, ale to já nedokážu, nevěřím, že mne toho zbavili. Děkuji za jakoukoliv radu.. Budu muset začít od začátku, tj.praktik, urolog, nebo si udělat testy jako samoplátce, se kterými mi někdo z Vás zkušených poradí? Nevím jestli je to už z nervů, ale někdy mě brní ruce a nohy. Do všemožných přípravků jsem už nacpal tisíce. Jediné co funguje je zatím pohyb a antidepresiva, bez toho bych už byl u docenta Chocholouška.. Našel jsem nějaké soukromé kliniky v Praze, ale za komplet vyšetření vypláznete i 50 000 a čekačka půl roku.. Pokud se v tomto někdo vidíte,předem dík za rady a tipy jak dál..
Přidat nový komentář