Zdravím vás páni, prišiel som vás povzbudiť a podeliť sa o dobrú skúsenosť.
Ako iste všetci, čo ste tu, dobre viete, chronický zápal prostaty (alebo chronická bolesť panvového dna, čo je vlastne to isté - ťažko diagnostikovatený mikro zápal, ktorý časom sťahuje tkanivá a spôsobuje bolesť) sa nedá vyliečiť. Myslím liečbu tabletkami. Tabletka, ktorá všetko rýchlo vráti do poriadku, neexistuje. Sú len tabletky, atb alebo pritizápalové lieky, ktoré na chvíľu potlačia symptómy.
No aj tak sa to dá riešiť a to dokonca veľmi úspešne, uzdravením. Kde zlyháva moderná medicína, tam zaberá zmena režimu, režimové opatrenia, ktoré pomôžu telu udzdraviť sa. Potvrdí to každý, kto má chronické ochorenie. Prúser je v tom, že tie zmeny, ktoré podniknete, musia byť radikálne. Ak budú slabé, slabé budú aj výsledky.
Stopercentne platí to, čo ste sa už asi dočítali na fórach od skúsených mužov, ktorí zabojovali. Telo a imunitu treba odbremeniť od toho, čo ju preťažuje a čo vykrmuje infekčné mikróby (ktoré vám lekári nevedia identifikovať). Kto má silnú vôľu a dokáže sa zbaviť cukrov, alkoholu, lepku a procesovaných potravín, ten vyhral. Prvé zmeny pocíti po mesiaci, ďalšie o tri mesiace. Je to strašne ťažké a pritom jednoduché. Ak chcete zmeniť zdravotný stav, musíte zmeniť návyky a režim, ktorý vaše telo devastoval roky. Nepôjde to za pár dní, ako sme všetci očakávali na začiatku, keď sme hľadali čarovnú tabletku, ktorá všetko otočí. Potrvá to mesiace, ale stojí to zato.
Moje problémy sa začali bolesťami v oblasti prostaty, boli neznesiteľné a trvali mesiace. K tomu suché oči, únava, nervozita, tuhé kĺby. Vyskúšal som všetko čo vy, veľa urológov, kultivácií, sterov, laboratórnych vyšetrení, atb, protizápalové lieky. Neviedlo to nikam.
Pomohlo mi až surové prestavanie zvykov a stravovania. Zlatý štandard, ktorý uzváva aj moderná veda a medicína, je AIP protokol ako čistá organická strava. Veľa zeleniny, mäsa, živočíšnych tukov, málo ovocia, žiadne lepky a škroby a cukry. Treba vydržať a naučiť sa žiť tak, aby telo dostalo šancu na uzdravenie.
Mne zápaly odišli po mesiaci, po ďalších som bol uzdravený. Treba skúšať, čo škodí a čo pomáha a treba tvrdohlavo vydržať a ísť si za cieľom.
Ak niekto bude hovoriť že to nefunguje tak najskôr preto, že nebol dôsledný alebo nevydržal dosť dlho (telo si ničíme desiatky rokov, výsledky režimových opatrení sa nedostavia rýchlo).
Začiatky sú veľmi ťažké, ale časom zistíte, že zmena je prospešná a dobre funguje.
Na záver hlavná rada, nehľadajte čo vám pomôže (lieky, atb, doplnky, byliny, enzýmy, zaručené recepty) ale to čo škodí. Telo treba vyčistiť, to je základ, potom sa samo zotaví. Tiež treba vyčistiť hlavu a hýbať sa.
Nikto vám nepomôže kým si sami nepomôžete.
Veľa zdaru a zdravia všetkým, čo sa pričinia o zmenu.
Přidat nový komentář