Od novembra (11) 2020 som mával bolesti penisu, pálenie penisu, nutkanie na močenie, tlak v konečníku.
Začalo to tak, že som dlhé hodiny trávil v aute, v ktorom nefungovalo kúrenie + sedavá práca.
Skúsil som všetko. Saw Palmetto, L-Carnitin, Klystíre, včelí pel, koloidné striebro, wobenzym, propolis, propolisové čípky, chren, blokurima, brusinky, zinok, homeopatia, masáž prostaty, čaje, kúpele... Všetko super veci, ktoré môžu pomôcť, ale na môj "nebakteriálny" problém mi nepomohli.
Absolvoval som 4 návštevy skúseného urológa. Krv, moč, kultivácia ejakulátu, sono... všetko ok. Urológ sa vyjadril, že k nemu chodí viac pacientov s podobným problémom a že problém môže byť v chrbtici, čo mi prišlo celkom logické. Nemal som prítomné baktérie v moči ani v ejakuláte. Po urologickej stránke som vraj zdraví. Lieky od bolesti som nechcel, pretože problém nevyriešia.
Bolesti od rána do večera, niekedy aj v noci. Napr. 5 dní bolesť, 6 deň ok a takto to išlo niekoľko mesiacov v kuse. Fyzicky sa bolesť dala zniesť, bola slabá, niekedy stredne silná, niekoľko hodín denne. Ale je to obrovská záťaž na psychiku, pretože stále cítite nejaký diskomfort v pánvovej oblasti.
Našiel som si skúseného maséra, ktorý mi NAPRAVIL (nie masáž) chrbticu a hlavne pánvovú oblasť. Odvtedy sa môj problém zlepšil tak o 50%. Cvičil som cviky z youtube, ktoré tu niekto odporúčal na pánvové dno + každý deň min. 1 hodina stredne rýchla chôdza, ale problém stále pretrvával.
Posledné 2 mesiace som 100% v poriadku. Už som skúšal všetko, spravil by som čokoľvek, len aby som bol zdraví. Každý deň chodím na turistiku a tak ma napadlo, že by som začal piť pramenitú vodu (zo studničky). Naberiem si ju v prírode (na mieste, kde mám istotu, že je pitná) a chutí mi omnoho viac ako vodovodná a tak som ju začal piť. 2x do týždňa si idem vodu nabrať (asi 10 litrov a pijem len to) a 3- 4 dni v chladničke vydrží.
Po pár dňoch pitia tejto vody problémy ustúpili.
S pitím vody som začal užívať aj bunkové soli (konkrétne ja užívam Silicea, Nat Phos a Calc Sulph). Silicea a Nat Phos užívam v pomere 1:2 podľa návodu. Vyrábajú to aj v nemecku, na nejakom fóre som čítal, že sú najkvalitnejšie, ale ja mám od slovenského výrobcu a som spokojný.
Mne toto pomohlo. Pramenitá voda (skúsil som aj pramenitú minerálku a funguje aj tá), bunkové soli a náprava chrbtice.
To, že mi to funguje viem podľa toho, že keď som spravil prestávku v pití pramenitej vody alebo v užívaní bunkových solí, tak do 48 hodín sa problém vráti a keď znova začnem piť vodu a užívať tie soli, do pár hodín som znova bez problému. Neuveriteľné ale mne toto funguje.
p.s.: problémy mi zhoršoval stres a chlad.
Hlavne sa nevzdávajte, určite raz nájdete riešenie a budete opäť normálne žiť.
Prajem veľa zdravia.
Přidat nový komentář