Marek, mas kalcifikaty? Minimalne zacni tou autovakcinou + D3 + Zinok + C (toto cele rano) + Oreganovy Olej + Kvapky grepovych jadierok + Myrrha + Horsetail + K2 + Chanza Piedra rano a vecer.
Potom to oslabit nejakymi antibiotikami, chinolony by som nechal v rezerve na uplne dorazenie a sledoval ci sa jej zije ako predtym. Ak kalcifikaty nemas, tak Longidaza na 2 mesiace, k tomu bakteriofagy (nechat si spravit citlivost v Gruzii, stoji to 2500kc + raz tolko odoslanie expresnym DHL) a potom ak by si mal citlivost na Ciprofloxacin, tak Sitafloxacin je novsi a bezpecnejsi, ten planujem ja na 2 mesiace po tych bakteriofagoch.
Uspesnost mal jeden typek s E. Faecalisom len s fagmi 10 dni + fagy a Amoxicillin/Clav. 10 dni + fagy 10 dni. Lenze to podla mna nestaci. K tomu Sitafloxacinu kombinuju na vychode aj Doxycyklin, aj ked je nan rezistencia, vraj to oslabuje biofilmy v synergii. Ja premyslam o minocykline, ale bojim sa vedlajsich ucinkov. Tu uz sa vazne zahravam a nikomu neodporucam. Mozno ten doxy bude predsalen bezpecnejsi. Toto by uz naozaj mohlo pomoct.
Kde zohnat Sitafloxacin radsej odpisem mailom, z Japonska ho maju mimo ich krajinu bez predpisu:
sitaproxy(zavinac)icloud.com
Ide o 5x nizsiu davku nez u Ciprofloxacinu s upravenou 8x silnejsou molekulou. Hlavne natrhnutie sliach by nemalo hrozit.
Ku chinolonom treba doplnat kvoli toxickym procesom na neurony magnezium, B-Komplex, Q10 a Kolagen. Ziadny sport ani 2 mesiace po tom, kludne aj 6 mesiacov ak ich bude niekto brat dlhsie a hlavne take ako Moxifloxacin.
Přidat nový komentář