Ahoj, byl jsem v nemocnici s doporučením k hospitalizaci a vyhodili mě. Jsem fakt z toho špatný. Hlavně mě vnitřně otéká šourek. Prostě nikoliv na povrchu, ale přímo ve vnitř se mi dělají smazmy, které na sebe tlačí a způsobí, že mi drtí varlata. Tohle jim říkám a na nic nereagují. To mi způsobuje, že pak se nemůžu vymočit a strašně mě celý šourek bolí. Navíc je pak i velmi těžký. Říkám jim, že vše je jedině od prostaty. Že pravděpodobně se zánět dostal i na šourek a jeho orgány. Doktoři jsou jak pitomý a vůbec neposlouchají. Byl jsem vyšetřen per rectum prostaty a bolelo mě to. Doktorka řekla, že to je normální. Prostě se mě zbavili. Nevím jak dále, samozřejmě bolesti při sezení, včera jsem poprvé cítil horko z konečníku - což je opět projev prostaty. A samozřejmě pálení při močení. Těch věcí je fakt hodně a navíc bolest v podbříšku, kterou jsem měl tak extrémní, že jsem se svíjel v bolestech. Nikoho to vůbec nezajímá. Doktorka mi řekla, že bych musel mít horečky vyšší ne 38,5, nebo měl sepsi nebo byl v bezvědomí. Pak by mě přijmuli. Je to strašné. Každý den je bohužel horší než ten předchozí a pokud se nestane zázrak tak mi šourek rozdrtí varlata a podbříšek vnitřní orgány. Jeden urolog mi dokonce řekl, že bych mohl i zemřít 3-4 týdny. I to jsem řekl v nemocnici. Kašlali na mě. Jako nevím co dále. Mám mraky podpůrné léčby, ale defakto nic nezabírá. Když močím, moč má vždy zvláštní barvu. Neonově žlutá, lehce zelená, oranžově žlutá atd. Ale typickou barvu prostě nemá. Dnes jsem byl odevzat ejakulát na kultivaci a měl bílo-žlutou barvu. Nemusím být doktor, abych věděl, že ta žlutá je zánět. To je jasné. Přesto mi říkají, že to bude syndrom chronické pánevní bolesti, idkyž v každé kultivaci byla různá bakterie. V každé byla bakterie a vždy byly nasazeny cílené ATB. 3x se mi to podařilo vyléčit, ale vždy nejpozději do týdne to bylo zpět ze strašnou bolestí. Poslední ATB již nezabrala jen udržela stav. No a když jsem používal ATB tak šourek samozřejmě splasknul. Tak je to jasné, prostě zánět byl i je v šourku. To se jim snažím vysvětlit, ale bez úspěšně. Až bude situace, že šourek bude jako kámen, tak dostanu doživotní cévku a tím jsem skončil v obrovských bolestech. No a dále co se děje, že dojde ke spasmám v pánevním dnu tak, že je tvrdé jako beton, pak mi to začnou tuhnout nohy - těžké nohy, kdy každá noha váží tak tunu a pak se stane poslední věc a to, že mi ty nohy odpadnou a museli mi volat záchranku, kdy jsem se stal imobilní. A zase v nemocnici po cca 2 hodinách jsem mohl lehce chodit, tak mě vyhodili. Tohle se mi děje, tohle je krutá realita. A má to jen jednoho společného jmenovatele - PROSTATA. Nic jiného před 4,5 měsíci jsem byl zdravý člověk. Dneska jsem troska, která neví co bude za půl hodiny. Absolutně nejhorší je to v noci a spánek je téměř nemožný. Analgetika nezabírají, piju polévkové lžíce Algifenu a nic nezabírá, Tramal taktéž vůbec. Máte nějaké doporučení co nasadit a alespoň přežít do dalšího dne? Jinak už jsem byl na psychiatrii a byl mi nasazen Citalec a Pregabalín. Vůbec to nezabírá. A myslím, že je to úplně zbytečné, protože příčina je úplně někde jinde. Potřebuji okamžitou pomoc, jinak to nedám. Díky.
Přidat nový komentář