Zdravím všechny,
u mně to začalo cca v 21 roce a to docela plíživě. Jednoduše vždy po ukončení močení, když jsem nářadíčko uklidil do trenek, ještě nějaká ta kapka ukápla. To jsem ale ještě nevěděl že mi vůbec něco je. Kromě bolesti zad, které jsem měl téměř vždy jsem nic jiného nepociťoval. Začal jsem to řešit cca v 27 letech, když jsme se ženou nemohli otěhotnět, to už jsem měl značné bolesti v podbřišku, na hrázi, nemohl jsem dlouho sedět, často jsem měl pocit plného močového měchýře ale nemohl jsem se vyprázdnit, krom toho jsem měl přerušované močení a ztrátu erekce, následně impotence. Pak začalo antibiotické období, několik let jsem bral atb. ale vždy bezvýsledně. Zkoušel jsem nahřívání, na bolesti mi vždy nejvíce pomohla horká vana. Osobně se přikláním k tomu, že se jedná o kvasinku běžnou v našem zažívání, která žije ve vyváženém stavu s jinou kvasinkou. Když dojde k narušení rovnováhy a přemnoží se, vytvoří sítě a roznese se do celého organismu, do krevního řečiště, mízních uzlin atd. Společným atributem by měl být dle mého názoru vysoký cholesterol, únava, výkyvy nálad a občasný strach. Zkoušel jsem dietu, hodně tvrdou, výsledky suprové. Jedl jsem v podstatě jen zrní i se slupkami, namočené, naklíčené, fazole, hrách, rýže vše syrové + pouze zeleninu. Vzhledem k tomu, že to není chutné, tak jsem toho moc nesnědl, vydržel jsem cca 2 měsíce, úbytek váhy ze 70kg na 63kg. Citelné zlepšení do 14 dnů. Ale prostě se to nedá dlouho vydržet, z mého pohledu možná zdravé, ale pro normálního člověka možná více stresující, byl jsem nervózní už i z hladu, ale sex super! Dále jsem zkoušel chlorellu, tím jsem si vlastně udělal představu o tom jak to asi funguje, protože jsem měl od začátku velké detoxikační příznaky, migrény a bolesti havy, dostal jse se na cca 70 tbl/den, bolesti ustoupily ale erekce lepší nebyla spíše se vyčistil zbytek organismu. Dále jsem zkoušel MMS, tochu jed, ale v podstatě o nic moc lepší než ta chlorella, vyjma toho, že se zlepšila erekce a vyřešila se impotence, MMS jsem jedl cca 2 měsíce v plných dávkách, déle už se to nedalo, ale stejně se to vrátilo zpět. Nyní mi je 34 a jsem před dalším pokusem. Chtěl bych vyzkoušet dietu + enzymy, ať už v podobě tablet, mladého ječmene ... Tato diagnoza je poměrně psychicky náročná, nejdříve jsem mělo pocit, že jsem jako chlap totálně selhal, což se odrazilo i na mém kariérním růstu, měl jsem deprese.. Ale pak jsem to začal brát jako výzvu a ikdyž ze sebe občas dělám pokusného králíka :), tak mi to pomáhá ji zvládat. Jednou ji dostanu! :)
Přidat nový komentář