Rad bych zde pomohl muzum s chronickou prostatitidou a skutecnym resenim.
Trpel jsem jí od 35 let a lečil zhruba asi 7 let - vyzkousel jsem vse. Dnes 52 let.
Nez jsme pochopil vsechny principy. Obecne mam pocit, ze se jedna o pohlavni prenos.
Ten pocit mam proto, ze ziji take 4 roky bez partnerky a jsem zcela, resp. docela v poradku.
Prosel jsem si uplne vsim, co tu pisete, roky bolesti mocaku, hraze, varlat, navraty bolesti, dokonce i rozvod.
Poslouchal kecy o antideprivech. Lecil jsem se primo u primare uro v Praze.
Take probehl doktor z Letnan, doktor Jonas, jogyni a reiky, kolidni stribro. Diety. Roky atb.
Fyzioterapie Monada a roky cviceni na panevni dno. Magneticke rezonance, CT, bezvysledne kultivace moci i spermatu.
Vysetreni patere a hledani priciny v nervech.
Tuny doplnku (rovnou mohu rict pripravky na prostatu jsou k nicemu.)
Nakonec jsem zjistil, ze podstatene je pomerne dost omezit cukr a mit v poradku rit.
Kava neni dulezita, alkohol take nevadi. Co je velmi dulezite, uzivat alfa blokatory dle vlastniho pocitu ze spodku. Ja treba beru alfa 3x tydne, misto 7x (uz 10 let).
Najit si spravne alfa blokatory pro dobrou ejakulaci. Cardura byla nej.
Dale a to je nevic dulezite, zcela a dokonale vylecit hemeroidy, nejlepe laserem a treba na 4 etapy.
Je to vse velmi propojene. Dale 2-3x tydne drobny klistyr a pecliva samomasaz rite a ritniho otvoru pro celkove uvolneni cele teto oblasti.
Na dva prsty, uvolnit cele svalstvo. Primo masaz prostaty neni rozhodujici, nechal bych ji byt, jen jemne, ale rit potrebuje masaz jako zada, aby se vse uvolnilo.
Dale skvele fungujici streva, zadne zacpy a prujmy, zjistit si, jaka probiotika na vas funguji, mlecna, nebo uslechtile uzeniny (madarske salamy), nebo zelna probiotika.
Dostatek zeleniny denne a vyvazena strava - kaderavek, brokolice. Pri pocitu, ze se neco s mocenim deje - okamzite WASH, tj. hodne pit, urologicky caj litr za den,
Manosa - extra velke davky (DM pro ženy). Neonanovat pri bolestech. Za 30 hodin jsem obvykle ok, tohle se deje jednou za rok.
Jinak kdyz je vse v poradku, sex nebo onanie 21 - 31 mesicne. Pri potizich sex omezit a pit, proplachovat mocovy mechyr.
Pri potizich take pomaha tepla vana. Jinak bych teplo neordinoval. Prochladnuti zde popisovane, to nevim - prochladout muze jen blbec.
Ja plavu od jara v rece, sauny a ledove bazeny. Ale dlouhodobe v chladu nikdy nejsem, to bych neriskoval, kdo tohle dela, asi si o recidivu koleduje.
Posledni vec je partnerka, nikdo nevi, kde se to bere, ale ja vim jedno - moje byvala mela caste opakujici se urologicke problemy.
A ja - po 5 letech souziti - prostatitida. Jestli je to z oralu, viz. rakovina hrtanu, nebo z bezneho sexu, nevim a nevi to ani doktori.
Nema to spojitost s papilovirem, ten jsme nemeli.
Muze to byt neco (bakterie, kvasinka) co holkam nevadi, ale klukum jo. Jeji soucasny partner proziva stejny pribeh, co ja ve 35.
Jinak pijte kafe, cervene vino - francouzske piti, nepouzivejte nikdy cukr, ale muzete treba kolace a nebo cokoladu. Pripadne je velmi dobry gin.
Opatrne mleko, to je cert.
Mam take urcity pocit, ze mi v jedne fazi pomohl zluty Niastin v prasku, ale spatne se ziskava v CR.
Dobry je jablecny ocet s vodou, sem tam pro radost. Rakousky a bio kvalita.
V lete mam ze zahrady lichorerisnici, jim ji celou sezonu, jak salat k masu.
Tahle nemoc vylecit nejde, ale ma spojitost s cukry, pitim a zdravym konecnikem.
Jsem roky bez problemu, vsechny procedury jsou soucasti meho zivota.
Nahodou jsme narazil na tento web a pripomnelo mi to dekadu starosti.
Snad me rady vsem pomohou, protoze si ted uvedomuji, ze ja roky bez starosti jsem. Drzim vsem palce. A v zadnem pripade cyklistika, to je pro nas spatny, jen chuze, plavani. Na kole max na nakup.
Přidat nový komentář