Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Hančo, hospic mi radili hned a vyjednat příspěvek na péči...nechtěla jsem tomu věřit,všechno se po ozařování zlepší.Bohužel hospice jsou plné a lepší místo zrušit,protože já ho nakonec zrušila,ale místo jsem měla zajištěné.Onkologičtí pacienti mají přednost,ale víte jak to chodí.Naštěstí v nemocnici,kde pracuji se mamky ujali na JIPce,ze známosti a pečovali vzorně až do konce.Příspěvěk není nijak závratná částka,ale pokud budete potřebovat vypůjčit pomůcky,vozík,postel apod.tak se každá koruna hodí.Dávali jsme mamce také podpůrné prostředky,chlorellu,výtažky z THC,aloe,plnili každé její přání. Také je fajn mít sestru z Domácí péče,starat se o blízkého s touto dg.je hodně náročné,je potřeba aby vás někdo vystřídal.Nevím kolik vás v rodině je,ale péče je celých 24 hodin a my na to s tátou byli dva a jeho to stálo zdraví,dodnes se z toho nedostal.Kortikoidypomáhají a zároveň při dlouhodobém užívání škodí ledvinám.Jestli můžu poradit,rodinu pomalu,ale jasně seznamte s diagnózou,opatrně po dávkách.Je to těžké,lehce se to píše,ale já už mám tu hrůzu odžitou a zpětně jsem ráda,že jsem věděla...maminka nic nevěděla,když byla dobrá psychicky,tak jsme se chovali normálně,dodávali jsem si naději a potom už pomalu odcházela i duchem a její osobnost se změnila a nemělo smysl říkat jak to je a bude. Nevím odkud jste,ale dobrou zkušenost mám s hospicem v Praze Bohnicích a dobré jsou prý Čerčany.Držím vám moc palce v dalších dnech hodně sil vám i tatínkovi.
Přidat nový komentář