Pěkné odpoledne přeji všem slušným lidem této planety. Koukám, že když člověk na pár dnů poleví v sledování oblíbené diskuse, tak se po čase nestačí divit, co všechno je dnes možné. Myslím si, že se všichni jak tu jsme shodneme na tom, že kouření je škodlivé. Rovněž jsem přesvědčen o tom, že do této diskuse se zapojovali převážně lidi, kteří si vybrali léčbu Champixem, anebo potřebovali získat informace o tom, jak tato léčba probíhá a podobně. Až do nedávných dnů jsem byl přesvědčen o tom, že tato diskuse nebude zneužita žádným zakomplexovaným člověkem, protože to, že se někdo léčí, přece není možné brát jako důvod k opovržení, nebo snad dokonce nenávisti. Vzpomínám na okamžik, kdy jsem poprvé navštívil tuto diskusi, na základě které jsem se i já rozhodl podstoupit léčbu závislosti na nikotinu pomocí léku Champix. Dnes již 65 den nekouřím, a 10 den neužívám žádný lék. Musím ale ještě jednou zdůraznit, že za mým rozhodnutím jít do toho naplno stojí toto diskusní fórum a úžasní lidé, kteří jsou zde, a kteří umí poradit, podpořit, pochopit a podržet. Ale život není jenom o tom pěkném a spravedlivém. Je i o nástrahách, překážkách a mnohdy i o posměchu a urážkách. Ale my, kteří jsme se rozhodli nekouřit a pomoci si při tom lékem Champix, tak my jsme si navzájem blízcí i když se osobně neznáme. My totiž máme společný cíl, který nás drží při sobě, my jsme jednotní v tom, že chceme zvítězit, my jsme rozhodnuti již více nekouřit. Tak se ještě více semkněme a nedovolme, aby aby nás ničil nepřítel, který má jako jedovatý had jedovatý jazyk. Nechme toho nepřítele trousit jed na všechny strany a buďme silní v našem odhodlání, v odhodlání NEKOUŘIT. Přátelé omlouvám se za dlouhý proslov, ale věřte mi, že jsem musel tato slova ze sebe dostat. Na závěr pouze použiji slova jednoho z účastníků: "Čeká nás dlouhá cesta na kopec Nekuřák, ale my ji zvládneme." Tak ještě jednou všem přeji voňavé chvíle a pamatujte, že JSME DOBŘÍ, PROTOŽE NEKOUŘÍME, JSME HRDINOVÉ, PROTOŽE JSME ZVÍTĚZILI.
Přidat nový komentář