Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Zdravím všechny moc a moc a zvlášť naší pětici. Musím se vám přiznat, měla jsem myšlenky, jako zde popisuje více lidí, jaké byto bylo,kdybych si zapálila,jak by mi to chutnalo.Řekla jsem si, proč ty myšlenky mít,proč se trápit,že to zkusím jako pokus,zatím kdy jsem chráněna CHMP. Tak jsem si zapálila cigaretu, potáhla jednou a nic. Spláchla jsem ji do záchoda. Jsem ráda, že jsem to zkusila a špatné myšlenky jsou pryč. Hned po té jsem byla u maminky, která slavila narozeniny,kuřačka kouří 56 let,ale 5.cigaret denně,nikdy více ani při mimořádných událostech/oslavy,stresy/,tak ani žádné následky kouření ve svých 76 letech nepociťuje. Je moc ráda, že přestávám, jako u svého dítěte má strach o mé zdraví při takovém silném kuřáctví.Ale bylo jí mne asi líto,tak mi nabízela"prý slabou a neškodnou R1".Ani jsem si ji nevzala, vůbec jsem neměla chuť kouřit a poseděla jsem s ní při kafíčku a dortíkách v pohodě i když si zapálila. Zítra mne čeká další zkouška,přijede poprvé na návštěvu ,co nekouřím můj 25 letý syn, který kouří. A prý si to vůbec nedovede představit, že posedí s maminkou u kafíčka a společně si nezakouříme. Ale od jeho přítelkyně/nekuřačky/vím, že čeká,jak dopadnu a prý by to zkusil také. Ale ode mne, o mém přestávání, nechce nic slyšet,že ho to nezajímá. Je zajímé, my zde kouřící matky jsme si ničily zdraví letitým kouřením nechtěly slyšet o následcích kouření a jak nám to u vlastních dětí vadí, že si to zdraví devastují. Přeji krásný víkend,sluníčkou pohodu.Mne začně zítra v poledne, až se vyspím po noční.V noci sem juknu.
Přidat nový komentář