Irčoooo!!! Nevzdávej to! Neříkej si, že až vyřešíš rodinnou situaci, až tohle, až tohle..... Tímhle způsobem to "nedáš" nikdy, protože vždycky se něco dalšího najde, co budeš muset nejprve řešit... Vím o čem píšu.. Já se rozhodla, že přestanu snad v tom nejhorším období mého života....znáš to, když se to s..., tak všechno najednou a na jednu hromadu! A možná právě proto, že jsou to vážné problémy, které jen tak lehce nevyřeším, některé ani neovlivním, pouze bezmocně přijímám za své....tak právě proto, jsem si sama pro sebe řekla: že aspoň přestanu kouřit!!! Je to něco, co můžu ovlivnit, svou vůlí, tím že já sama chci! Že chci něco dokázat, ovšem co "můžu" dokázat! Jsou totiž věci, které , ať se snažíme jak se snažíme, prostě nemáme šanci změnit! Kouření ano!!! To je jen na nás samotných! A takhle nějak jsem se k tomu dokopala - hlavně k tomu rozhodnutí, že to dokážu!! Říkala jsem si, že aspoň tohle zkusím, když všude jinde okolo je to v pytli a bude ještě dlouho zřejmě!!!! Nevím, jestli to správně popisuju, ale já mám pocit, že mně právě ty problémy kolem tak nějak pomohly, abych "alespoň" kouřit přestala! A ikdyž jak psala myslím Radka, že jsem MĚLA problémy, tak to není správně, já je STÁLE MÁM - nezmizely, ale rozdíl je v tom, že je zvládám líp, jsem silnější, jsem veselejší,dokážu je brát tak trošku (aspoň malinko) s nadhledem (ikdyž to jde těžko)., Prostě jsem něco dokázala a říkám si, že jen tak něco dalšího mě nezkolí! :-) Řekla bych, že si víc věřím, a že jsem získala takovou nějakou vnitřní sílu.....
Fridučo, Radkoooo, opravdu do to běžte s vervou a už to neodkládejte! Jinak většině z nás tady bylo špatně...já to zajídala vším možným , všichni jsme špatně spali... a různé další problémy, ale jedno je jistý, to všechno je jenom prvních několik dnů.... já například už po prvním týdnu spala jako miminko... a i ty sny přešly...a špatně mi nikdy moc nebylo. To mi bylo víc špatně první dny braní šampiku, když jsem si šla zakouřit - z toho cigára!!!!! Kouřila jsem 11 a půl dne při šampíku, ale posledních 5 dnů se tomu nedalo říct - kouřila, spíš jsem si "šla udělat špatně" , třikrát potáhla, pak vyhodila a z pachutí v puse šla čistit zuby....:-((((
Neříkejte mi holky, že Vám to ještě chutná, že si ta cigára vychutnáváte??? :-)))
Tak už budu končit, nechci Vám zabírat místo!! Držte se a hodně síly a odhodlání!!!!!!
Samozřejmě zdravím všechny a zvláštní pozdrav mým čtyřem spolubojovníkům !!!! :-))))) Hezký den všem!
Přidat nový komentář