než sem dočetla,co mi uteklo,koukám a nová NEKUŘAČKA!Leni,si báječná moc Ti gratuluju a držím pěsti do dalších dnů,ale ty už budou lepší a lepší.Tak si ten den užij a doufám,že už si na sebe dostatečně hrdá,máš totiž důvod.Ten Tvůj SKOK byl třeba motivací pro další čekatelky Irenku,ta to určitě taky dá a Pavlínku,ta vypadá taky rozhodnutě.Tak vám všem držím moc moc pěsti. Jsem jen kousíček před vámi.Mám to dnes za 5 a to díky všem tady a SKOOOOČ:-)Tak díky všem.Měla jsem zde malou pauzu,ale už sem se na vás moc těšila.Vypadla jsem vyvětrat plíce na hory.Super počasí,jen mě štve že nesmim letos lyžovat ,to by byl relax a letos už to asi nezvládnu.:-(Procházky taky dobrý.Danuško,říkala si že to pujde a dobrý,tak děkuju a gratuluju k zvládnutí stresu a to i Jiřince a Tobě Simi taky moc díky.Yva mě moc pobavila větou:Ta doktorka určitě CHMP na sobě nezkoušela.:-)))Moc dobrý,trefný,..... .Musím říct,že mě sen s cigárem taky přepadl,ale bylo to jen na chviličku,někdo mi ho podal a já si potáhla a najednou si uvědomila,že už nekouřim a odhodila ho a měla strach,že začínám od nuly.Uf,uf,uf ještě že jen sen.Také mě napadlo,jako myslím Ewču,jaké by to bylo,jak by to chutnalo,ale sen mi pomohl s mou NEPEVNOU VŮLÍ a tak už je to lepší.Byla sem si dát čaj večer v baru a bylo tam pár kuřáků,tak sem se bála své reakce,do té doby se mi dařilo,vyhýbat se tomu a ono se mi po nějakym čase udělalo zle od žaludku a to s Champixem nemám problém,že by hlava-psychika?Obdivuju Monu,jak ustála Brno a doufám ,že ze mě nebude protivnej,odnaučenej kuřák.:-)))Moni,jsi báječná.Zdravim všechny a přeju moc sil a žádné nástrahy a krásný voňavoučký večer Jani,Dane,Ifko,Irenko a omluva těm,co jsem nejmenovala,ale myslim na vás na všechny.Ještě Leni k tvému dotazu.Já jsem problém neměla,svědí to,červená,puchýřky,...?Nemáš to z těch nervíků před?Já to doma vůbec neřekla,že přestávám kouřit.Kouřila sem jen na balkoně.Někomu z rodiny jsem to řekla až po 2.dni,když jsem si víc věřila a abych měla závazek a vysvětlila mé případné nervozitky.:-))) Tak to jsem se rozepsala,tak se na mě nezlobte a držte se.
Přidat nový komentář