Leno,gartulaci k dnešním narozeninkam mas od mne na DISKUZAKU,kde nas hostis..-)-)-),Vsecicko jsem si hezky procetla a hnedka je mi lip u srdicka,tolik lidicek,ktery se naznaji a tolik pochopeni jeden pro druheho.Je to az k nevire,kdyz si uvedomime,ze od tech,ktere mame nejbliz,se nam casto nedostava to, co plnyma hrstma muzeme nacerpat zde..Je to pro mne skutecna RADOST...a dekuji vsem,za kazdy radek...Mony,ja na zazraky obcas verim...a jasne,ze Ti davam za pravdu,ze za 14 dni se clovek zavislosti nezbavi,ale mozna sis nevsimla...ja prasky nevysazuji.Budu je brat minimalne 2 az 3 mesice,ale v nizsich davkach.Jsme na tom s dobou brani na stejno,tak verim,ze to taky spolu dotahneme do zdarneho konce,coz pro mne bude znamenat absolutni osvobozeni a nezavislot na cigaretach.Jeste velky kus cesty pred nami vsemi...Píses,ze Ti je po chmp strasne zle,tak nevim jestli by jsi nemela zvazit davkovani...Z toho nejhorsiho Ti pomohl,tak proc takhle trpet????Jde to zvladnout treb i na 0,5 mg rano a 0,5mg vecer,ale je samozrejmne jen na Tobe,kolik sneses a vydrzis...Danus,me nebylo vubec spatne i pri tech vyssich davkach,naopak..-)-)-)spis sem se citila jako sjeta...a to asi taky neni idealni...a proto volim cestu nejmensiho odporu (mensi davky) a treba ty 3 mesice.Defakto mi nejde ani o tu investici jako takovou,jasne,ze se nam to 100x vrati.....Miso,hrnu sem svoje nejen myslenky,ale i pocity...-)-)-),hm?Dnes uz mas tyden,vid?Evvo,to vysazovani ci snizovani je opravdu hodne individualni,jak jsi napsala....Irenko,den D zitra nebo pozdeji..nejdulezitejsi je,ze mas svou vuli a chces prestat s kourenim...Champix Ti to jen bajecne usnadni,jako nam vsem a my te v tom nenechame,neboj...Lido i ja chodila v noci kourit,hruuuuza, a ted ta blazenost,o ktere pises,se ve me rozleva od rana do noci a opravdu si uzivam tu velkou RADOST.Tobe gartuluji a zase nas prijd povzbudit..-)-)-) Zrovna tak me tesi povzbuzeni od Mily,Jirinky,Martiny ci Andrejky,a i ted se radujte z toho,co jste doposud dokazaly a jak jste to zvladly.Sigrid,ikdyz bylo hodne receno a jsi podstatne dal,nez soucasna vetsina z nas,tak ver,ze Tvoje slova povzbuzeni maji hodne velkou energii a umi hodne podrzet a patricne postrcit!Diky.Janiii,Ifffko,Le no,Evvo, Danee,Stando,dobrym lekem na vse,vcetne zavisloti je urcite humor,ten vam nechybi..-)-)-)-)Vsichni co jste tu,mate muj obdiv a verte,ze delame pro sebe to nejmensi co muzeme."Prestavame si vedome nicit zdravi" Simon
Přidat nový komentář