a novácky,tedy Radku,Tamaru a Friduce vítám mezi náma.Oluš je sice taky nová,ale radi se jiz mezi nekourici...-)-)-),tak hodne sil do dalsich dnu.Fatbulle tak je fajn,ze jsi zavitalk mezi nas a uz 8 dni bez ciga...Taky se mi zvysila chut n jidlo a hlavne na sladky.Takze ja to resim asi tak,ze vikendy se nezinyruju,jim na co mam chut a tudiz hodne casu travim u plotny,ale pak se od pondeli do patku snazim jist stridme s mensima uletama.Stridme u me znamena:zelenina,ovoce,maso,Jo gurt (ty nemusim,ale Aktivia sladke pokuseni mi chutna..-).-).,syry nizkotucne - vyborne jsou tvaruzky..-)-).Taky si delam teple jidlo. Masiko se zeleninou a nebo spenatci, faz.lusky,nebo mrkev a kveták vareny..nooo same dobrůtky k tomu brambory...Zasadne se vyhybam pecivu,tukum a sladkemu...Jim vetsinou az odpoledne,ale tak do 23 hodin.Nebo od 19 hodin do pul noci...Dve kila pres vikend priberu a zase 2 kila v tydnu zhubnu..-)-).Kdybych chtela zhubnout vic a nebo ty Fatbulle o vikendu jes taky stridme a urcite pujdou za tyden minimalne 2 kila dolu a za mesic by se dalo tak 5 -6 kilo...Zkus to.Akorat s ovocem to vecer neprehanej.Jinak snim mnozstvi docela velke...Mafosi,uz sem si rikala co je s tebou!Jo a ja se v Pardubicich narodila..-)-)-)Mono díky za gratulaci i Tobe ptari můj obdiv.Já dnes tri tydny cili 21 dni bez cigarka,hm..jak to leti.Je mi stale skvele...az na to ze se opravdu snazim nepribrat,protoze lepsi hlidat 2 kila nez pak 10 a vic...Na Chmp jsem 28 dni tedy lunarni mesic a tusim 7 dni beru jen pul prasku.Abstinencni priznaky nemam vetsi,naopak je to myslim den ode dne lepsi. Jooo a jako snad posledni,preji vsem Lenakam a Lenam hezky svatecni DEN..-)-)-)No a odkud jsem já,to uz jsem psala..-)-)-) Janiii,Iffkooo,Leno ci Evvo,taky Dane,Stando,Sigri jdu juknout na Diskuzak..-)-)-)
Přidat nový komentář