Hezké sluníčkové odpoledne všem :-)
Už jsem se nemohla dočkat, až se zase dostanu sem k Vám.... fakt to tady žije!!! A to je moc dobře... Je to několik nováčků, kterým vzkazuji, ať se ničeho nebojí, žádnou paniku, že to nezvládnou, jenom pilně a poctivě zobejte šampík......! Je to tutovka, věřte nám, co to máme za sebou, já tu také ještě před 10 dny fňukala a panikařila...že to nedáááám!!! Hulila jsem poslední dobou už 30 denně a skoro 25let... takže pro mě to bylo absolutně nepředstavitelné - život bez toho svinstva ! Teď už to jinak nenazvu, protože ta cigareta (jak tu už někdo také zmínil) nebyl žádný přítel, ale něco, co mě omezovalo, ničilo, ovládalo a jen jsem si falešně namlouvalai, že je to moje berlička- jo tak akorát do hrobu :-))).... Už jsem taky měla pár takových chvilek, třeba i radostných, že se něco povedlo.. a první co vždycky bylo jako by na oslavu si zapálit, a naopak, šílenej stres a depku jsem řešila hrnkem kafe a vypalováním jedný od druhý....nooo, a teď při takových chvilkách se jako zarazím... sakra...já bych měla jít hulit, ale já prostě nejdu, mám v sobě to rozhodnutí, že chci být nekuřák...a taky představa, že bych musela podstupovat to martirium, než jsem "skočila", znovu od začátku, ta mi velice brání a to je moc dobře. Třeba teď, když to čtete VY, co se rozhodujete, tak pochybujete a váháte a říkáte si, to co já a co my všichni tady....tomu nevěřím, já bez cigára ani ránu, já to nezvládnu, to se jí to říká... ale opravdu VĚŘTE, že každý to dokáže! Každý jinak, v jiný čas, jiným způsobem, tím svým, co na něj platí...ale dokáže! A znovu musím opakovat, chce to "skočit, zobat, kouřit, nemyslet na nějaký den D ...a uvidíte sami. Nekouřím skoro 11 dní, jsou tu daleko větší borci a borkyně - mazáci , nemám moc co právo ještě rozdávat rady, ale i za tu krátkou dobu, co sem chodím a sleduji cvrkot, zjišťuji, že těch někuřáků jenom přibývá a to je moc a moc dobře!!!!!! :-)
Samozřejmě zdravím naší úspěšnou pětku :-)))) a všechny bojovníky i vítěze !!!!
Leničkám všechno jen to opravdu neeeeeeeeeeeeeeeeej...... :-)
Ewině k narozkám hodně zdraví, štěstí, radosti do dalších nekuřáckých let :-)))
Petrovi - mazákovi gratuluji a zítra také všechno neeeeeeeeeeeeeej ..... :-)
Jo a Východní Čechy ---koukám to je taky slabota :-) jenom já sama samotinká, tak mě v tom nenechte!!!!!!!!!
Mějte krásný sluníčkový nekuřácký den!
Přidat nový komentář