Ahoj vsem.Velka GRATULACE Sigi a Lenicce.Dva mesice to uz je neco!!!!Ja dnes 14 dni nekoureni..-)-)-) a 21 dni CHMP.Nema tady nekdo nahodou i narozeniny???Leni?Nebo az zitra?Miso, Tobe taky velke uznani,ze jsi to zvladla hend 8 den.NEKOURIT.A ted uz sem piseme,vsichni,co jsme BEZ CIGARA...zadnej novacek nepribyl,hm???Akorat si vzpominam,ze Imrych psal,ze prekuruje Champix dost dlouho a pak se nam tady neukazal.Imrychu nevzdavej to a dej nam vedet.Misa,jako posledni se k nam tady vcera pridala s datumem 13.2.Dnes 2 den bez cigara.Super!!!!Ja hlasim malou zmenu.Od vcerejska zkousim brat dopoledne jen 0,5mg a vecer uz nic.Tak mi vyjdou prasky skoro na 2,5 mesice.Nemam totiz chut si kupovat dalsi baleni..-)-)-),protoze se citim fakt skvele a ty nektere myslenky na cigaretu,vzdy lehce zapudim.Hned od prvniho dne nekoureni jsem ve svych zyvklostech nic nemenila.Kaficko rano i vecer,zkouska piti bilého vinecka,jen na sladke mam vetsi chut a to driv nebylo!Nevim asi jsem trochu ujeta..-)-)-),ale ja se jakoby schvalne nevyhybam situacim kde prijdu do styku z kurakama.I do hospudky jsem zasla parkrat.Me to hodne posiluje,ze to zvladam a pak se utvrzuji v tom,ze uz nechci kourit,ze je mi takhle desne faaajn.Svobodne a nezavisle!!!!Bly to blbost myslet si,ze cigareta je nase kamaradka..-)-)-)a vzdy pomuze!Ne NE.Byl to VETRELEC,trefne to tu nekdo napsal.( Lenka?).Sigi,Leni,Sysi,Mony,Du li,Danus,Dane,Yvo,Miso vas tu ted vidim nejvic,preju bezva den a hodne radosti a klid v mysli.P.S. Pozdrav patri i nejvetsim mazakum ,coz uz je Mila,Martina a Jirinka.Malo za nama chodi Standa(vim diskuzak) a Mafose zdravim a Imrichu Tebe taky.Pa pa vecer najuknu.Jdu neco delat a pak pomazu do prace.
Přidat nový komentář