..... jsem tu znovu, protože jsem slíbila, že se ještě vrátím a rozepíšu....ale.... mám teď nějaké starosti , raději jdu do hajan...
Jinak co se týče toho predátora, tak nemá šanci.... statečně odolávám i ve stresových situacích a jak jste tu psali, je to zas o ten malej fousek lepší než včera :-)
Ani jedno cigáro!!!!!!!!!!!!!!!! od neděle v poledne :-) Dvě plné krabky v kabelce neustále s sebou :-)
Jinak jen tohle zmíním....Dnes jsem se odhodlala, že zavolám synovi, že třetí den nekouřím.... mnooo, poplakala jsem si, přišlo mi to děsně líto, páč mě asi patřičně dost nechválil. On mě zná, ví , že jsem to nikdy nedokázala, je nedůvěřivý k nějakým lékům, pochybuje o mé vůli , ( asi si také vzpomněl, jak jsem ho hnala o půlnoci na Štědrý den po Brně shánět cigára např.), prostě mi nevěří, ví jaká jse byla závislačka - doslova mi řekl: mamčo, až nebudeš kouřit rok, tak tomu možná uvěřím....a tím mě pěkně naprdnul :-) A také rozbrečel, tekly mi pak v práci slzy jak hrachy .... Ale k něčemu to bude dobré! Popíchnul mě tím správným směrem a najust to dokážu i jemu......nejen sama sobě! Možná mu křivdím, možná mě jen psychologicky a takticky chtěl k tomuhle přesvědčení jemně dovést.... kdo ví...
O to víc si vážím Vás tady, spolubojovníků, kteří se vzájemně trpělivě "naslouchají" a navzájem se podporují.
Doufám, že všichni z naší pětky začátečnické jsou v pohodě a plní elánu do dalších dnů bez toho svinstva predátorskýcho :-)
Zdravím Sigiii, Simii, Lééééňu, Míšu, Máfose, Yvu, Monu, prostě všeeeeeeeechny :-) Vám gratuluji a naší pětce v čele s Dulinou , Danem, Danuškou, a hlavně Yvou hodně sil!!!! Vydržaaaaaaaaaať!!!!
Přidat nový komentář