Zdravím všechny statečné! Je fajn, že se shodnem na tom,ž e kouření je humus. S tím sportem je to pravda. Chodím běhat a s holema hoodně svižným tempem a je super, že nemám plíce venku jak tomu bývalo dřív i při normální chůzi do kopce. Bez nikotinu se určitě dá žít, žije bez něj všichni nekuřáci, tak to taky zvládnem. Les, už jsem občas přemýšlela, že na tu paměť něco vyzkouším, možná ten lecitin, ikdyž Jana zas píše, že nevidí rozdíl. Tak nevím. Mio, e-cigareta nefungovala ani u mě kdysi, ani nyní u mého manžela. Ten už ji zahodil a hulí a hulí. A to měl drahou, myslím, že žádný šmejd. Ale škrábalo ho v krku, nelíbí se mu, že náplně vyráběj v Číně a nikdo neví z čeho. Myslím, že kdo chce přestat, tak jednoznačně šampík vítězí. Hlavně je to definitivní. Ale musí se chtít. To je první důležitý předpoklad. pak už šampík pomůže neuvěřitelným způsobem. Všichni kolem mě valili oči, že já šílený závislák přestala. Jenom můj soused vždycky když na to přijde řeč, tak utrousí, že to stejně nemám definitivní. To vím i bez něho, že se musím snažit a už nikdy ani práska. Moc dobře si to stále uvědomuju a doufám, že vydržím. Už to bude 2 a půl roku a stále si jsem vědoma nebezpečí, co na mě číhá. Hlavně, když moje drahá polovička stále vedle mě hulí. Všem držím palce a hlavně kdo ještě váháte, tak neváhejte, fakt to stojí za to.
Přidat nový komentář