DULINO - 56 tbl. cca 2000,- Kč. Teda je to dost, ale já prokouřila víc. JANA - druhý prášek beru dost brzo odpoledne, ne kvůli nespavosti (já spím po šampíku jako po prášku na spaní - furt), spíš kvůli tomu, že mám pocit, že pak večer nemám chutě (ty mě nejvíc trápí, když dělám v noci, což je bohužel můj zlozvyk). A nezoufej, myslím, žes to pochopila. Když budeš s šampíkem spolupracovat, do čtrnácti dnů je z Tebe nekuřák. Co se toho spaní dotejče, možná bych pro začátek zkusila tak půl hodiny před tím, než jdu do postele půlku (ale opravdu jen půlku) prášku na spaní, jen pár dnů než se zase obnoví spánkový režim. Celkm ochotně napíše každý obvoďák, když je to výjimečně. EWO, tys tady snad jediná, kdo šampíku odolávala dýl než já - no a nakonec jsme to dokázaly obě. Ale, že je to pohoda, viď?! LÉŇO, proč myslíš, že mám ty psy? Protože právě samoúčelné poskakování taky není nic pro mě. Tedy ráda lyžuju a plavu, ale do tělocvičny se nedokopu ani za nic, za to když seberu psy a jdeme courat po Šumavě, ani nemám pocit, že bych tejrala tělo. Prostě jdu někudy, kde je krásně a kde můžu fotit a teprve doma zjistím kolikrát zjistím, kolik jsme toho ušli. Spíš mám pocit, že je to zdravé pro ty psy. To je fakt to nejlepší zvíře pro ty, co se neradi hejbou. A nejlíp hodně velký a náročný na pohyb. Tys toho teda nastonala dost, ani se nedivím, žes chtěla nechat kouření. Já kromě pár operací byla furt zdravá. Antibiotika jsem měla v životě 2x, jednou na spálu, když mi bylo pět a podruhý před dvěma lety, ale to bylo na žaludeční vředy. Na jaře mě sice dostihla nějaká nepříjemnost, ale věřím, že to bude dobrý. Problém je jen v tom, že polykám kortikoidy a to hubnutí zrovna nepřeje. Proto mě ta angína fakt zaskočila, já snad ani nevěděla, co to je. No hlavně, že už je líp. Zrovna je tu tak krásně, že bych hned šla ven. Ale ještě si musím chvíli počkat. Petře, gratuluju a už se těším, až budu tam, co Ty. Zatím, mějte se všichni :-D
Přidat nový komentář