Zdravím všechny a hltám vaše poznatky,
včera 4 a dnes 3 cigarety,to je ze 40 cig.dobrý.Jsem ,ale srab,tu poslední stále odkládám, i když mi ta cigareta vlastně nic neříká a jsem v pohodě,žádná nervozita,nemusím ani vyvíjet stále nějakou činnost a v klidu koukám na televizi a bez cíga /je pravda,že se moc nesoustředím/ a nemyslím na tu příští.Ale v podvědomí mám celou dobu, co bdím, tu ztrátu, co mne čeká, že už nikdy se mnou nebude "ta kamarádka v dobrém i zlém a hlavně vždy přítomna". Jano, v tom máme v současné době asi stejné pocity.
Manžel ten si tak přeje abych přestala kouřit,že mi koupil,předevčírem mi došla E-cigareta 2G.Nejdříve jsem zkusila náplň s nikotinem a moc mi to nechutnalo, i když pocit je jako u cigarety,člověk vdechuje a vydechuje kouř/páru/, pak jsem zkusila nápň bez nikotinu/CHMP opravdu působí/ a ta mi chutná. Myslím, že je to výborná" berlička", pro tu fyzickou závislost, u těch největších slabochů, jako jsem já. I když na tomto foru jsem asi slaboch největší. Prostě ten den D stále odkládám. Jano, prosím Tě napiš zde své zkušenosti s paipo tyčinkami ,až Ti dojdou.
Ještě poznatek. Jak jsem byla na babinci, kde byly 2 bývalé kolegyně/silné kuřačky/, které přestaly kouřit v listopadu po CHMP a už ho neberou,tak vůbec prý nemají na cigaretu chuť a kouř jim nevadí. Moje nejlepší kamarádka přestala kouřit před rokem, který je nejhorší, s pomocí náplastí a na cigaretu má stále chuť, kouřící okřikuje , je z ní klasický odnaučený kuřák, jak se říká, ti jsou nejhorší. Těším se na vaše další poznatky a úspěchy. Všem zde držím palce a přeji krásné a pohodové dny.
Přidat nový komentář