Hezké odpoledne všem :-) Nejdřívě bych chtěla moc a moc poděkovat Sigrid, Danušce, Míle, Moně, Yvě, Leně, Dulině,Danovi, Standovi.... (nebudu už raději jmenovat, mám v těch jménech ještě zmatek) - prostě všem za povzbuzení a sílu, kterou mi dodávají svými řádky.... Opravdu si toho cením a hodně mi to pomáhá.
Sigrid, máš ve všem pravdu, teoreticky to taky takhle dokážu vnímat, ale ta praxe je už trošku jiná...a mimo jiné, dnes jsem si objednala Paipo --- a zkusím , jestli mi nepomůžou....
Dulíííí, Ty jsi mě tak vyplašila, že já dneska taky oblítávala lékarny, nikde k mání nebyl, prý ho objednají a mám se přijít zeptat....
Daneeee, na Tebe jsem obzvlášť zvědavá jestli jsi si pro tu krabku teda došel ráno, nebo jsi to vydržel .. Určitě písni a dej vědět, jak tak koukám, tak se v tom plácáme tak nějak oba stejně, ale jak jsi napsal - vydržíme a já dodávám zvítězíme!!!! :-)
Jinak píšete, že mám klildně hulit, ale hlavně při tom zobat champix.... když mě to připadá tak b a r b a r s k ý - hulím - vůbec mi to nejede, je mi víc šoufl po tom cigáru, než když si vezmu prášek (ten se mnou nic nedělá, žádné nevolnosti, nic... akorát mě pořád bere zimnice a takovej jako blbej pocit celkovej), prostě jdu jen že jdu ...podotýkám, že už asi tři dny absolutně bez problémů jsem si řekla, že budu hulit jenom na balkoně a nemám problém s tím to dodržet, což je super...
Teď to mám tak, že se dlouho rozhoduju jestli mám jít nebo ne, okamžitě mi naskočí představa toho "HNUSU" bez žádného požitku, chvíli odolávám.......ale pak STEJNĚ JDU.. ikdyž se mi nechce! Proto jsem si objednala to Paipo, třeba si pak potáhnu a odolám ....
A ještě na závěr se pochlubím, dneska 9 cigaret, ale vlastně 4a půl, protože jsem pokaždý vykouřila jenom půlku jak mi z toho bylo zle..a típla to :-) Ještě nějaká padne, ale jsem spokojená...hodlám se radovat s každého maličkého vítězství nad tím "HNUSEM ":-)
A ještě se přiznám, že dneska jsem si musela po každý tý půlce vykouřený jít vyčistit zuby, protože ta pachuť v puse byla opravdu nesnesitelná a to je taky posun kupředu :-)
Tak zatím končím, samozřejmě gratuluji všem nekuřákům, co slaví různá výročí...chjoooo, jste fakt skvělí !!!!!
Přeji hezký večer všem a ještě jednou díííííííííííííííííííky :-)
Přidat nový komentář