Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Ahoj Mirko Super že už válčíš nevím jistě psala jsi kolik si kouřila za den a jak dlouho ? Ten champix ber klidně jen 3 tablety půlky a později 2 já to tak beru a není to nebezpečný zkusit tj. jako že když si nevezmeš jednu půlku tak začneš kouřit . Spíš když ubereš poznáš to že je člověk podrážděnější a chutě na cigaretu větší . stačí si vzít CH a přejde to . Hodně lidí to tady mixuje a mixovalo . Já ty sny nepříjemné měl taky ale už to přešlo skoro po měsíci byl více či méně klid . Tak se drž . Ty jsi měla sen že si nahá v autě . a já že jsem jel pracovně na měsíc vyměnit těsnění na vzduchotechnice vesmírné základny a protože jsem to neudělal dobře tak jsme se tam všichni udusily a kdybys věděla jak na mě ty lidi křičely že se kvůli mě udusí brrrr . Jen pro mou obranu dával jsem tam nekvalitní těsnění made in China . :o)
Přidat nový komentář