Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Konča

Já se učila nůše, ale nůši nahradila růže, takže silnice vzor růže. Ty jsi Mirko z Brna? Tam jsou fakt velká parkoviště:-DDDD Pěkně to už na tebe účinkuje. :-)

Mirka

Děkuju :-) Já si pamatovala jen žena, píseň, kost a na růži jsem si nemohla vzpomenout. Asi jo, asi to už účinkuje, ale cítím se moc dobře. Jojo, jsem z Brna a v tom snu na mě čuměli malí cikáni :-( Byla jsem hrozně ponížená :-))

Konča

Jé, tak další nekuřačka z Moravy. Nás už je ... za chvíli bude Morava celá nekuřácká:-DDD a to by bylo super!

Ivča

Zdravím, hlásím, že dnes mám 1 rok a 10 měsíců bez toho humusu. Mirko vydrž, ty sny budou ještě chvíli, já měla taky děsně praštěný. ale nahatá v autě na parkovišti jsem neseděla:-)) Zajmavý, že Mirka je další dušička z Moravy. Z Krkonoš a okolí tady snad není nikdo. Jak je to možný???? Všechny se mějte moooc krásně, Já začala dnes den tím, že jsem vlítla při vyjíždění od marketu do druhýho auta. Bába měla blinkr, že odbočuje, přitom neodbočovala. No mohlo být i hůř. Tak se mějte lepší než já.

Konča

No fakt, zajímavé zjištění, že jsi sama samička, ale coby jediná nekuřačka v celým regionu, jsi uspořádala fantastický nekuřácký srazík ve Svaté Kateřině. Přímo v jámě tygří a huličské. Na tento sraz já do smrti nezapomenu. A je fakt, že kdybych dopředu věděla o té techopárty, že bych nejela a vlastně to byl nejhezčí ze srazů kde jsem byla.

Konča

A to nejdůležitější jsem zapomněla. Posílám gratulačku a fanfáru ♫♫1♫♪♪♫ ke 22 měsícům bez toho smradu. Jsi hvězda:-)

irena

já se přidávám k gratulaci , seš ta nejzářivější hvězda z celýho krkonošska. Jen tak dál.

irena

škoda ,že až pojedu do Brna za vnoučátkama nepoznám až potkámám Mirku.

Konča

Irenko znamení. V autě na parkovišti obklopená houfem tmavých čumilů:-DDD

Mirka

Končo nestraš, nechtěla bych aby se mi ten sen vyplnil :-D Už mám další balení na veselé sny do zásoby. A jen za 1000,- tak mám radost :-) Irenko nesmutni, vysoká se špatnou pletí a vlasama tak to jsem jááá :-) Třeba na sebe někde narazíme :-)

Konča

Sorry, pokus o fórek. Už nevím nudou co mám dělat. Klienti nechodí a chodit by měli bo je uzávěrka na pátek:-(

Ivča

Děvčátka děkuju moooc za gratulaci. Co nám v tom brání, abychom to příští rok na Katařině zopakovali? Je fakt, že nám přálo počasí a to taky udělalo své. Ale asi by jsem si to užili i pod střechou. Ještě můžeme navštívit (a poblít jak se obávala Irenka) zámek v Bílých Poličanech. Tam je taky krásně. Ale to strašně předbíhám. Zatím se asi zmažu dnes sama. Domácí kolega jede na ryby, tak nevím s kým zapiju odřený blatník:-)

Ivča

Ne blatník, ale nárazník. Proč nám to píše modře???? Blbě na to vidím.

Konča

No jóó :-DDD já zapomněla, jak jsme se domlouvaly na tom krásným zámečku. Jsi mi připomněla, že byly velké obavy, abychom to nóbl prostředí neznečistily. Ovšem zámek nezámek... na Kateřinu si myslím nemá. Já mám dnes do 20 hodin službu na internetu, tak si asi namíchám piňacoládu a budu pracovat. Tvůj nárazník zapiji i já. Jó a před chvílí jsem dostala litrovku nějaké slivovice..., ale to já nepiji:-((((

Konča

Zdravím Toma. Jenom náhodou jsem přila na to, že jsi tady s námi a píšeš. Prosím tě můžeš psát vždy novou zprávu? Prosím nedávej reagovat - může to hodně lidem utéct. Moc mě těší, že jsi v klídku. Já na to reagovala stejně. S CH klídek bez CH byl ze mne nervák. Držíš se výborně a to je moc dobře. Držím palečky:-)

Stenlák

Ahoj lidé dobří . Koukám tady se to dneska rozjelo :) . U mě dobré až na detaily . Dneska mě manželka vzala v lékárně další 56ks balení CH. A já doufám že to bude i poslední . Ale kdo ví :) Tome - zfackovalo mě to neskutečně pravda . Všem co to nesou líp i hůř držím palec . Ozvu se jak bude chřipka pryč zatím mě nehodlá opustit . S

Megan

Ahojky všici. Končo, jak je to možný, že furt od někoho dostáváš slivovici. Když ji nepiješ tak šupky dupky ¨s ní do Třebíče. Já ji na baráku vypiju s chutí:-

Ivča

I do Trutnova by mohla slivovička doputovat:-¨))

Konča

Moji zlatí, pošta pořád zdražuje a já ji nehodlám ze svého dotovat. Takže se ořechovice i slivky dočkáte na srazu. Nebo si přijeďte osobně nebo si pro to někoho pošlete a já ráda předám. A myslím, že je už čas začít s organizací podzimního nekuřáckého srazu. Co vy všichni na to???? Kdo je pro??? Samozřejmě to platí i pro Fridu, Kakamilu, Marju a Ládíka i ostatní pauzírující.

Konča

Zapomněla jsem na Monu.

Ivča

Zdravím při čtvrtku. Konči, jestlipak jsi už ochutnala nový fernet? Kolegyně říkala, že je výborný, Já ho teda ještě neměla, ale až ho někde uvidím, tak si ho určo koupím a podám hlášení. Včera byly tři panáčci (Irenko tři kotle). Jo a taky jsem si dala venku na houpačce hned po práci víno s kolou a to hned dvakrát. Kotle přišly až večer když přijel manža z ryb. K večeři byl houbový gulášek s knedlíkem a nebyl vůbec špatný. Jinak nekouřím. Všichni začínající, drže se. Tomáši, ty sny ti nezávidím. Já je zas tak brutální neměla. Všem krásný den.

Konča

Tak hlášení si Ivčo ráda přečtu. Já ho určo kupovat nebudu. Mě stačila ochutnávka citrusového ferneta - sladký hnus. Fernet je jenom jeden, veškeré jeho inovace nestojí za nic. Tady u nás je sucho, takže houby žádné - leda ty co mám od loňska ve sklepě v octu a nasušené. Já si včera místo piňacolády udělala tvarglovou pomazánku s chlebem, ale houbový gulášek by taky nebyl marný:-) Přátelé nekuřte, nečtěte jenom, ale pište.

Irena

zdarec všichni , taky na to houbelec vidím. Vracím se k tématu : I tady by se ta flaška šikla. Já si koupoila k 1000 dnům nekouření zájezd do Tunisu tak se desinfekce šikne .Ale tam bude a něco už je i vypálené a stejně nejlepší na to je rum.Jsem zvědavá jak se srovnám ze svou vyrážkou ze slunka. Ale když se vtátím v půli října tak mě to už nebude tak žrát. Pište rady , já na takové dovči ještě nebyla. A večer si na Vás dám ten kotel!

Ivča

Irenko, to schvaluju. Výborný tah. Já narvala prachy za nekouření do verandy a pojedem tak akorát do pr... A taky máme zvířátka a ty nemůžeme opustit. Pejsek a kočička by byli smuný. Moc si to užijte. Teď už ti asi nehrozí vyrážka. Hlavně hodně té dezinfekce s sebou. To je nejdůležitější. Místo kartonů nacpi kufr lahvema.

milena

Všechny zdravim,ja dnes 55 den bez cigára,ale pořád to není ono. mějte se všichni fajn a nekuřte,ahojky zas taty na to někdy mrknu.

milena

chtěla jsem napsat tady a né taty

Friduča

Ahojky všem, tak jsem se konečně dokopola a právě se vrátila s CHMP v kabelce...2.127,- Kč utopeno, ale už se nemůžu dočkat..Odpol si zobnu první půlku, zítra ráno druhou a začnu snižovat ty jedovaté tyčky... :) Takže počítám, že nejdéle do 14 dní budu moct s čistým svědomím nahlásit svůj návrat :) A čtvrtý pokus :)

Friduča

Irčo, já mám taky alergii na sluníčko - občas se projeví a občas ne... Naprosto bez logiky. Kup si v lékárně mastičku a tabletky a začni zobat klidně 14 dní před dovčou, nebo kdy to stihneš... Ale pomáhá to...Teď si nemůžu vzpomenout jak se to jmenuje - možná fenistil ? Má to oranžový obal... Ale to ti v lékarně poradí... A kampak letíte ? Tunisko je nádherná země ( tedy pokud víš co čekat a do čeho jdeš :) ) My loni projeli autem hodně velkou část.. jukni na můj profil na orbionu - mám tam spoustu fotek...Závidím !!

irena

Friduč díky za radu ,bohužel fenistil vůbec nezabírá , já to mám za ty roky tak zmutovaný , že nezaber nic, proto jedeme teď ,kdy už je krátký den a nejsou takový horka.Je to lokalita Monastir.Já se na Orbion nemůžu dostat ani jsem neviděla tvoje fotky z dovči, asi něco dělám špatně. Jinak držím palce at´se brzo zadaří. Ivčo je to paráda tak to jsem ještě neviděla a jí se to. ?Já mám celkem velkou aokču ale ani jeden plod

Stenlák

Ahoj všichni . Fridučo já byl pro balení včera a 2200 zdražujou neřádi . Předtím to bylo 1910 před víc jak rokem když jsem si koupil CHMP jen tak že začnu :) ale začal až teď . Od včera se vrátilo urgentní pokušení kouřit . Tak se držím jak se dá ale myslím na potvory pořád kde ty řeči že pár minut :) . Tak se drž po 4 to vyjde že prý to napoprvé vyjde málo komu . Opravdu ti držím palec a vyřeš si ty své dovolené abys nejela na pátou a nepsala si po páté . Tj. opravdu to myslím dobře S.

Konča

Mileno, balopřeji k 55. Píšeš, že to ještě pořád není ono, ale už to je určitě lepší jako prvních 14 dnů ne? Chce to čas a čím více času je od típnutí posledního cíga, tím je to lepší a lepší. Držím palečky. Vydrž, stojí to za to. Fridu jeden z nejlepších nákupů ve tvém životě. Koukám, že to pěkně podražili. Já loni na podzim za 56 tablet platila 1830 Kč. Jak se pohne cena cigár nahoru, tak současně jde nahoru i cena odvykacích léků. Všimla jsem si toho před lety, když jsem si kupavala Zyban. A nic se nezměnilo. Takže tě opět vítám kočko zpět mezi námi:-)Irenko, já v Tunisu nebyla - radit nemůžu:-( a ták bych někam k moři, ale není za co:-( Ale vy si to užijte. Nechceš se zastavit pro ořechovici?

Stenlák

Já to opravím startovací + 2x 56 jsem si koupil v době kdy tady na fórum poprvé napsal champixman :) takže někdy v říjnu 2007 nikdy jsme to nezačal brát jen koupil a četl a pochopil že prvně se musím dokázat rozhodnout nekouřit navždy . K tomu jsem se odhodlal až teď :( Protože trvanlivost CH na obalu 02.2009 je viditelná koupil jsem si nové . A teď zdražily což nevadí jen konstatuji . Kde je asi konec Champixmanovy a všem :) Friduča začala o dost později . Proto jsem psal četl jsem to tady a čtu už pořádně dlouho .S

Konča

Stenláku víš, že ti rozumím. Jak člověk není v pohodě, tak na to svinstvo myslí neustále. Též jsem to tak měla. Byly dny, kdy jsem v práci paipo pomalu nevyndala z pusy. Kolikrát se mi stalo, že jsem i s paipem v hubě šla vyřizovat klienty. Ovšem než aby ses trápil, tak si klidně vezmi žvýku. Ale však ty víš. Bojuj, bude líp. držím pěsti.

Konča

Stenláku, ty jsi tak dlouho dokázal jenom číst. To jsem ještě ani já nevěděla o existenci nekuřáckých diskusí. Diskusi na laikovi jsem našla někdy v roce 2008 a tady na ordinaci až o rok později. Mám ještě 14 modrých tablet - expirace v listopadu. Já už je určo nebudu potřebovat, tak pokud bude mít někdo zájem, tak písněte, pošlu je poštou.

Ivča

Fridu, super, obdivuju tolik pokusů, já už bych to dávno vzdala. Tak snad už to bude poslední. Mileno, gratuluju k 55, hlavně to nevzdávej. Ono už to u nás bývalých kuřáků nikdy nebude ono. Někdy mám dojem, že mě to vlastně chybí pořád. Je to pohoda ta svoboda, už nejsem nepříčetná, když zrovna nemůžu kouřit, ale ta představa, že bych si zapálila mě pronásleduje stále. Jenže já vím, že prostě nesmím a hotovo. Taky čumím, jak champix zdražili. Dopoledne jsem to tady radila jedné známé pro manžela a tvrdila jsem ji, že to stojí do 2 tis. Irenko, to je jedovatý a ačokči bylo mraky, už to házím na kompost, nevím co s tím. Asi už to příště nechci. Stenláku, drž se!!! Je to boj, ale ty to dáš, to je jasný. Nic jiného se nepřipouští. Mějte se všichni krásně, já už v práci končím a jedu domůůůů. Kde je to sluníčko slibovaný? Tady je pod mrakem, asi bude pršet.

Stenlák

Ahojky popravdě nečet jsem poctivě já slíbil mojí ženě že s kouřením seknu / což jsem nebyl upřímnej vůči ní ale protože nikdy nelžu tak jsem hledal na netu jak ! nekouřit našel jsem ordinaci champix a i druhé fórum no četl četl pak byla moje máma na operaci která se nepovedla a od té doby ji mám doma všecko mě to tak semlelo že jsem na Champix zapomněl ( ale opravdu zapomněl ) je to tak dva měsíce co jsem ho našel ve skříni - hledal jsem fotky pejska co na jaře odešel a vzpomněl jsem si že jsem něco slíbil porovnal si to v hlavě zakoupil nový Champix a držím s vámi basu nekouřím ale dneska to přišlo jako bych si nevzal CH. v puse mě mravenčí mozek mě trápí na to svinstvo myslím pořád Tomáš mě tady velmi chytře napsal o kilech dehtu a svinstva jak to ze mě teče ve sprše fuj to je humus lidi dobří nezapálím si to né ale aspoň si postěžuji jak jsem psal nejsem úžasňák vůli mám dobrou ale nadávat a stěžovat si to je moje prokletí . Alespoň chřipka odešla - Možná když už nemám horečku si řekl mozek táááákk a teď to dostane i s úrokem hehehehe . Nj v pravdě jsem CH 2x ošidil krs horečku zapomněl . S

Friduča

No, já jsem takovej nezmar... Naposledy,když jsem nekouřila mě to vůbec, ale vůbec nechybělo..Šlo to jak po másle = opravdu je nejdůležitější hlava a to porovnání v hlavě... Ale i tak jsem začla... To je věc, která mě mrzí... Kdybych se trápila a myslela na to, tak si řeknu no jo, selhala jsem..Ale začít, když mi to vlastně nechybí mě hodně štve... A teď co kouřím mi to vlastně vůbec nechutná.. spoustu jich po pár tazích típnu, ale stejně zapálím další.. jsou to tak nějak mechanické pohyby...No, ale nyní jsem zase natěšená a nikomu to neříkám, uvidím kdo si toho všimne.. .Ale na obědech to zaregistrujou..Už teď si ze mě dělají srandu, že neví kam si jít sednout ( kiuřácká, nebo nekuřácká restaurace ), jestli zase nemám brutální nekuřácké období... :) :) Tak budou čučet :) Fakt se těším !!! Irčo, napiš sem mailík a já ti pošlu přímo odkaz, na který klikneš a otevře se ti to... Monastir je fajn....My byli vejš v Hammatu, ale dole jsme se byli podívat...Jsou tam moc pěkné výlety do vnitrozemí, kdyby jsi chtěla půjčit průvodce, tak mám...

Tomáš M.

ahoj pisu z mobilu tak jen kratce. Stenly vydrz to a udelej nejaky sklapovacky a drepy a caj a pak horkou vanu a doprej si vecer nejakou aromalampu a misto televize a groku si dej krizovku! Mam dva dny i kdyz dnes uz je to ok taky trochu chut ale je to jenom uvedomeni si nekoureni- presne v tomhle obdobi co mas jsem pred rokem zacal kourit. Tak bacha na to. Muzu ti slybit ze uz to nikdy nebude horsi. Tom

Stenlák

Dobrý večer . Tome díky to přesně udělám . Křížovku nemám ale dám knížku . To nekouření je v plánu ale dneska je to fakt obtížné no musím to dát jako mnozí přede mnou . ( Doufám) .@Fridučo tak to je dobré víš co tě čeká a když do toho jdeš s chutí je vyhráno . Napíšu zejtra jak to semnou vypadá . @Sylvo doufám že už tě včerejší chutě neboli nutkání pustilo ! Napiš . PS děkuji všem jste hodní . S

Jana

Zdravím všechny , jsem tady nová , čtu od začátku celou diskusi, já zatím užívám champix 13 den a bohužel ještě kouřím i když daleko méně. Vaše úspěchy mě dávají naději , že to bude lepší

Ivča

Sláva, máme další dušičku. Jano vítej a vydrž. Ono to přijde. Já kouřila 16 dnů. Napiš jak dlouho a kolik jsi kouřila, S CH přestane téměř každý. Strašně důležitý je pak vydržet. Ale tady v tom nejseš sama, tak piš. Všechny zdravím, Stenláku, jak je po radách Tomáše, pomohlo to, je to lepší? Mějte všichni krásný pátek. Mě čeká doma úklid bazénu, to je strašně smutný. Lepší je na jaře napouštět než na podzim vypouštět. A o víkendu budeme zavářet červenou řepu a dýni. Hrozný vyhlídky!!! Alkohol to bude jistit, abychom přežili.

irena

náhodou to bude krásné dobrodružství a podpořené pitnou kůrou....Stenláku mě ta pusa trne kolikrát i teď , ale pamatuju jak to až fyzicky bolelo ty prví měsíce a ještě mně tekly sliny , no hrza....Friduč:[email protected], vím že heslo bylo jako u Lubana ,ale nejde mi Orbion.Průvodce už nějakýho mám , já hned začala shánět všechno co je k mání ,tak jsem zasypaná literaturou a letáky ,ale seš hodná ,díky(ty to viš,že jo?).....Jani, to je ono, zatím míŇ a za chvilku žádná....Sylvo, Mirko, tome ,držte se... A co naše Pavluš?

Konča

Ahoj Jani. už máš jeden dílčí úspěch - kouříš méně. Ono to přijde, cígo ti přestane chutnat. Ale taky musíš dokouřit krabku a další si již nekoupit. Držím palce. Jsem si přečetla, že vědci z CERNU ve Švýcarsku popřeli Einsteina a našli částice rychlejší než je světlo. To je sice pěkný, ale kdyby tak našli nějakou látku, která by nám vymazala z mozku chuť na cigarety. To by byl vynález pro miliardy závisláků. Toto je další učivo ve fyzice pro miliardy žáků. Irenko a kdy jedete?

Stenlák

Dobré ráno lidi dobří . Ireno to je přesně ono trnutí v puse sliny . Ale včera mě to draplo moc tak blbý den byl 6 pak někdy kolem 25 ? a včera . Zbytek času se dá nazvat klidem +/- A to je zajímavý . No ať je to jak je to já doufám že teď zase bude klid přeci jen sem unavený ta chřipka ještě mě bolí v krku + včerejšek všeho moc škodí . Jano drž se ono to přijde .

Friduča

Dobré ránko, Stneláku koukej se kurýtrovat.. není to sranda.. žádné přecházení.. prášečky, čajíčky a postýlka... Bez cíga je to leháro :) Pamatujete si to šílený hulení chřipka nechřipka.. člověku to vůbec nechutnalo, škrábalo v krku, ale stejně to tam cpal... Včera jsem vzpomínala jak jsme dříve kouřili v bytě, v autě a prostě všude... vůbec mi to nevadilo... Dobrejch 8 let už to tak není, nějak mi to začalo vadit i když nemáme děti.. Nejdřív na chodbu a už pár let chodíme až ven na zahradu.. .Ale je to spousta ušetřených cigeret :) Kor v zimě... :) Irčo poslala jsem ti to do mailíku :):) Hned bych jela s váma.. mě manža slibuje plavbu po Nilu v únoru.. tak nevím... já snáším strašně špatně aklimatizaci zpět..vůbec se nemůžu srovnat a při představě, že by to bylo ještě v zimě, tak nevím zda bych to přežila... Já jsem se prostě špatně narodila :( Už mám v sobě dvě půlky CHMP - jednu včera večer, jednu dneska ráno... další v poledne a za chvilku jsem nekuřačka, nebo co :) :) Lidičky u nás je nádherně - slunko..kdyby tak chtělo být celej rok...Nekuřte a držte se !!! Jani neboj, to dáš.. pokud tedy chceš ...Zobej a kup si nějako uliteraturu.. .Já si možná koupím znovu Králíkovou.. někam mi znizela... Že by mi ji manža skartoval ???? :)

Mirka

Ahoj všichni nekuřáci i polokuřáci, dnes jsem měla opět šílený sen. Měla jsem horní zuby jen 1,2.3, jinak nic. Prohlížela jsem si tu zakrvácenou hubu před zrcadlem a já v tom snu byla šťastná, že mě nic nebolelo :-) Včerajsem začala brát modrý prášky, beru je jen po půlkách...první 3 jsem si vzala v práci a poslední půlku hned jak jsem přišla z práce domů. Vzápětí jsme se s přítelem sbalili a odjeli na velký nákup do Tesca. Už v autě jsem zjistila, že nejsem ok :-) Špatně mi nebylo, ale připadala jsem si jak v jiném světě, jako kdybych byla zfetovaná. V obchodě jsem se křečovitě držela vozíku abych měla nějakou pevnou oporu, přítel se vztekal, že vypadá jak křupan, že mě nechá tlačit narvaný vozík. Nedala jsem se, prostě jsem se potřebovala držet. Usnula jsem už 9 a byla jsem schopná vylézt z postele až v 8 a to jen kvůli tomu, abych nám sbalila věci, protože večer odjíždíme na víkend pryč. Takže 4 půlku už nikdy nežeru!!!! :-) Den D asi přišel dnes, ráno jsem měla 1 a už nic a ani nemám chuť. Dám vědět v pondělí jak jsem vydržela. Přeji všem příjemný víkend! :-)

Konča

Tak teď jsem se Mirko hodně pobavila:-DDD Hubu mám od ucha k uchu. Přeji vám krásný víkend a možná bude první nekuřácký???? Držím pěsti. Fridu, co když ji neskartoval, ale potají si ji čte??? Stenláku vydrž a bojuj.

Friduča

Miruš, já zobu a i při předchozích odvykačkách jsem zobala pouze 3 půlky, ráno, v poledne a večer ( do 18h jinak nemůžu spát ), pokaždé do dobře naplněného žaludku... Víc bych nesnesla a nebylo mi dobře...Den D nevím kdy bude, neplánuju ho zatím a on přijde sám..Na obědě dvě cíga a ani jedno nedokouřené... Ale to není novionka, to mám i bez CHMP...Ivčo, tak to by byl pro ě největší dárek, ale to na 100% nehrozí :) :) Včera viděl CHMP a nic.. říkám do 14 dnů bych ráda přesata, takže najíždíme na starý model ??? Nic...Tak jsem to zopakovala... A zeptala se co on...No, do 14 dnů nepřestanu..ZA 14 dní si CHMP koupím taky :) :) A doufám, že než s tím sekneš, tak ještě půjdeme do hospody... Takže u nás naprosto žádná změna v tomto směru :(

Konča

hmmm, to je škoda. Já si to nyní užívám, když manžel nekouří - dnes 98 den. Škoda jenom, že to nepřišlo dříve. Jistě bych neměla tolik zbytečných pokusů. On mě sice nepoňoukal, ale cígo bylo kdykoli po ruce a to bylo moje prokletí.

Stenlák

Ahojky Končo . Vidíš 98 den nekouří to je teprve super . Opravdu si myslíš že ti vadila ta přítomnost cigaret ? Mě nevadí jistě by se doma našli určitě mám doma hodně tabáku doutníků ale i cigarety by se našli ( kupoval jsem si je jak jsem jezdil po světě ) a opravdu mě to nevadí ale co by mě vadilo určitě kdyby tady někdo kouřil třeba manželka kdyby hulila někde venku to by mě psychicky dostalo a už bych kouřil taky :( . Jen mě to zajímá samozřejmě mě po tom nic není . // Horší semnou je že sem asi bolestín a hypochondr protože nekouření mě stále hodně vadí . Pár dnů je líp a pak šup sním na lopatu . Věřím že to bude lepší za čas . Všímám si že nejhorší je to když se k nekouření něco přidá , chřipka , atd. . Obdivuji vás ! Opravdu vy odvykáte a ještě do toho chodíte do práce já sem celý čas doma a nedovedu si vůbec představit někam chodit mezi lidi . Já byl dneska na poště a byl sem na paní vedoucí příjemnej asi jako vetřelec . ( přitom s cigaretou bych neublížil mouše ) strašně jsem se změnil ale už se to lepší teď aspoň už nemám pocit že bych rád někomu zakroutil krkem :)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce