To jak chybí cígo v ruce je pravděpodobně největší problém.. Většina kuřáků má prostě veškeré prostoje a volný čas spojený s cígem... Ale ono to jde v celku dobře i bez něj...Možná je divný, že o tom píšu, byť stále kouřím, ale tak zase to znám z x odvykaček, ne ? A musím tedy říct, že každá byla jijná...Pamatuju si první odvykání, jak strašně bylo těch 5 ěsíců těžkých, jak jsem na to stále myslela, jak jsem druhým záviděla, že oni můžou a já ne... Loni to bylo diametrálně odlišné, šlo to tak nějak samo, už jsem nikomu nic nezáviděla, koukala jsem na kuřáka jako na člověka závislého, který neumím a nedokáže s tím hnusem přestat..Jak si ničí zdraví, jak otrácí spousty peněz, které lze tak krásně užít jinak, jak mi odpudivě smrdí - speciálně, když třeba dokouřili před barákem a pak dorazili k nám -to je takovej hnus, jak to cígo z člověka vyprchává... Jediný, kde mi to nevadilo byla hospoda, tam to nějak patří a tam se s tím počítá... Teď se těším, až budu mít další, první den za sebou, ale už to není taková ta euforie, asi je to tím, že vím co bube následovat, vím, že to prostě jde a hlavně vím, že TO DOKÁŽU ! Míšo, taky doporučuju tu náhražku s nikotinovejma kapslema - nevím jestli myslíme to samé Končo ? Je to dobrá věc pro lidi, kterým vyloženě chybí to cígo v ruce a v puse.. Je totaková špička, kterou si můžeš žužlat.. Mému manželovi stačila jedna kapsle na 14 dní, či jak dlouho :) :) Jo,jo srazík byl extra vydařenej, jak jsme si s Lubanem krásně zatančili a to jsme ani nepotřebovali hudbu, ale to taky nevím jestli už jsi nehajala za rytmu Hausu, či techna, nebo co to bylo za bordel :) :) Každopádně moc se mi to líbilo... a co ten konec řijna - reakce žádná ??? Tak už to nechám na vás...A co Pepa ??? Ten se tu taky dlouho neukázal....:(
Přidat nový komentář