Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Dobré ráno všem :-) Prosím, prosím o radu, v neděli začnu brát už 2 tablety 0,5 mg, nemusím si je brát poctivě po 12 hodinách, že? Ráno totiž beru v 9 a nechce se mi brát večer tak pozdě, klidně bych si ji vzala už v 18. Příští týden začnu brát už ty modré tablety a četla jsem tady, že je možné si je rozpůlit když nebudou dělat dobře. Na 4 půlky na den. Jaký by měl být asi časový odstup od těch půlek? Spočtla jsem si to aby mě vyšla poslední půlka na 18 hod a vychází mi to každé 3 hodiny půlku. Nepředávkuju se? :-( Nejlepší by bylo aby mě z toho nebylo moc blbě a já je mohla jíst normálně ráno a večer. To, ale nehrozí, že bych byla výjimka a snášela to bez nevolností.
Přidat nový komentář