Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jana

Tak jsem to asi zakřikla, že je to v pohodě. Včera odpoledne jsem měla krizi, nic se mi nechtělo, prostě depka. Měla jsem pocit, že bych nejradši vyhulila celou krabku. Tak jsem si otevřela víno. Pomáhá to. A dneska na sobě cítím, že jsem agresivní. No snad to je zase jen nějaká fáze a bude dobře. Děsíte mě tím, že chutě jsou i po letech. Já doufala, že ty 3 týdny jsou kritické a pak myšlenky odeznívají...co vy na to?

irena

bohužel Jani nemáš pravdu. Ze začátku je tu sice euforie z toho , že nekouříš, ale těch depek se nasbírá.... to se ale nedá nic dělat ,ůhlavně , že už ten smrad do pusy nestrčíš.Musíš si pomoci jinak : "trochu"vína ,stejně tak jídla, teď už věřím i na nikotýnová přípravky, potom co to Stenlák tak popsal,slib někomu, koho nemůžeš zradit.....usilovná práce(cha,cha) Chutě budou přád řidčeji a kratší doba než přejdou ..ale u většiny z nás občas,v jákékoliv situaci ještě přetrvávají.Neskutečně obdivuju Pepu , co si vytyčí v srpnu jedno cígo ,dá si ho a čtvrt roku zase klidně nehulí. Je prostě borec.Nebo Ládík ..4 a dost. . A holky , co mají doma kuřáky?No jo. Tak se kamarádi držme a nekuřme!!!

Konča

Ahojík. Souhlas s Irenkou. Čím déle nekouříš, tak se to zlepšuje a zlepšuje. A když si uděláš jasno, že už nikdy kouřit nechceš a nebudeš, ať se děje cokoli, tak potom je vyhráno. Ale dopracovat se k tomuto rozhodnutí je převelice těžké - možná ze všeho to nejtěžší neb na všechno ostatní jsou pomocníci. On ten zničený mozek od nikotinu se velmi těžko dá přinutit k přehození výhybky . Ale my se nikdo nedáme. Ládíku, oči jsem si včera mohla vykoukat, ale nic:-(

Ládík

Zdravím. Teď Konči jsem nějak mimo. Proč nic, co mělo být ?

Stenlák

Ahojky . Dneska jsem se nechal ukecat na lodičky pádloval jsem kilák a ty záda po tý noci dnešní mě jako nadávaly převelice . @Jano to se mě teď děje taky jeden den pohoda a další pohroma . Předpokládám že se to opravdu zlepší časem minimálně tak že si hlava zvykne . Ale je pravda že třeba mě zabraly ty žvejkačky když bylo zle dal sem si a dobrý . Včera jsem nežvejkal dneska asi taky nebudu - Pomáhají mě ale jsou hnusné na chuť a když vím že to fakt pomůže v nejhorším tak se mě taky podstatně lépe smýšlí . Ale nepotřebuji to teď až budu dám si mám jich dost :) . @Končo , Ireno , Ivčo , Petře a vůbec všichni děkuji za čtení . S

Stenlák

@all Dneska mě přepadl docela černej humor například říkám mé paní vidiš a na parte mě napíšeš ( Přestal kouřit a zabil ho blesk na zdravotní vycházce ) atp.

Jana

Já myslím, že hlavní je opravdu mít to ujasněné v hlavě stylem no prostě NE, nebudu už kouřit a pak vyčkat, než přestane řvát to monstrum uvnitř. Přeci jen každý zvyk by se asi odbourával zle po tolika letech. Jsou to otravné myšlenky, ale říkám si, že nekouřím teprv 6 dní, takže jsem v normě jako spousta ostatních a oni to přeci zvládli, tak já taky. Pomáhá mi hodně čtení a sex, snad se to tu může napsat, fakt to tak je:-D Tak se mějte spokojeně a jsem ráda, že tato diskuze existuje.

Stenlák

@Jani 6 den bez cigara byl pro mě opravdu nejhorší . Psychicky opravdu peklo . Pomáhá mě jídlo zrovinka jsem se vrátil ze Sámošky a paní vedoucí se na mě koukala podivně ale neřekla nic :)) obvykle to byly 3 červeny Malborka dneska taška nanuků velikej meloun ananas a podobně :)) Jo a sex ten je lepší a lepší bez cigára a hlavně aspoň zvedne náladu :-D . S.

Konča

Petře K, zoubky máš nádherné, tak už nedovol, aby ti je nikotin opět ušpinil. Jak přestaneš brát šampík, tak se i ty šílený stavy vytratí. Kolik bereš tabletek za den? Stenláku ty jsi číslo:-) Jako berlička je vše povoleno, tedy i černý humor. Ovšem Jančo ty jsi objevila fantastického pomocníka:-D co mě to stálo peněz za náplasti, žvýky, pastilky, paipa, prášky.... , no kdo umí, umí..... :-DDD

Jana

:-D:-D no jsem hrozně otravná teď. Ale funguje to, fakt! Dneska mám ovšem děsně stavy, to nechápu, 5 dní jsem v pohodě, optimistka a dnes krize jak hrom, myslím jen na cígo a vymýšlím si výmluvy, proč kouřit. Závislák no. Nezapálím si, ale štvě mě, že mi ta blbá nálada vůbec kazí den.

Konča

Po 48 hodinách je tělo úplně bez nikotinu a ono se to projeví. U někoho silněji nebo dřív, u někoho míň nebo vůbec. Teď to chce mít hodně pevnou vůli a vydržet, ale než by sis šla pro cígo, tak si skoč raději do lékárny pro nikotinovou žvejku nebo inhalátor nebo náplast. Vše je povoleno. Jani podlehnout můžeš leda chlapovi, ale ne cigaretě:-D Zítra bude líp. Držím pěsti.

Sylva

ahojky, u mě od včera nějaká krize. Tři týdny tady píšu, jak to zvládám, ale tento týden hrůza. Musela jsem "odklidit" kuřáka mámu k příbuzným (alespoň na týden). Už jsem to cigárko měla včera večer v puse, ale nezapálila. I dávku jsem dnes zvýšila o půlku. Takže, v bytě žádné cigarety a snad to překonám. Uvidím, hrozně bych byla na sebe naštvaná, že jsem to nezvládla.☻ Ale je to opravdu dnes hodně silné, už ani to jídlo nezabírá. ☺☻Taky jsem vytáhla z půdy odložený rotoped, možná, když si dám trochu do těla, tak se mi ta myšlenka z té hlavy vypotí. Jdu to zkusit, držte se všichni - Jano, Stenláku, Petře K. Za podporu a za to, že na nás pořád myslíte hezké dny Konče, Ireně, Ivče..

Stenlák

@Sylvo drž se no nehul to . Taky bych si dal strašně je zajímavý že ne cigaretu ale představuji si Doutníček velikej hodně kouře :)) Nebo Dýmku bezednou :)) Zkus si dát něco co obsahuje N . Třeba rajčata jsou ho plná . Nebo pokud tak žvejkačku 4mg přeci jen je to lepší než kouřit . Já sem sám na sebe zvědavej jak to semnou bude . Ale rozhodně kdybych si i zapálil tak se okamžitě prásknu zde . A budu si po hlavě sypat popel převelice . S . PS hlavu UP zejtra bude lépe těm co je nedobře dnes a naopak :)) Tady dneska reju a Ten Který Trestá již se probouzí aby mě ukázal kdo tady velí .

Stenlák

Ahojky Teď jsem šlápnul na váhu a okamžitě se mě vybavila věta Imperialistům plány zhatí naši vepři boubelatí :) je to peklo hehe :-D za 3 tejdny nehulení 5,5 kg UP No vím že nejsem jediný kdo kyne a kyne jenže kdy dokynu ? :)) Leda že bych si pouštěl mrazíka a loupežníky Strašný hlad trápí nás i lištičky .

Sylva

Stenláku, snad ty kila jednou shodíme?? Hlavně, ať nesmrdíme☻☻☻ taky, kdybych náhodou sama sebe zklamala, tak to tady prásknu. Vždyť nejde o život a dělám to jenom pro sebe ( a možná taky pro mýho prvního vnoučka, bude to začátkem října), aby jednou neřekl - fuj, babi ty ale smrdíš☺☺☺

Stenlák

Sylvo o tom nepochybuj zhubneme . A kdyby snad ne taky nevadi hlavne nekourit . Detem ten kour vadi moc . Vidim to doma . V nejhorsim zaskocime na jednu kuru k profesorovi : http://www.youtube.com/watch?v=x-qzDxirkzo Fantozzi - dieta, klinika a karbanátky . :-D

Konča

DĚCKÁÁÁ VYDRŽÁÁÁŤ. Mě už se to dobře píše, ale vím jak vám je. Hlavně se nesmíte litovat, že o něco přicházíte. Ty žvejky nebo náplasti cena kolem 400 Kč - to se určo dá utáhnout. Fakt by vás to moc mrzelo, že jste zahodily 3 týdny nebo měsíc. A představte si, až se pustíte do dalšího odvykání, tak bude probíhat úplně to samé co nyní. Takže vymyslet cokoli sexem počínaje. Pro ty, co vydrží 1 měsíc mám nachystaný překvapení:-) Nedejte se opět dostat tou drogou.

Stenlák

@Končo já se připomenu heh :) Ale je fakt že podle toho co jsem četl nejvíc lidí odpadne 1 měsíc .

Konča

Je to tak, první měsíc je opravdu ten nejkrutější a nejvíc bojovníků odpadne. Až budeš slavit měsíc bez, tak se určitě připomeň. Já mám konečně padla, tak asi půjdu domů potěšit játra fernetkem:-)

Sylva

tak to já se Končí taky připomenu☺, překvapení miluju. Ale vážně, držím se fakt, ale je to krutý☻hezký večer všem

Stenlák

@Sylvo Dneska tady taky vysím držím se ale zadarmo není asi nic . Buď nám útěchou že nejsme samy a opravdu bude líp proto to má smysl . Stejně tady celej večer budu zevlovat tak potěším i já játra 2 decinkama protože nebudu dráždit CHamp. Já mám plány že se na jaro po 10 letech v Beskydách odstěhuji do Jižních Čech prohlížím realitky a motivuju se že budu chodit na houby další léto již v Čechách bez cigarety :)) . Ale kdo ví jeden den si věřím a druhej je to o chlup.Jediný čemu věřím že to nechci smrdí to ale bojím se že budu muset nevím jestli to lze pochopit jsem už takovej.

Sylva

Stenláku, já tady dneska taky pořád "čtu a čtu", abych přišla na jiné myšlenky. Já tě úplně chápu, jak ti je. Mám to taky tak. Strašně bych chtěla nekouřit a jsou chvilky, kdy závidím tomu, co kouří a pak zase závidím těm, co nekouří. A moc a moc chci, abych já byla ta, co nekouří. Tak se drž a představuj si, jak jsi si už to vysněné bydlení našel a jak příští rok procházíš ten les s plným košíkem hub a vdechuješ čistý vzduch Jižních Čech (je tam krásně).

Stenlák

Sylvo uvidíme ty máš hůře tu mámu ono každý kdo tady psal že mu manžel hulí atd. to nemá jednoduché . U mě nekouří nikdo je tady jen les takže to mě pomáhá . Šumava ale i Jižní Čechy sou prostě jiný nejen krajinou ale i lidmi . Proto se chci stěhovat tady jsem si za 10 let nenašel cestu . PS Ale žena mě řekla že jí ten kouř voní :-D Mě naštěstí ne . Zajímalo by mě proč kdo začal kouřit . Já začal byť jsem to nenáviděl na Vojenské Škole . A začal jsem na krabce denně . Měl jsem tam toho dost a myslel jsem si že mě to asi pomůže nebo co . Naivita dneska bych si nafackoval . Zajímavý je že hodně let jsem bydlel na Floridě . A tam jsem z mě neznámého důvodu kouřil málo někdy 20 ale spíš do 10 kusů .

Ivča

Jééé, vy jste se hezky rozepsali a to je moooc dobře. Hlavně to nevzdávejte a bojujte, fakt to stojí za to. Není co závidět kuřákům, vím, že kuřáci záviděj mě, že jsem přestala. Ale zatím jsem žádného na CH nepřesvědčila. Je to jejich věc, nikomu to nevnucuju. Stenláku, kila mě šla nahoru rok. Přestávala jsem v listopadu 2009 a na jaře už jsem měla o číslo větší velikost a příští jaro už o 3 čísla. Takže z vel. 36-38 je vel. 42-44. Ale zastavilo se to opravdu až tak kolem toho roku nekouření. U mě to je taky tím, že jsem před tím hodně sportovala, chodila na fitbox a jiný a pak jsem se přestěhovali na vesnici k lesu a už se mě nechtělo dojíždět, tak mě zbyljenom ten les.Běhání, chůze ap. a doma pár strojů na cvičení.

Ivča

Pokračuju, zas mě to nepustilo, takže zbytek komentáře: Jo a kouřila jsem už ve 2. třídě ZDŠ :-))) Natrvalo pak asi od 17 s přestávkama 2 těhotenství. Krásný den a držím všem nováčkům palce, ať je den co nejpříjemnější bez depek. Ten sex by byl nejlepší celý den¨:-DDD PS: Tady se vůbec nemůžeme rozkecat, s těma 1000 znakama, to je vopruz!!!!! Jak mám radit a fandit, když se musím smrsknout do 1000 znaků!!!!

Jana

Ivčo a v tom těhotenství jsi přestala v pohodě nebo to bylo těžké? Já právě zkouším nekouřit kvůli těhotenství, které plánuju, abych v něm neměla tolik stres.

irena

s tím sexem je to solidní ale co když se mi chce kouřit po obědě v závodní jídelně ,nebo někde venku u bufetu ...doběhnout s tím honem domů?....Stenláku ty jsi teda světoběžník co tě tak honí po světě?Ifko ta piňakola ti velice sluší je vidět ,že nebyla šizená a nebo seš výborná hérečka. Já jednou na pion. táboře na výletě v hospodě viděla krásnou slečnu jak přišla ke stolu poručila si pití dala nohu přes nohu zapálila si cígo a mně se to tak hrozně líbilo ,takm sem se zařekla ,že až budu veliká tak taky budu kouřit a chodit do hospody.

Jana

To nemusíš hned:-D Mi stačí na to myslet a těšit se, usmívám se sice jak debil, ale co už. Vlastně si celkově připadám jak blázen. Myslím většinu dne na kouření, říkám si, jak kouřit nechci a ať už je večer a takhle každý den. Jednou se snad vzpamatuju a budu zas v klidu.

Konča

To omezení na 1000 znaků je fakt OPRUZ!!! To by měli ZRUŠIT!!! Já začala kouřit na internátě v 15,5 letech, jediná povinná 10 denní pauza, když jsem byla v porodnici. Pak 1 den, když mi vytrhli krční mandle. Celý můj život provázely cigarety. Do 15,5 let jsem byla pasivní kuřák a pak aktivní kuřák. Jenom si vzpomínám, že mi mamčiny cigarety vždycky smrděly a to se mi naštěstí teď po ukončení kouření opět vrátilo.Stenláku já mám po rodičích volnou chatu 5 km od Klatov. Zatím se nenašel kupec:-( Já bych tam i šla, ale manžel o tom nechce ani slyšet. Do lesa (masáci, suchohříbky, modráci, borůvky) asi 15 kroků přes příjezdovou cestu. Přes kopec velký rybník. Pokud bys měl zájem kouknout na foto, tak semka písni na sebe mail. adresu.

Stenlák

Končo zájem by byl prosím o ty fotky stenlak(Zavinac)email.cz

Konča
1x

Jani, já to v těhotenství nedokázala nekouřit. Horko těžko se mi to omezovalo, vzpomínám, že jsem si zapálila a kouřila jenom do půlky cigára a zbytek dokuřoval manžel. Bylo to hrozný. V porodnici jsem se nemohla dočkat až mě pustí domů až si budu konečně moct zapálit. Dítě, kojení vše mi bylo jedno, hlavně si zakouřit a konečně do sebe dostat tu hnusnou drogu. Irenko fakt šizená nebyla - to byla skutečnost, žádné divadelní představení:-D

Jana

No já si právě vůbec nevěřím, že bych nekouřila v těhotenství. Někdo přestane z vůle nebo mu to nechutná, ale já jsem moc velký sráč na to. Tak jsem najela na champix a už si věřím, jupííííí.

irena
2x

.....časem mi došlo, že to byla místní k.....Ale byla v mých očích krásná a to cígo bylo fascinujíci . Nicméně kouřit jsem začala v 19 letech na intru s odporem ale poctivě protože kouřili všichni a naši mi to zakazovali.Bylo to úžasné když jsme na záchodě narváni s klukama v kabinkách kouřili všichni jednu cigaretu ...a jak jsme pak smrděli a mně navíc bylo ještě špatně a všechny nás za to popotahovali, to byly krásné časy....... a vydržela jsem statečně 38 let. A teď jsem zahlídla vzkaz od Jany , Jani v těhotenství a roku kojení mně, i když jsem jinak velice neukázněná ,nenapadlo si zapálit ani jednu.Až jsem odložila druhé dítě tak jsem si zapálila ale vždycky jsem trpěla na balkoně.Vlastně netrpěla já se kochala s cígem v hubě. ...a vůbec , končím, nějak jsem se do toho zažrala.

Stenlák

Ahoj Ireno děkuju za odpověď proč a při jaké příležitosti jsem začal/a kouřit . Docela mě to zajímá . Přemýšlel jsem proč jsem na Floridě kouřil málo. A napadlo mě že to bylo dobrým vzduchem vysokou vzdusnou vlhkosti . Ono se tam opravdu dobře dýchá a žije .

Stenlák

Dobré ráno všem . To mám radost že jsem si hned z rána početl . Dávám kafíčko a vypadá to na dobrý den . Jeden nikdy neví co přinese :) . Sex je dobrej doktor . Já jsem předevčírem seděl u kompu přišla moje paní si pro fotky a já koukal doslova krze lcd a říkal jsem nahlas já bych si jako ....... myslel sem na obrovsky doutníček jak pěkně hoří kouří :)) A moje paní no jen to řekni Stenláku ty bysis jako prostě Z-A-S-U -:D .proč to neřekneš hned. Takže jeden nikdy neví :)) . Ale jak jsem psal já myslím že zásadní je motivace jak ji máme je to ok . Lidi držte se ať zmáknem dnešek ! není podstatný co bude zejtra a co až přestanem baštit CH podstatný je dnešek a ten jako dáme daly jsme už tolik dní tak ten dnešek také .

Jana

No já teď musím každý den...to jako to:-D Vzbuzuji tím nadšení doma a k tomu si navodím tu dobrou náladu a lépe usnu:-D No ale do budoucna uvažuju o zmenšení dávky, jelikož mám podezření, že mám ty depresivní a plačtivé úlety z těch prášků. Ale vydržím aspoň měsíc na té plné palbě. Stenláku, jsem taky z Beskyd, takže zdravím a nezapomínej na úsměv od ucha k uchu:))

Konča

Stenláku poslala jsem ti zkušebí zprávu.

Míša

Ahojky všem:-) Nováčci držte se. Jani, já měla taky takové stavy. Deprese, plačtivost, zlost. Po vysazení champixu to ustalo. S kouřením jsem začala v 15 letech na střední škole. Jen z frajeřiny.:-( Celých 15 let jsem byla zhruba na 13-15 cigaretách denně včetně 2 těhotenství. Je to sice hnusný, ale v těhotenství mi to chutnalo snad ještě více. Dnes je to bez cíga 74. den bez champixu jsem zhruba měsíc (přesně nevím), ale minulý týden na dovolené se mi stalo, že jsem si půl tebletky musela dát. Doporučuji ho mít ještě nějakou dobu po vysazení u sebe. Jo a manžel se drží taky:-) Mějte se hezky, zase se ozvu a nekuřte!!!

Jana

Tak to je fajn, já si myslím, že to ustane buď samo, až odezní nehorší absťák nebo po vysazení těch prášků. Každopádně jednou to ustane a to mi stačí. Je super, že nehulíte oba. To já mám doma kuřáka, ale nekouří v bytě, jen venku, ale mi to nevadí, jelikož mi to nesmrdí a ani mě to neprovokuje, když to vidím. Mi nevadí jiní kuřáci, spíše mám stavy smutku nad okamžiky, kdy jsem kouřila a teď to nedělám.

Ivča

Jano, mě to nějak samo přestalo chutnat a je zajmavý, že dokud jsem kojila, tak mě vůbec nenapadlo si zapálit. Možná,kdybych tenkrát neměla doma kuřáka, tak bych třeba už ani nezačala, já nevím. Ale pamatuju se, že při druhém synovi po šestinedělí (kojila jsem chvíli) přijela návštěva z Moravy a přivezli mě Multifiltry nebo jak se to jmenovalo. Bílý dlouhý ameriky, pamětníci asi vědí. No a všichni hulili a mě to nedalo a dala jsem si ten večer asi 2 s nima. A druhý den další dvě a pak už to jelo. Prostě byli kolem samí kuřáci a tenkrát bylo moderní kouřit. Snacha kojila rok a půl a je taky kuřačka a v těhotenství a dokud kojila taky nekouřila. A jen dokojila, tak se zase rozkouřila. Tak si to Jani přeber, ale nejlepší je přestat už teď a nemusíš pak už nic řešit. Držím palečky, ať se ti to povede. A koukám,,že se tady taky rozjel obchod s nemovitostmi. Hezký, ťřeba se domluvíte.

Jana

Aha, no já si právě myslím, že bez champixu bych i v těhotenství kouřila a to bych nerada, to už je ta zodpovědnost i za dítě a nechtěla bych si něco třeba někdy vyčítat, určitě mi rozumíš, takže se snažím už teď, i když to tělo se neočistí tak rychle, to je mi jasné, ale aspoň něco, když už jsem byla tak blbá a hulila jak sádrový ježek. Dneska mám výbornou náladu, včera jsem brečela, nádherné úlety, ani drogy nemusím brát:-DDDD

Stenlák

Mě bylo veselo včera zato dneska :)) hehe je mě po čertech bídně . Ale to se podá . Dobře děláš . 7 den a pak 14 prostě je potřeba nekouřit . S

Stenlák

Poledne a už je to tady :)) Nějak to na mě sedlo nic neni dost dobrý . Znáte to cukr malo sladkej voda málo mokrá . Snad to přejde a bude líp třeba jako ráno . Máme to tak všichni . Marná sláva je třeba zabojovat . S

Ivča

Tak jedině vyzkoušet, jestli to nepřejde po sexu, teď se to tady hojně radí. Škoda, že nejsem na začátku a nemám to doma na co svést:-))) Ale jak to vyřešit teď honem v poledne. Irenka měla dobrý dotaz. Stenláku, vydrž!!!

Jana

No v poledne si to představuješ a večer provedeš:-D

Stenlák

@Ivčo to se podá :) a strašně se těším na chvíle kdy to bude v menší míře .

Konča

Tak kdyby se neposunuly příspěvky o stránku, tak bych nevěděla, že Jana na minulé stránce dala reagovat a tudíž by mi její příspěvky utekly. Zdravím Míšu a moc jim oběma gratuluji. Krásně se oba dva držíte. Pár tabletek je potřeba ponechat na dobu krize. Já si zobla 354 a 355 den. Stenláku vydrž, bude zase líp.

Stenlák

JJ ta diskuze ztratila formát jednoduchosti . Na začátku jsem četl od začátku všech 320 stran . Hulil jsem u toho jako sádrovej ježek . Dneska bych to patrně nečet protože by to byl masakr . 1000 znaků ani nekomentuju asi je lepší pro ordinaci 3 zprávy než 1 dlouhá třeba za to mají odměny :)) No nic už jsem si zanadával . Lidé dobří držte se . Mě je cosi lépe půjdu si koupit něco na chuť ( cigára ne :) ) Vezmu dceru ta vždy neomylně zamíří ke zmrzlině .

Sylva

tak jsem si početla a zjistila, že v tom nejsem sama a to potěší. Tento týden je fakt u mě krize, nechápu, že ty první tři týdny to tak nějak šlo docela dobře. Od pondělí pořád stejný, mám šílenou chuť, ale nic doma nemám (což je dobrý) a nekoupím. Dávku jsem zvýšila na 4 půlky (předtím 3 půlky) denně, možná to bylo málo. Ještě k tomu ta váha, navíc 4 kg. Hrůza. Když jsem tady četla, co mě čeká (taky mám 36 / teda měla před měsícem/, tak nevím, nevím. Taky jsem začala koučit na internátě (a taky jsem to viděla doma-oba rodiče,babička, tetičky...)zářný příklad!!! A pak už to šlo samo, jediný vynechání "těhotenství" a to mně to přestalo chutnat samo. V den, kdy jsem jela do porodnice jsem si zapálila a pak to zase šlo. Takže dnes mám číslo : 24. Ale je to makačka, zrovna tu chuť zaháním bílým vínem. Všichni se držte, nejste v tom sami☺☺☺

Stenlák

@Sylvo určitě jez 4 půlky vůbec se neboj experimentovat já našel nejlepší koktejl celej ráno kolem 9 té pak kleštičkami loupnu čtvrtku právě teď kolem 16H a zbytek zaleju kolem 21H . Tak mě to vyhovuje u 4 čtvrtek to nebylo dobré ! a jíst 2x denně celej už vůbec né . To funguje dobře 8 hodin a pak už přestává . // Tak zkus třeba ti bude líp jak to beru já . PS a to máš chuť na cigaretu nebo potřebu ? Já chuť sem tam mám dokonce se mě přiznám zbíhají sliny . Nicméně to trvá dicky chvlíli a zvládám to . Horší je když mě skřípne potřeba to pak jako je špatný a pomohla mě ta žvejkačka teď už jsem tři dni nežvejkal . S

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce