Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Sylvo, pokud jsi byla na 3 půlkách, tak každopádně musíš při takových stavech zvýšit na plné dávkování. Já někdy měla takové stavy, že bych potřebovala sežrat ne 2 tablety, ale jednou tolik, ale to jsem se bála, takže nastoupily nikotinové náplasti. Klika je, že doma nemáš vůbec nic a ani maminku, bo si myslím, že bys asi nevydržela. A na váhu kašli, ta se vyřeší posléze. Já taky 1 celou vykouřila než jsem šla na šalinu, která mě odvezla do porodnice a kdyby mi to nebylo blbý, jako že bylo s tím obrovkým břichem, tak bych si klidně dala ještě jednu před branami nemocnice. 24 den to se máš čím chlubit. Držím pěsti tobě i Stenlákovi:-)
Přidat nový komentář