a gratuluju oběma Martinám. Té první k 6 dnům, dnes už 7. Jak se ti snáší alkohol a champix? Já si dodatečně uvědomila, že mě to způsobovalo dost blbý opice. Ale brala jsem champix 5 měsíců (pro druhou Martinu - poslední měsíc jednu tabletu obden, ale pro jistotu bych vydržela být tebou aspoň 4 měsíce, poslední měsíc nebo 14 dní ubírej, jak ti radily Friduča a Konča,uvidíš hlavně podle sebe, jak budou chutě a jak je budeš zvládat. Ale nechce to podcenit, aby byla menší šance se k tomu vrátit). Fridu, žitnou mouku prodávají, já ji kupuju na domácí chleba, kterej peču v domácí pekárně. Já ji mám už přez 5 let a jsem strašně spokojená. Upečeš si chleba jaký potřebuješ, celozrný, žitný atd. A hlavně ji využívám na výrobu kynutých těst, což teda není dietní, ale já tu dietu neřeším, protože alkoholu se asi nevzdám a pak je dieta k ničemu. Co už by mě zbylo za požitek, když už ne cigára, tak aspoň to pivko a občas panáčka. I víno mám ráda. Hrůza. Ještě ke srazu. Jak vás čtu, tak já tam přijedu mezi 11 - 12 hod. dopolko. objednám 3 chatky. Irenka chce celou už od pátka a pro vás ostatní nevím, ale asi Konča, Meganovci a kdo ještě tam bude spát, Ale je to jedno, Pro jistotu ty 3 objednám. Těším se.
Přidat nový komentář