Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Konča

Tak to se mi fakt oddechlo. Super sraz a ještě suprovější zakončení:-DDDD Gratuluji. Já jsem taky včera odpoledne vytuhla před televizí.

LUBAN

už mám na rajčeti

Ivča

aspoň nebudeš mít Lubane blbý vzpomínky na Kateřinu. A že už žádný alkohol, tomu sám nevěříš. Já už včera zase měla dva panáčky. Jdu se podívat na fotky. Já jich mám taky pár, ale na rajčeti nejsem a zatím jsem to nezkoušela. Krásný večer všem nekuřákůůůům. Že nás nedostal ani Velecký (majitel) s tím doutníkem Jsme nejlepší.

Friduča

Lubane moc hezká galerka - stejně jako celá akcička :) :) Tak si musíme hodit termín na další :) :) Pamatuje si někdo co jsem Vám to tam ukazovala na tom mobilu ? Končo, Leilo ? Kdyby jste mě nevím co, tak nevím... :) :) Ivčo - rajče je snadné...Stačí okouknout a uvidíš.. Je prima, že to můžeš zaheslovat a vidí to jen vyvolení :) :) Já tam dávám fotečky z různejch akcí a nemusím to pak těm lidem posílat... :) Jen Konče to posílám s láskou :) :) A ta je šikulka veliká, neb si to dokázala dát do PC ... Jdu vařit špagetky, byla jsem vycvičit ty neřesti z víkendu :) :) A zítra jdu k zubařce začistit ten můj naštípnutej zub z Krkonoš.... To jsou věci :)

LUBAN

odpoledne jsem sekal trávník a tři budvárky jsem u toho vypil.Už je líp.Leilo jsště jednou moc děkuji za odvoz. Hezký večer a nehulte

Ivča

Tak je to správně.

Megan

Ahojky. Tak se taky musím přidast, že sraz byl fakt úplně super. Moc se mi tam s vámi líbilo. Fotky jsem taky shlédl a jsou moc krásné. Fridučo, jsi šikulka. Já končím po noční a jdu chrápat. Mějte se krásně PS, Ládíku, tajně jsme doufali že přijedeš a ty prd

Ivča

Nic nového, tady je pod mrakem, ale teplíčko. Stále nekouřím, stále piju. Včera teda jenom jedno pivko a jeden groček. Za chvíli budu mít další měsíc bez. Jenom jsem zjistila dle fotek ze srazu, že mám sice 10 kg navíc, ale vypadám o 20 let starší než když jsem hulila a byla hubená. To je nějaká spravedlnost??? Asi odměna za to, že nekouřím. Tak se opatrujte.

Ftiduča

Hezké dopoledne, Luban už je srovnán :) Megan po noční :) :) Děkuju za chválu fotek... Ano Ládíku, pokud čteš napiš nám pár řádků... doufáme, že jsi v pořádku !!! Ivčo, můžeš být v klidu - naprosto bez lichotek : jsi hezká ženská, k tomu vtipná a milá, takže nějaké kilčo navíc tě rozhodně nepoloží :) :) Mě se líbíš :) :) Já jsem před chvilkou dorazila od zubařky, kde jsem jako obvykle čekala hodinu a půl a nechala tam za zabroušení růžku 700,- Kč...Ale prý jse mdopadla dobře, neb při takovém úrazu většinou člověk přijde o půlku zubu v nejlepším :) Mažu se naobědvat a zacvičit, pak mám dvě hodinky masáž a jednu zákaznici...A večer mě ještě čeká práce... Tady je celkem hezky - slunko a i teploučko... Já tedy od soboty neměla ani kapku :) :)

irena

fotky jsou paráda i když ty z časných raních hodin by se už mohly zahazovat. Ještě ,že jsou zamčené na řetěz. U nás je taky teploučko , až moc , v sobotu nám dovezli 2 balíky dřeva , tak řežeme jak vzteklí.A smozřejmě, že dodržujeme pitný režim. Ivčo nezoufej, nikdy není tak zle , aby nemohlo být hůř.A navíc reference u nás máš velice kladné!

Konča

už jsem dnes taky na příjmu. Další doktorská kontrola za mnou. Příští týden ještě oční a pro letošek mám veškeré běhání po preventivkách za sebou. Fridu, ani já si nemůžu vzpomenout cos nám v mobilu ukazovala. Fotečky ti chválil i můj manžel, prý pěkně fotíš. Dobře, že už máš zoubek srovnán, ovšem to je pálka cos za to dala. Jaksi se odmlčely Martina a Petra??? Cose děje???

Konča

Jestli se nepletu, tak už máš být od moře doma (návrat 12.6.)??? Tak jak??? Vrátila se do vlasti nová nekuřačka???

Konča

naštěstí malé.

Ivča

a já jedu za chvíli domů. Fridu, jseš na mě fakt hodná, děkuju. Já jsem ti fotky ještě nepochválila, jsou moc, moc hezký. I Lubanovi chválím. A hlavně, že se dal zoubek zachránit, ať to stojí co to stojí. Děkuju vám všem za super den. Táák a jedu na točený. Mlask. Irenko, též děkuju a u toho dřeva je opravdu třeba dodržovat pitný režim. To známe. Hlavně nepodceňovat!!! Mějte všichni krásné odpoledne.

LUBAN

klídek .Jste milá a hezká!!!!! Je s váma prima zábava.Víkend byl moc bezva!!! Je na co vzpomínat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nehulte

Mona

Ahoj všem. Moc se omlouvám,chtěla jsem vám v sobotu zavolat,ale přes ten rockovej fesťák jsem na vás zapomnělaTak se na mě nezlobte a pošlete mi prosím někdo na email kontakt na fotky. Příště tam snad už budu s váma.Jsem celkem v pohodě,akorát mi straší ta váha.Jinak už bych to snad i dala.Vydržte a nebuďte sračky jako já!!!! Teď mi asi čeká to nejhorší-vyrovnání majetku a rozvod!!Myslím na vás!!

Konča

To je dost, že ses ozvala. V pondělí 13.6. v 10.36 h. jsem Ti odeslala maila, jak si prohlídnout fotky. Mončo, Ty to zvládneš a jak to budeš mít za sebou, tak se k nám přidáš. A máčka nejsi - to by položilo každého. Škoda, žes na srazík nepřijela, byl to totiž BOMBASTICKÝ SRAZÍK - FESŤÁK TAM MĚLI TECHNAŘI. Mohlas vyběhout na horní louku a klidně se k nim místo spaní přidat:-D

Friduča

Ahojky všem, tak rockerka Mona na nás zapoměla... No to je mazéééc... Teda holka tohle si budeš muset dlouho žehlit :) :) Hlavně se nenervuj..sama víš, že tím nic nezměníš...ale ty jsi silná ženská a strčíš ho do kapsy :) :) Čeká tě nová etapa a nové možnosti... A ty je využiješ... Nu a te´d už jen ten hnus zahodit... :) :) Mám hlad jako vlk, jdu uspokojit bachor, pak na trenink to vyběhat :) :) My tady máme zase tááák krásně !!! Je to úžasné.. Už bych někam odjela... Ale týden je málo.. chjoooo...

Ema

Prezerala som fotky a tiež ich musím pochváliť. Vidieť ako bolo príjemne a veselo. Ak by zvieratá zháňali fotografa na portréty tak by určite vybrali Friduč, tie fotky tiav nemajú chybu, akoby pózovali kvôli fotoaparátu a robilo im to radosť. Pri opičkách mi bolo aj trochu smutno, no aj tigríčatá s Končou - ako by chcela jedno zobrať domov. Pekné prostredie.

irena

bohužel mi nefunguje FB ,ale určitě ho chci s tebou sdílet.

Ivča

tady je nádherně, to asi všude i v Praze, jak psala Fridu. Já dnes měla k obědu salátek zeleninový s kuřecím masem a picovým chlebíkem, dobrůtka a k tomu dietní. Ale to já moc neřeším. Jím na co mám chuť. Bohužel. A jak mohla Mona zapomenout, to teda taky nechápu, to já když jsem nejezdila, tak jsem na vás aspoň hooodně myslela. Tak si užívejte zbytek dne a nehulíme!!!! Dnes jsem pozorovala lidi venku v té hospodě na obědě s cigárama , hlavně ženský a nějak mě přišly směšný a jako by se mě to už vůbec netýkalo. Jedu domůůů, chtěla bych aspoň dva měsíce dovču, týden je fakt málo. Ale teď bych brala i ten týden. Zatím si musím nechat zajít chuť. Někdy jindy.

J Cidrych
1x

Musím Vám oznámit ,již to bude 30 slovy třicet dlouhých let od poslední cigarety. Všem slušným a mým přátelům přeji úspěch ,držte se jednou to vyjít musí.

J Cidrych
1x

Zoufalci jste vy .Pan Jan Cidrych je nekuřák a vy jste Ti ztroskotanci ,kteří píší a tázají se jak na to . Vždy platí -člověk s pevnou vůlí rovná se jednička ,člověk bez vůle -nula. Toto platí a platit bude .Můžete si psát co chcete skutečnost nezmněníte .Krásný den . 30+30

Mona

Tak teď jsem napsala obsáhlý příspěvek a zmizel,já se z toho zbláznim,v krátkosti myslím na vás a na podzim jsem tam s váma.Mám týden dovolené,takže fotky jsem neviděla-je to email do práce,co máte. Ale už se na ně těšim. Jinak fesťák byl dobrej,ale bylo tam tolik zážitků,že jsem zapomněla a taky mám trsátko od Iron Maiden,tak to bylo dobrý. Kašlu jako blázen a nic nezazpívám-a to si v autě zpívám pořád!!! Nekuřte,je to nanic!!A taky díky,že jste na mě nezapomněli!!!

Mona

když to po sobě čtu,tak to je úroveň. Asi jsem ztratila s tím kouřením i kus mozku!!! Sorry!!!

Konča

pracovní mail si můžeš snad otevřít všady kde máš počítač připojený na net. Jinak si dovču krásně užij.

Jan Cidrych
3x

Ještě Vám řeknu jednu věc.KDYŽ JSEM DOKÁZAL PŘESTAT KOUŘIT JÁ ,TAK TO DOKÁŽETE I VY. Píši to tak proto abych Vás povzbudil.Někteří nepochopili ,že to provokování nebylo proto ,že bych Vás neměl rád ,ale proto aby ch Vás vyprovokoval k položení cigarety. Jestli se mi podařilo Vás tak naštvat a vyprovokovat je jenom dobře.Odvykání ze závislosti je psychická záležitost a nemá cenu Vás utěšovat a už vůbec ne omlouvat za selhání. Povodníkům s jednou cigaretou ,říkám "znovu na start" Hezký den a hlavu vzhůru. Do této doby jsem skoro nepsal ,dovolil jsem si Vás oslovit u příležitosti k třicátému výročí nekuřáctví.

irena

všichni se zbláznili a chodí k nám do práce a já nemám vůbec čas a na chatě nemáme interet, tak vás aspoň zdravím. u nás teploučko ,ale pod mrakem. Taky bych brala dovču a nebo i ten důchod. Mějte se a nekuřte!

Ivča

a jedu za chvíli domů. Ještě se stavím u mamky, pokecat a šup do bazénku. Mám taky fofr od rána, takže zdravím a nekuřte, ikdyž v r. 48 hlásali, že kouření je pro zdaví. Přišly mě v mailu ofocené krabičky cigaret a tam to je napsaný. Hrůůůza. Krásný den všem

Friduča

Dobré ránko, tak tu máme další krásný den a stávku k tomu - musela jsem se při pohledu na ně řechtat.. připadá mi to opravdu komické... Co kdyb lidi ze soukromého sektoru předváděli to co odboráři ? Hmmm.. pak by jsme tu možná už vůbec nebyli...to by byl chaos...hrůza... No Mono, tak se na fotečky podíváš po dovče - ostatně ti neutečeou.. neboj :) Tak se hezky připravuj a koukej se na to zase vrhnout, ať nejsi smradlavka, kašlavka :) :) Ivčo, nevím jestli směšný... ale dost jem i nepříjemný, když přijde zákaznice a je cítit kouřem...držím její tlapičku ,všechno tam mám voňavý a z ní, z každého poru to je cíitit... Nic hezkého a příjemného to fakt není... :( Musím jít makat, rozchodila jsem datové schránky na 4 firmy a teď ty poklady co tam jsou musím jít pořešit.. .A odpol dvě zákaznice.. mazec do deseti do večera..

Megan
2x

Ahojky všem. Fridu, mně teda stávka odborářů komická nepřipadá. Ustavičně se nám ve státním sektoru berou peníze, přišli jsme o odměny, chtějí nám vzít stravenky apod. Já jsem to počítal, že letos přijdu tak o 40 000 kč a to je teda fakt dost. U nás je třeba strašná nezaměstnanost, tak musíme držet hubu a krok:-( Jinak krásný a voňavý den

Friduča

Hele, chápu určité rozhořčení, ale já jsem vždy pracovala u soukromých firem.. začala krize a nikdo se nás na nic neptal - platy nám sundali ze dne na den o 20% - do odvolání, než bude líp..zrušili se stravenky a jiné výhody... A co ? Prostě pokud tam pracovat chci, tak to musím přijmout... Stát vždycky rozdával a prakticky neměl z čeho... Měl majetky a tak se různé schodky srovnávali prodejem nemovitostí, pozemků atd.. nyní je celosvětová krize - peníze nejsou...šetřit se musí všude a není z čeho brát... Kdo to má platit ? Neříkám, že je v pořádku to, že stále probíhají neprůhledná výběrová řízení, veškeré státní zakázky jsou předražené atd. Zde pochopitelně souhlasím s tím, aby to skončilo a ti co to nepochopí - byli trestně stíhání... Ale co ? Lékaři vydírali - nikoliv stát, ale nás všechny - to byl dle mě moment vhodný na to nevyhovět a využít tento okamžik ke zdravotní reformě, která je prostě nevyhnutelná... Peníze nejsou nikde - nejsme jediní...A šetřit se musí...Dokud zase nebude lépe... Souhlasím s tím, že doposud nebyli kroky příliš efektivní = jeden je u vlády - udělá změny, začne na něčem pracovat... nastoupí další a to na čem se pracovalo zruší...Efekt nulový... Já osobně souhlasím s tím, ať se škrtá, ať se šetří ( není jiná cesta - pokud jí někdo zná, nechť něco dělá místo remcání ), ale ať to má za pár let POZITIVNÍ EFEKT pro všechny občany.. Stávkovat a křičet umí každej trouba, ale něco dělat, aby se to změnilo umí málokdo...Tohle je přesně populistická politika, na kterou bohužel český člověk stále slyší...Český lid vždy remcal a remcat bude... Já jsem se taky musela zařídit, když loni moje firma propouštěla... Šla jsem na kurz a začala dělat nový obor.. k tomu mám druhou práci - zaměstnanec nejsem ničí a musím se postarat sama o sebe...Tak, že bych šla do stávky ?

Konča

Jenomže já už pracovat NECHCI A MUSÍM! A NAVÍC NETUŠÍM, KDY BUDU KONEČNĚ MOCT JÍT DO ZASLOUŽENÉHO DŮCHODU!

irena
1x

..my máme v práci velice silné odbory , díky ním nás nemůže soukromá společnost , co nás vlastní oškubat tak jak by si přála.Dělá to týden dovolené navíc ,4 dny na marodění , procetna na platu ,velice výhodná kolektivní smlouva,to jsou už celkem velké peníze ...jen díky odborům.Nejsou vůbec směšní.

Friduča
1x

Ano, chápu = ty čerpáš výhod, které za tebe vydřou z majitele...Mě se tedy rozhodně nelíbí, že bych jako majitelka velké firmy měla ustupovat odborům...Někdo se rozhodne založí je a klade mi podmínky..Na základě čeho ? Je to moje firma, moje peníze a já s nima přece mohu nákladat jak uznám za vhodné.. Upřímně, pokud bych tohle měla řešit, pak bych svou prosperující firmu raději prodala a peněz si užívala... Výhody jako týden dovolené navíc apd. by měl být bonus benevolentního vlastníka společnosti - za dobře vykonanou práci... Protože jak píšeš jsou to velké peníze, ale které patří tomu, kdo tě zaměstnává.. Tímhle se vracíme ke starým praktikám, na kterých spousta lidí vyrostla a s tím se těžko hejbe... No,ale hlavně, že nehulíme :)

Friduča
2x

Končo, já ani nevím zda nějaký důchod budu mít...Pokud nebudou reformy a škrtání, tak na věci jako je důchod prostě nebudou peníze...

Konča

když peníze z důchodového fondu jsou rozkradené. Peněz tam bylo dost a najednou je tam mínus? Od roku 89 jsou tam skoro pořád jedny a ty samý ksichty. A nikdo za nic není zodpovědný? To není náhoda. To je záměr.

Standa

a kdo maká na ty majitele firem (na jejich statisícové platy) za směšný plat, bez vyhlídky do budoucnosti?? kde ti majitelé firem vzali na legální koupi firem, když za komoušů tu byli relativně vyrovnané platy??

Friduča
1x

Končo, důchodový fond nikdo nevytuneloval...Ale průměrně klesá počet lidí, kteří pracují na důchodce.. Před 15 lety to bylo 2,9 člověka na jednoho důchodce, nyní to je 2,3 člověka na důchodce a velice brzo to klesne pod 2..Proto se to řeší, neb zatím systém funguje, ale ví se, že trvale to je neudržitelné... Pravděpodobně jediný funkční model je Švédsku, ale na úkor daní - 50% daň..Ale tam jsou lidé velice disciplinovaní... Nerada bych se dostala k demagogické debatě... Zaměstnanci pracují za mzdu a vždy pro někoho kdo firmu vlastní...tak to jednoduše chodí...Každý podnikatel nemá majetek z privatizace - která nebyla povedená, ale nebyl zde jediný odborník, který by jí dokázal udělat, tak jak se mělo, nikdo s tím neměl zkušenosti a tak se stalo, co se stalo... Mám za sebou další hezký den bez cíga a to je důležité :) Dobrou

Konča

jupííí. Ještě 15 dnů a mám rok za sebou. No příští týden budu mít akci ze které se nemůžu vymluvit, musím jí absolvovat, snad nepodlehnu. Včera jsem mluvila s jednou spolužačkou, která se zúčastnila srazu spolužáků, který já jsem bojkotovala. Prý seděli v šíleně zahulené knajpě. Až na tři osoby kouřili všichni. Já to tušila že tam nemám chodit neb by to mohlo špatně dopadnout. Nehulte, stojí to za to být voňavý:-)

irena
4x

nejsou okrádání majitele firmy. Nežijeme v ranném kapitalismu ale v 21 století. Stát musí šetřit ale ne okrádat své zaměstnance na platech.Z toho důchody určitě nevyčaruje.A my nejsme ovce abychom se nechali někam zahnat a nebránili se. Konečně víkend sice zamračenej ale teplíčko. Pěkně si ho užijte a nekuřte! Ivčo ,co ty nešťastné houby ,rostou?

Ivča
3x

jenom se člověk na..re a není to k ničemu. A my bývalí kuřáci se musíme vyvarovávat všech stresů!!! proto jsem už nejmíň měsíc neviděla ani zprávy. Je to nejlepší. Irenko, do lesa teď Tomáš nechodí, nemá čas a já se raději válím u bazénu. Běhání jsem nějak na chvíli vypustila a u toho se houby stejně nedaj sbírat:-)), Ale příští týden ti snad dojde balíček, musím se k tomu dokopat. U nás hlavně vůbec neprší, je šílený sucho, tak si myslím, že stejně nerostou, Zítra jedu s mamkou na chalupu, musím tam posíct ty šílený plantáže. Minule jsem tam zhubla 2 kg, abych je pak zase doma nabrala. Tak se mějte krásně, užívejte léta, strašně to utíká, za chvíli zas budeme nadávat na to bílý svinstvo. A nekuřte. Přece nebudem těm zlodějům ještě přispívat daněma z kuřiva. Ikdyž akohol to jistí:-)))

Konča

tak tak. Mě stačí, že se kvůli tomu pokaždé rafnu doma s tím mým kuřákem.

Standa
1x

tak nějak to je, dnešní naši čeští kapitalisté se chovají jako v době feudálu, nejraději by, aby pracující dostali plat jen na stravu a byt, moderní kapitalismus jim nic neříká. Pracující - je hanebné oslovení, viz hradní pán. Ti co tvoří hodnoty (kapitál) mají jen tu ohlodanou kost. Opravdových kapitalistů, jako byl Baťa a spol. už je tu jen poskrovnu (vlastně vymřeli). U nás se neprovádí nové emise měny (ze zákona), takže někteří mají na účtech miliardy, a tyto peníze chybí v oběhu. O zbytek (ohlodanou kost) se pere miliony pracujících. Ale neberte mně vážně, je to pouhá demagogie. Na názor Konči o vykradeném penzijním fondu ani nereguju, o tom se v novinách nikdy nepsalo, ať už byl u koryta petr nebo pavel, vykrádali všichni. Dnes jsou hůř než pokrytci, už jim ani hlas na řvaní "zloděj volá chyťte zloděje" není potřebný. Všechny už oblbly natolik, že si teď mohou dovolit řvát, důchodový fond nestačí vyplácet důchody, přispívá se málo. O tom, že ho vykradli do mrtě, se nesmí mluvit, to je státní tajemství. P.S. celý můj příspěvek je offtopic. Nejsem v odborech, pouze mi už dávno neteče mlíko po bradě, a něco si pamatuju. Ten feudalismus znám jen z učebnic, ale sedí to.

LUBAN

všechny Vás zdravím.Nebylo by zítra lepší v Kateřině?Pivíčko,panáček.Cooo!!!! Tak krásný víkend a Nehulte!!!!!! Čus ...a se.te na politiku

Konča

Bylo. Za 15 minut končím a panáček jisto jistě budééééééé:-)

Vlasta

Všechny moc zdravím a chtěla bych se k Vám připojit v nekouření a v podpoře přestat.Teprve dnes mám za sebou první tabletu startovacího balíčku Chmpx a samozřejmě veliké obavy jak to vše zvládnu.Kouřila jsem 15 let 1-2 krabičky denně.No teď zatím taky ještě kouřím.Moc ráda Vás čtu dáváte mi naději.Zatím pa všichni a blahopřeji těm,kteří to zvládli.

Konča

Vítám tě mezi námi. Zatím si kuř neb za pár dnů ti cíga přestanou chutnat a ty s nimi švihneš do koše. Bude z tebe nekuřačka. Hlavně piš, jak ti to jde. Samozřejmě budeš potřebovat taky pevnou vůli, protože bez té by to nešlo, ale šampík ti velmi pomůže. Takže držím palce a neboj, s námi a šampíkem to dáš:-)

Mona
2x

Čtu tady poslední dobou dost pravidelně,protože jste mi všichni moc přirostli k srdci. Sleduji posledních pár dní vaši politickou debatu o stávce,kapitalistech a podobně.Plným jménem se podepisuji za příspěvky Friduči,která to tak vystihla,že já o moc starší a myslím si v tomto směru zkušenější bych to lépe nenapsala. My začali podnikat v roce 1990,manžel neměl ani korunu a půjčil si na založení sro. 50 000. Táta mu tehdy ručil chalupou. Zkrátka to risknul,něco jsme vymysleli a šlape to dodnes. Možná ale tak pro to,že jsme 10 let nebyli na dovolený a naši zaměstnanci klidně v rámci možností jezdili. Jen nevím,proč by nás pak zaměstnanci měli vydírat jen pro to,že máme víc než oni!!Nezlobte se,ale já to musela napsat,zrovna tak,jak jsem vždy upřímně a z celého srdce psala svoje pocity když jsem přestávala kouřit a i když jsem pak zklamala.Mějte se hezky a nekuřte,to je fakt hodně důležitý.

Leila

A mě to také nedá.Souhlasím s Fridučou a s Monou.Také jsme začali s manželem podnikat v 90.tém roce z úplného h...a. Za dvacet let jsme vybudovali docela velkou firmu,dáváme práci celou dobu několika lidem,stálo nás to dost úsilí,žádný osmihodinový pracovní den,kolikrát i do rána a víkendy,léta bez dovolené,děti by si bývaly také od nás zasloužily více času.Nakonec se nám rozpadlo díky ponorce ve firmě i manželství.Vůbec si nepřipadám jako nějaký kapitalista- tunelář,který by měl poslouchat zaměstnance,či odbory.Prostě je krize a míň máme všichni. Samozřejmě mne ale hodně štve,jak stát nakládá s panězi z našich daní a zadlužuje nás více a více,jestli se něco nestane,tak na tom budeme za pár let jako řekové.Minulý týden jsem dokonce někde slyšela,že tříčlená rodina dá měsíčně tři tisíce na to co se rozkrade.A docela bych tomu věřila. Štve mně,že státu jak z cedníku utíkají všemi směry statisíce a miliardy a stát to zatím řeší jen pouhým zvýšením daní.Ty daně ale bohužel nevybere,protože když jeden nemá,nedá vydělat druhému a ten nemá ty daně z čeho platit.A taky myslím,že ochota do toho cedníku posílat daně bude čím dál tím nižšší. Odborářská stávka tady nepomůže,nevím co se bude muset stát......

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 144 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce