Ahojky,
Vendul - neplatí od 17h nejíst, ale cca 2h předtím než si jdeš lehnout... Nemáš jít spát přecpaná, ale ani hladová = ideální okamžik je než dostaneš hlad :) :) Hladovění je totiž taky špatné = pokud by jsi jedla naposledy v 17h a šla spát v jednu, logicky budeš mít hlad...Je to dlouhá doba...
Máš velkou výhodu, že tě manža podporuje a hlídá :) Co já bych za to dala :) :)
Blahopřeju a derž se !!!
Renkina i tobě gratuluju a vydržať.. ten nával chuti je pár vteřinek a nejlepší se něčím v ten okamžik zabavit a nemyslet na to, neb potom se člověk hrozně trápí :) TAkže držím pěsti !!! Třeba jsi tentokrát dozrála a půjde to snadno :)
NJerda - to jste mě s Ivkou docela dostali.. Taky si dám ráda vínko a jsem trošku ostřejší, ale pravda je ta, že já jsem huba prořízlá vždycky, takže nevím...Držím palec a budeme bumbat s mírou a ono to půjde... :) Jinak abstinence taky není špatná :) :) No, zamyslím se nad tím :)
Ivčo budu se opakovat, ale já vám všem prostě ty velký čísla závidím :) :) Jsi šikulka !!! Snažím se také bílé pečivo odbouratm ale to mi bohužel nejde.. Vařím teď častěji ryby a včera jsem začala cvičit...včera pás, břicho, nožky a nemohla jsem skoro chodit :) dneska steper, břicho ( šlo těžko po včerejšku, bolí jako čert ), ramena a záda... No nemusím povídat, že po třičtvrtě roce mě fakt bolí celej člověk, ale zítra mám naplánovanej daší trenink v osm rádno... :) Ráda bych dodržela min. 3x týdně.. Tak držte palec...Naject na ten stereotip je docela dřina... Ale baví mě to a mám fakt super pocit... Jinak zdravější stravu především kvůli manžovi - vysokej cukr a cholesterol a mě taky neuškodí jíst zdravěji...Já mám po preventivce zase trochu hnutou štítnou žlázu...
Já tento víkend přežila bez alkoholu, za to jsem stihla kino - Nevinnost od Hřebejka a moc se mi to líbilo... Je to drámo, trochu bych řekla, že se to liší od jeho filmů, ale přesně se mi trefil do noty...
Také jsem si stačila zničit telefon, grrrr... tak dlouho mi manža nutí novej, až mi upadl a musím si ho pořídit :) Takže chodím s jiným, kterému vůbec, ale vůbec nerozumím :( Volat z něj teda umím, ale sms poslat je porod !
Ahoj Megoušiiii - no huráááá, opět návrat ztraceného syna :) Něco přes rok prej - to je fááákt mazááácký :) :)
Tehdy, když to Corrona napsala se tu prostě řešilo zda počítat od začátku nebo ne... Každý řekl svůj názor - já, že ano - sama jsem to tak udělala několikrát. Ale to přece není žádné souzení... Pouze názor, každý si to dělá jak chce a jak umí... Je to boj a každý bojujem jak umíme.. Důležité je nad tím jedem vyhrát...
Dneska jsem dvě hodinky gruntovala a je to tu jako nové :) Jdu si dát nějakej dlabenec a číst, mějte hezký zbytek neděle přátelé !
Přidat nový komentář