V předvečer braní první tabletky ze startovacího balení,jsem se řádně rozloučila s cigaretkami-co kdyby druhý den chutnaly jinak,nedej bože vůbec. Ale kdepak,první týden jsem champix co se týče chuti cigaret vůbec necítila.Ani špatně od žaludku mi nebylo,přesto,že jsem šampík ze začátku úžívala na lačno.Jen jsem si postupně začala připadat trochu přiblblá a pomalejšího myšlení,dlouho jsem spala,bolela mne hlava-krize nastala 3 den,venku krásné slunečné počasí,já depku.Druhý den bylo lépe,zřejmě jsem si na champík trochu zvykla.
Teprve kolem desátého dne jsem začala pociťovat trochu jinou chuť cigaret a každý další den jsem kouřila o pár kousků méně,někdy u piva zase více,někdy při práci jsem úplně zapomněla a pár hodin nekouřila,No a pak nastal takový malý den d- byla jsem na návštvě a ráno jsem vstala a neměla jsem své kafe na své terase a zárověň jsem neměla chuť kouřit.Chuť a absťák na mne přišly až za volantem,ale nebylo to tak silné abych musela zastavit. Navíc jsem měla ten den navštívit doktorku v poradně a tak jsem si řekla ,že to do odpoledne vydržím.Vydržela jsem do pěti hodin,než jsem dorazila na koncert a tam jsem si deset kouskůu piva dala.((
Řekla jsem si však ,že když jsem vydržele jedno dopoledne,musím i další a povolila jsem si 5 cíg denně.Další asi 3 dny byly šílené,práce mi nešla od ruky,nervozní,neustále jsem mylela na cígo,pořád jsem pila.Po tom nejhorším týdnu jsem si zvykla na nekuřácký rytmus dopoledne ,dokonce jsem s sebou přestala nosit cigarety, začala jsem postupně nekuřácký den natahovat až do večera.Nevadilo mi být ve společnosti kouřících,Po čtyřech týdnech braní Ch jsem byla na dvou cigaretách denně ,třeba až v devět večer.Bohužel,stále mi chutnaly,i když jinak,ale chutnaly.(( Stále jsem se nemohla smířít,že už nikdy ani jednu.Pak jsem dokouřila poslední dvě z krabičky a konec.Tři dny to vůbec nebolelo.
Krize na mne přišla čtvrý a pátý den.Čtvrtý jsem ustálá.Tělo na zastavený přísun nikotinu reagovalo šílenou únavou,sníženým tlakem.Nebyla jsem schopna dělat běžné věci.Lezla jsem po baráku jak lemra .Nevydržela jsem a pátý den večer jsem od syna vyžebrala cigáro.Bohužel chutnalo,okamžitě jsem cítila jak mi vyskočil tlak do normálu a byla jsem schopna dvě hodiny fungovat- co fungovat-jela jsem jak fretka))Měla jsem však na sebe vztek a řekla jsem si,že musím pokračovat dál,jako by se nic nestalo. Druhý den jsem si koupila guaranu na zvýšení tlaku.No a od té doby žádné krize,chutˇ již není- spíše jen prolétne mozkem několika sekundová myšlenka.
Přidat nový komentář