Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Musela jsem se rozloučit (napořád) s kolegyní :-) a je ze mne v práci sirota. Jen co odešla, tak nastal blázinec. Kmitala jsem jako před rokem až se ze mě kouřilo. Teď mám obědovou pauzu. Včera k obědu byly smažené bedle a bramboračka. Manža se postaral. Dokonce je i jedna šušička nasušená a další 3 sklenice zavařené. Dnes jsem šla ráno do práce jako idiot. Na sobě bundu (bylo pouhých 12 stupňů) a na bosých nohou vietnamky. Zkoušela jsem si obout botasky, ale ještě je neobuju, malík bolí pořád jako kráva. Tak jsem alespoň barevně sladila vietnamky a deštník neb pršelo. Pavluško s šampíkem to budeš mít jednodušší. Sama uvidíš. Pro jistotu si po vysazení nechej pár tabletek - pro strýčka příhodu. Totiž občas se může dostavit šílená chuť nebo přijde stres a to si raději lupni schovaný paták než si jít koupit cígo. Já si určo nějaký šampík nechám.
Přidat nový komentář