Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
JC
2x

Tak to tedy ne .Nekouřím 29 rok a takové ,že sem tam čouda neexistuje .Znovu na startovní dráhu .Je to hrubé porušení takže se počítá od poslední cigarety. Já těch 28 let a něco mám naprosto čistých .Jsem k sobě férový .

JC
2x

Tak to tedy ne .Nekouřím 29 rok a takové ,že sem tam čouda neexistuje .Znovu na startovní dráhu .Je to hrubé porušení takže se počítá od poslední cigarety. Já těch 28 let a něco mám naprosto čistých .Jsem k sobě férový .

JC
2x

JC
2x

Konča

k dnešnímu ročnímu výročí. Právě jsi se zapsala do statistiky a já ti z celého srdce gratuluji neb je to fantastický výkon. A buď na sebe patřičně pyšná. Tu myšlenku, že si možná zapálíš, vyžeň z hlavinky. Opravdu to nestojí za to. Další pokusy jsou těžší neb už nemáš tu správnou euforii a nadšení. Takže NE a NE a NE. Já mám dnes volno neb jsem byla na odběru a tudíž mohu začít opět se šampíkem. Ale až od zítřka. Dnes večer si dám ještě do trumpety:-) Všem statečným přeji další voňavý den.

Ivča

Emě k 1 roku, Meganovi k třístovce a všem nám, co si říkáme nekuřáci nebo vyléčený kuřáci? Emo paipa mám taky v šupleti, ale ani jednou jsem to nepoužila. Prostě ta chuť za moment pomine a jeto. Mám kolem sebe samé kuřáky, ale jde to. Oni mě tiše závidí, ale nahlas to řekl jenom manžel. Závidí, ale přestat nechce. To je logika. Vím, že každý musí chtít sám a nudit se do toho nemá cenu, to nefunguje. Mějte se všichni krásně a užívejte léta.

Megan

Emo, já ti taky moc blahopřeji k roku. Jsi fakt dobrá. Jen tak dál:-) Cydrichu, ty buzno, přestaň prudit a najdi si jinou diskusi:-(

Jan Cidrych
4x

Proč sprostě nadáváš? Jste podvodníci ,píšete a blahopřejete si k 300 dní bez cigarety ale přitom píšete ,že si občas zapálíte .Tak já Vám něco řeknu milánkové. Tolik jste chtěli aby mě admin vyšopul ale schvaluje také podvody ,které děláte ? Nekouřím 29 rok a nikdy jsem se nepodvedl.Jsem k sobě férový ale to je něco co neznáte .Když Vám někdo řekne svůj názor ,tak admine vymaž ho. Já k Vám mluvím slušně a vy? Ano co ale můžu chtít od podvodníků. Kdysi jsem psal těm co mne napadali.Vzpomenete si na mě až si zapálíte. Od té doby uteklo hodně vody a ted ? Já nekouřím pořád a z Vás zbylo pár co nekouří ostatní hulí jak protržení. Tak otázka zní. KDO JE TEDY BOREC A POCTIVEC? Jenda.

LUBAN

Zdravím Vás!!!! Cydrichu jdi do pr..le!!!Emo,Megane a všichni co nekouříte nádhera!!!!! KAKA,Friduč - držte se !!!!Taky jsem přibral,ale vím že nebudu kouřit,a to je hlavní!!! Nějaký to kilo sportem shodíme!!!Kaka byteček hotov!!!Moc Ti to přeju!!Už si konečně odpočiň!!Friduč co ta práce,dobrý??? Andulo 93 paráda!!!Drž seˇ!! Mám Vás všechny rád !! Nehulte!!!!!!!!!!!

Jan Cidrych
1x

K čemu si někteří blahopřejete? Nekteří zaslouží potlesk ale jsou takový co říkají 300 dní ale přitom občas cigareta je Vás více co si takhle představuje nekuřáctví. Jsi hulvát co bych dělal u vás v kuchyni ty troubo. Nekouřím 29 rok a co .

Jan Cidrych
2x

K čemu si někteří blahopřejete? Nekteří zaslouží potlesk ale jsou takový co říkají 300 dní ale přitom občas cigareta je Vás více co si takhle představuje nekuřáctví. Jsi hulvát co bych dělal u vás v kuchyni ty troubo. Nekouřím 29 rok a co .

irena

Megane tak k té krásné třístovce. pěkně si to oslav a ty Lubane taky: jste borci ,navíc vy dva se k tomu nehulení tak zodpovědně stavíte , žádné stesky ,žádné kňučení, prostě nekouříte a hotovo Emo a tobě taky veliké gratulace ...rok , to je paráda. Ale paráda je i 93 Andulko.Za hvězdy jsme tady vlastně všichni Tak se radujme a nekuřme !!!!!!

Friduča

Ahojky, přidávám se ke gratulaci Megouši :) Tři stovky - no to je masakr !!! Jupííí !!! Jsi prostě borec ! Luban to samé - frajer 275 dní - to to zní :) :) Blahopřeju pochopitelně všem lexe, Irče, Ivče, Emče :) :) No prostě všem co se drží a jsou šikulky !!! Lexo - manža překvapil... mám radost !!! U nás žádná změna :) :) Já jdu dneska a zítra na pohovor..poslala jsem pár odpovědí a začíná se mi to scházet, ale trochu mě to překvapilo, abych řekla pravdu..Počítala jsem s prázdninama a od září... No uvidíme, že jdu na pohovor ještě neznamená, že mě vezmou :) :) No uvidíme co nám ten život přinese... :) Mám dneska poslední den v práci - respektive do oběda a naschléééééé :) Všechny vás zdravím ! A kluci už jsme si to tu psali několikrát - ignorovat, nereagovat.

Ema

Jejda Friduč, takéto obrovské zmeny, posledný deň v práci, spomínam si ako som to ja prežívala a ako som sa bála novej práce, teraz je mi za tými časmi smutno, Ty si to uži a ak Ťa vezmú trebárs hneď je to v poriadku, voľna dá Boh ešte budeš mať dosť. Ifko ďakujem, potešila si ma že opäť.

Jan CIDRYCH
5x

Musím Vám všem říci.I když mne zatracujete pro pravdu ,řeknu jednu věc. Když jsem se rozhodl přestat kouřit tak nesmlouvavě a nikdy jsem neuvažoval jako vy ,že jedna ,dvě ,tři a nic se neděje .Děje a sice ,že jste se zklamali sami v sobě. To ,že to jako přejdete ,to není pravda. Máte to zrazení v sobě už to není to pravé rozhodnutí. Proto je nás málo o kterých mluví statistiky. Závislost je ve vás a čeká pro nějaký stimul. Přeci když přestávám tak s myšlenkou napořád. Recidivy jsou právě z myšlení jedna ,dvě .U alkoholu to samé .Nemyslete si ,že jsme nějaký člověk ,který někomu nepřeje ale ruku na srdce kolik z Vás mi zde nadávalo a dne shulí jak protržený. Je lepší ,když si to přečtete ,zanadáváte na mne ale něco z toho ve v8s zůstane .Položte si otázku a zároven odpověd .Porč nekouřím tak dlouho?

Jan Cidrych
1x

Dobrý den .Tak jak je to s Vámi ,kdo znovu začal kouřit ,myslím z těch co se smáli ?

Jan CIDRYCH
2x

Musím Vám všem říci.I když mne zatracujete pro pravdu ,řeknu jednu věc. Když jsem se rozhodl přestat kouřit tak nesmlouvavě a nikdy jsem neuvažoval jako vy ,že jedna ,dvě ,tři a nic se neděje .Děje a sice ,že jste se zklamali sami v sobě. To ,že to jako přejdete ,to není pravda. Máte to zrazení v sobě už to není to pravé rozhodnutí. Proto je nás málo o kterých mluví statistiky. Závislost je ve vás a čeká pro nějaký stimul. Přeci když přestávám tak s myšlenkou napořád. Recidivy jsou právě z myšlení jedna ,dvě .U alkoholu to samé .Nemyslete si ,že jsme nějaký člověk ,který někomu nepřeje ale ruku na srdce kolik z Vás mi zde nadávalo a dne shulí jak protržený. Je lepší ,když si to přečtete ,zanadáváte na mne ale něco z toho ve v8s zůstane .Položte si otázku a zároven odpověd .Porč nekouřím tak dlouho?

Jan Cidrych
2x

Ptáš se sám sebe proč nekouříš už 29 let? No přeci proto že to se sebou myslíš upřímně.

Megan

Ahoj všici. Tak dnes je to už 300 dní. Sakra, toto letí. Vzpomínám si na začátky, když mě na vodě držela snad jen tato diskuse. Moc mi tenkrát všichni pomohli a na to nikdy nezapomenu. 300 dní a ani jeden prásk, ani jedno potáhnutí. Jsem na sebe a na vás, co to vydrželi nesmírně pyšnej. Žádná oslava se nekoná, jsem v práci a musím chránit a bránit:-) Ahoj všichni kromě Cidrycha PS 1) Lubane, jsi prostě skvějej. To nám to ale letí co? PS2) Fridučko, držím palečky a ať ti to vyjde

Jan Cidrych
1x

Ahoj Megan 29 let nekouřím a bez masírování. Jsem pro Tebe příklad a příště pokud možno Pane ,husy jsem se s Vámi nepásl vy ochranitelko. Trochu slušného chování .

Jan Cidrych
1x

Ahoj Megan 29 let nekouřím a bez masírování. Jsem pro Tebe příklad a příště pokud možno Pane ,husy jsem se s Vámi nepásl vy ochranitelko. Trochu slušného chování .

Megan
1x

Ty zmrde zkurvený Cidrichový, jen se modli, aby jsi mi nepřišel do pařátů, páč by bylo zle. Hlavně nejezdi na naše sleziny. Šlahej pryč a neobtěžuj slušné lidi ty KOKOTE!!!!!!!!!! Zbytek moc zdravím a přeji krásný a voňavý den:-)

jan
1x

Jsi hulvát a svoloč. masírujete se a já přestal sám před 29 lety vy ubožáci .Nemáte slušné chování a podvádíte .K tomu abych něco dokázal nepotřebuji houf .Pevná vůle

jan
1x

Jsi hulvát a svoloč. masírujete se a já přestal sám před 29 lety vy ubožáci .Nemáte slušné chování a podvádíte .K tomu abych něco dokázal nepotřebuji houf .Pevná vůle

Jan CIDRYCH
1x

Někteří jste hodně nemocný -na hlavu

Jan CIDRYCH
1x

Někteří jste hodně nemocný -na hlavu a obávám se ,že ani to že přestanete kouřit Vám nepomůže jste NULY

Jan CIDRYCH
1x

Někteří jste hodně nemocný -na hlavu a obávám se ,že ani to že přestanete kouřit Vám nepomůže jste NULY

Cicina

Po delší době všechny velmi zdravím, zítra to bude 10 měsíců co nekouřím ( po 20 letech krabička a více denně....fuj) a tak si dovoluji Vás zde opět pozdravit.Přestože se často nezapojuji, tuhle diskuzi sleduji a čerpám zde inspiraci, sílu, a podporu. Velmi všem fandím a držím palce. Já sama jsem dokázala přestat až na podruhé, je to totiž nesmírně těžké a proto občasné zakopnutí podle mého nevadí, důležité je jít dál a nepřestávat se snažit s tím svinstvem skoncovat. Což zde všichni děláme a jde nám to přátelé, držím palce nejen vám, ale i sama sobě. Mějte se krásně, a užijte si prázdniny!!

ládík

jseš borec. hezké číslo. gratuluji a drž se. PS: krásný ranní příspěvek, šlahej si musím zapamatovat

Kakamila

přátelé ze Západních Čech, kámoška má NET!!Takže hlásím, že mamka nehulí, ale dala si během 4 měsíců asi 2x cígo, a to, když byla děsně vytočená, jinak nic. Tak to beru, obzvlášt, když jí je 71 let. Nekouří, hlídáme se navzájem!!! Megane, Lubane a ostatní, co jste vydrželi, moc gratuluji a závidím, já jsem to tedy bez občasných šluků od kamarádů hned zpočátku nevydržela a zdaleka nejsem tam, co vy...Takže posrkvrněná jsem, ne že ne...Protože ty jsi to, Megouši, dal bez potáhnutí!!!Jsi borec!!!Kupodivu, na těch chlastačkách s VIP jsem to vždy ustála, spíš ty sedánky na písku s dětmi...to jsem to musela taky jen tak zkusit,zda by to chutnalo a chutnalo by mi to a JAK!!!Nic, budud bojovat, slibuju!!Mám další šampíky!! Lubane, byt mám hotov z 2/3, nyní naběhnu na zbytek....to bude síla v těch vedrech!!!Ale mám z toho radost!!! Jinak léto paráda, přeju nám všem, at se pereme úspěšně dál a mějte se krásně a NEHULTE!!!Všem krásný dovolený!!! KK

Jan Cidrych

Kakamilo znovu na start .Nekouřím 29 let přátelé a jsem rád ,že jsem se sám rozhodl. Nevím zda Vám pomůže zde to masírování

Konča

Tak už po několikáté a nejenom dnes mačkám na tlačítko NAHLÁSIT a nějak mi to nefunguje či co nebo že by zrovna teď to zafungovalo???

Konča

Nefunfuje:-((((

Konča

jsi BOREC. Rovněž posílám gratulaci i Lubanovi a ostatním statečným.

Ivča

a taky žádnýho práska, žádný šidítko, nic. Pomalu Tě Megane dotahuju, ale asi budeš mít stále náskok - ne asi, ale je to téměř jistý. Ale jsem na sebe pyšná. To by mě nenapadlo dřív ani ve snu, že já budu nekouřit a takovou dobu. To snad abych to už vydržela nafurt. Dělám pro to maximum, ikdyž třeba dnes v práci krize jak kráva. Ale je to chvilka a dá se to přežít. Gratulačka všem přítomným, všichni jste dobří, nejvíc obdivuju maminku Kakamily, to je borec nakonec. Tak nikdo ani práska, ani Kakamila na písku. Vydržte všichni a krásný čtvrteční večer.

Andula

všechno to tady v práci dodělávám (ale už z posledních sil, protože je zde hrozné vedro) a pádím na dovolenou. Teď se budu 14 dní válet. Už se na to strašně těším. Takže mějte se všichni krásně. užívejte si sluníčka a svátků a hlavně nekuřte. Já taky nebudu i když dovolená bez kouření a teď ještě i bez jídla (moc se musím hlídat) bude stát asi za prd, ale aspoň nemusím vstávat v půl páté a to je na dovolené pro mě to nejlepší. Já už budu mít v pondělí 100 to je co? to uteklo, ale na vás ještě furt nemám. Všechny vás moc zdravím a po dovolené se ozvu jak na tom budu buď s kouřením a nebo nekouřením. Chuť ještě pořád sem tam nějaká je ale nemám s kým kouřit, nikdo mě neláká tak se to dá v pohodě ustát.

Megan

ahoj všici (kromě Cidrycha) a velice děkuji za gratulAČKY. jÓ, ONO TO FAKT LETÍ. zA CHVILKU ROK. nO TOTO? Andulo, stovka je krásný číslo. Jsi dobrá. Ivčo, osmý měcíc je úplně nádhernej hektar. Blahopřeji Co ty Končo a Marjo, hulíte, nehulíte? Ládíku, ještě nejsi na druhé straně? Snad jednou:-) Trápí mě naše Fridučátko, nějak nepíše, copak? Asi ji zavolám Dnes jsem si chtěv vzít dovču a jet s manžou na Vranovskou přehradu, ale bohužel jsem ho nedostal:-( Tak papa a nehulte, raděkji si užívejte sluníčka

ládík

Megan jseš prostě borec. Tobě fakt věřím, že to dáš. Máš můj velký obdiv. A jsem i rád, že nejsi holka, jak s tebou mluví, ten prudič. Můj velký obdiv máte i Vy všichni nebo spíše všechny, co , tak statečně bojujete, ať máte 30 nebo 100 nebo více. každý den je dobrý a člověk před Vámi musí smeknout. Já na druhé straně nejsem, ale.... snažím se (3,4,5maxima) a stále v ilegalitě. O Friduč také nemám strach. Ta to má promyšlené. Myslím, že zvolila momentální taktiku, spíše nepsat a tím na to nemyslet. To je ale jen a jen můj názor a vychází z vlastního poznatku, že když jsem dopsal příspěvek do diskuze, tak první co bylo, že bych hledal popelník. Ony ty psané příspěvky a publikace svých pocitů je také takový zvýšený adrenalin. Lidi držte se. momentálně sice nejsem váš, ale stále sleduji a přeji vám jen a jen to dobré a samozřejmě vítězství.

Mona

Ahojiny vsem z mariny v Tribunji. Nedalo me to a musela jsem se jit podivat,jak si tady vsichni vedete.Muzete se podivat kde travim svuj prvni tyden dovolene,je tam vebova kamera-marina-tribunj,hr. Koukam taky jak vsichni bojujete a drzim vam palce... ahoj a letu zdar ps.-voda je studena,ale kazdym dnem se to lepsi

ládík

nemohu se dostat na naše stránky

Megan

Ahoj všici. Tak dneska byl opravdu letní den. Paráda, to já můžu. Čím tepleji, tím lépe:-) Jo s Friduč jsem včera chtěl mluvit po telefonu, ale po pozdravu jsem to musel tipnout (samo sebou telefon) a pak jsme si jen psali několik SMS. Je s manžem v Krkonoších a nehulí:-) Moně přeji aby jí vyšlo počasí a pořádně si to užila. Tiše závidím Ládíku, díky za kompliment. Jo, skoro po roce nekouření to mám jak by řekla Friduča ,, Srovnané v hlavě´´. Ládíku, nějakek KOKOT Cidrych mě nemůže rozházet. Takový blbce si dávám ke snídani:-) Mějte se všichni krásně a hlavně NEHULTE!!!!!!!!!

Megan

Ahoj přátelé, nemá někdo cestu do Liberce, že by jsme navštívili našeho oblíbence? http://www.euroregin.cz/prezentace/liberecky/liberec/porcelan/index.php?page=onas Mějte se krásně a nekuřte.

Konča

z divočiny díky nabité baterce v noťasu. Spojení lepší jako doma v paneláku. Mám konečně 14 dnů dovču a zatím je bez cigaret a tím i bez ferneta, který ve sklepě leží ladem:-( to pro jistotu, abych si nezapálila. Manža mi tu hulí a dělá chutě, ale jsem až na tu kuřáckou provokaci v pohodičce - žádný pracovní stresy a již mám zvládnuté 3 dny a dnes jsem začala 4 den bez. Dnes je tady zataženo, 18 stupňů a fouká silný vítr - docela je škaredě. Máme tu velké sucho, tak ani houby nejsou a že bych si už konečně dala. Tak se všichni mějte fajn a nekuřte:-)

Ema

často na Teba myslím kedy ma doženieš. Vieš že mne cigarety stále voňajú? Vôbec by mi nevadil fajčiaci partner, síce by som ho ľutovala ale s radosťou by som inhalovala. Drž sa, budem počítať s Tebou.

Friduča

Ahojky Kamarádi, opožděná gratulačka Čičině k desátému měsíci, protože to už je pěkné čísílko - holka zlatá jsi frajerka,ale to ty víš... Už se nemůžu dočkat dovči...Za tři dny se uvidíme :) Megouši neboj se o mě... Zatím jsem doma, tak nevím jak často budu psát...Neb nevím co budu dělat :) V sobotu odjíždím na týden na dovču a tam budu určitě bez netu, takže se neozvu...Tak, aby jsi mě zase nepodezříval :) Budrmr se toulat po JČ :) tak snad bude pěkně... Ifko držím ti všechny palce - nenech se vyprovokovat !!! Drž se - myslím na tebe !!! Jo Emo, to si můžeš říkat, když toho hulícího partnera vedle sebe nemáš...Věř, že to rozhodně není sranda a ta inhalace, když z něj ten smrad odchází - taky zrovna nic dvakrát příjemného...:( O víkendu mě pálilo na plicích a to v hospě kouřili tři lidi...Je to snad horší, než si přímo zapálit...Je to prostě hnus :( :( Všichni se držte !!!

Kakamila

všechny, co se drží. Hlásím, že mamka je fakt dobrá, ano sem tam ( asi 3x) za 4 měsíce si dala cígo, když jí vytočili na chatě sousedi kvůli vodě, ale jinak NEKOUŘÍ, přibrala a vypadá mnohem líp, byla před tím vysušená treska. Taky jí DR řekla, že se jí zlepšila pleť, protože ona hulila to balený svinstvo a nejlevnější, plesnivej tabák od Čongů, takže měla rudý skvrny, ted úplně super...Tož tak. Všichni jste borci. Mě čeká další místnost v bytě, nechce se mi do toho, ale musim, aspon nebudu mít chutě!! Všem krásný den!!KK

Pavlína Fajmanová

dobrý den,kouřila jsem 20 let a po champixu jsem uplně bez chuti po cigárku a je mě opravdu skvěle.Mám doma ještě 2 balení,pokud má někdo zájem zašlu ne dobírku cene jednoho balení je 1500,-kč.Puvodně [email protected]

Megan

věem přeji krásný den. Včera jsem se trochu picnul, tak dnes odpořčvám. Ládíku, ještě nejsi na druhé straně? Končo, blahopřeji. Snad to tentokráte vyjde ne?

ládík

ještě to nejde. stále, ale držím jen minima. navíc jsem dnes prvně nedostal u doktora vynadáno, že tloustnu. jak se říká něco špatné je i trochu k dobrému. ale jinak vám závidím a u mě jste prostě za "borce"

Ema

Borec si Ty Ládiku a ten titul Ti zostane nech to je alebo bude akékoľvek.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce