Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
lidi to jsou dnes témata. jak jsem už zde dříve psal , jedním z přínosů mého nekouření, je že jsem přestal chrápat. a mám to potvrzené nejen svou hodnou manželkou, ale v nemocnici jsem měl na pokoji deset kolegů a jednu paní a vždy, když jsem se slušně zeptal, tak mě bylo povrzeno, že doopravdy asi již nechrápu. a tomu věřím, protože pár z těch lidí bylo docela nerudných nebo v bolestech a ti by mě to jen ze slušnosti nezapřeli. jinak Friduč, oddělené ložnice mají svoje kouzlo. kvůli chrápání na mě vyšlo letiště a telka se satelitem, žádné dohadování - film-sport, klídek, pohoda. jinak zde padl dotaz na kouření mojí ženy. mě to jednak doopravdy nevadí ( snad jen ta chvilka, kdy po dokouření vejde z balkonu a ta zima a ještě smrad vniknou dom - PS: a to jsem právě budoval balkon ke své ložnici, abych to měl dokonale zkombinované s tím klidem, kouřením a nikoho nerušil) jinak manželka kouří 3-5 cigaret denně a to já neberu ani jako návykové kouření. navíc v zaměstnání nesmějí celých 12hodin na cigaretu si ani vzpomenout, protože to američani nemají rádi. a když nemá ani náznak zdravotních problémů, tak mě nenapadá důvod proč bych ji to měl nějak zakazovat nebo se snažit ji omezovat. ikdyž při mojich posledních absťácích již vyjádřila so mnou soucit, s tím, že s tím něco udělá. ale jinak , jak jsem psal, u nás se o mojem nekouření nemluví. žena to pojala jako samozřejmou věc, tak to má nebo musí být a hotovo a moje kouření neexistuje. můj měsíční úlet prostě přešla (nikdy mě neviděla), ale vím, že byla ráda, že jsem to celý měsíc udržel jen na trojce. zatím ahoj. již neudržím záda a nemohu sedět. ahoj. megan perfektní, zatím narychlo jsem se dostal na 640tis.
Přidat nový komentář