Ahojkyy Všem,
tak jsem již doma ve svém... Bylo to super ! 4 dny v podhůří. Nádherná roubenka, kterou vlastní dva Holanďani.. Velice příjemní lidé.. Byl srandy kopec a jídla hojně - česnečka, gulášovka,hovězí vývar, vylítaní ptáci, pečené kuřecí stejna a brambůrek, tatarák, šopskej salát, pochopitelně čočka a uzené - mimichodem Holanďani nezjnají ( jejich děti ano . ze školy ), ale oni ne.. Ona si tedy nacpala břuch, ale jemu nejela :) :)
Mají tam poníky, koně, kozy, hafinu - ta si pěkně pohrála s načím diabetickým psem, ale bohužel to bylo trochu prozření, že skutečně už je to dědeček, neb po 15 min. lítání byl naprosto vyřízenej a už jí nestačil...
Na Silvetra byl docela klídeček, povídalo se a bumbalo sic,až do rána, ale v klidu ...Za to na nový rok jsme to pěkně u Holanďanů rozjeli a tančili a trochu masakr :) :) Prostě veselo..Fotky budu upravovat a dám na svůj webík - odkaz hodím pro zájemce později.
Ládíku - jsem nesmírně ráda, že se ti ulevilo a také, že tentokrát máš pocit jakési lehkosti, nebo snadněji se ti nekouří... :) :)
Trošku mě zaráží, že tvá žena kouří i po tom čím jste si v minulosti prošli.. Vím, že nekouří moc, ale stejně... Nicméně důležité je, že nekouříš především ty... :) :) Děláš nám všem obrovskou radost...
Kila dole jsou taky naprostá fantazie !!! Pokud se to brát, jako začátek do nového roku, pak musí být ten nový rok prostě úžasný !!!! A věřím, že ano a je důležité, že tomu věříš i ty sám...
Moc Vám všem gratuluji !!!! Ke všem výročím a rozhodnutím !!! Je to skutečně dobrá věc !!!
Mám dnes 144 dní, tedy za 6 dní budu mít 5 měsíců a pak pojedu půl roku.. Nevěřila jsem, že to dám,ale dokázala jsem to a jsem na sebe náležitě pyšná ! Stejně jako na vás všechny... Ifko, tobě také držím plaečky hrozně moc a věřím, že to dokážeš ! Protože to jednoduše jde a tak není důvod, proč by jsi to neměla dát zrovna ty :) DÁŠ !!!!!!!!
Jinak na chalupě kouřili 4 lidi a půl ( můj manža :) ) ze 7 dospěláků... Nejvíc mi vadilo, když jeden tahal ostatní ven... Vykouří tak daleko víc cigeret..Pokud má chuť o.k., ale proč tahat ostatní ? Můj manža jich taky pár vykouřil,ale dle mě to bylo za 4 dny, tak deset cigeret, což v porovnání s loňskem touto dobou je sranda - také jsem ho náležitě pochválila !!!! Jsem zvědavá zda to do toho slíbeného března zvládne a budu mu držet palečky...
Držte se všichni !!!
Přidat nový komentář