Ahojky všem,
včera jsem se celej den povalovala, takže jsem ani PC nezapla ... :)
Mám dnes 98 dní BEZ - Luban je pozornej děkuju za předčasnou gratulačku ke stovce :) :)
Tak musím Vám všem říct - ještě jsem toho plná, včera mi kamarád poslal vypálené CD - film se jmenuje Camino. Tak intezivní zá´žitek jsem opravdu dlouho nezažila. Zařazuji k nejoblíbenějším filmům ci jsem kdy viděla... Pokud máte někoho kdo umí sehnat film, který ještě nejde ano v kině, nebo nikdy u nás nepůjde - sežeňte si to !!! Trvá to necelé tři hodiny a poslední hodinu jsem brečela jak malá... Je to smutný, ale naprosto úžasný drámo - dle skutečného příběhu... Prostě neuvěřitelný !
Jinak jsem dneska konečně byla na Karláku na plicním - specializované zařízení při Karlově universitě - Mudr. Měřička - vyučuje na Karlově universitě mimo jiné je to cytolg. Tedy léčí nádory... Řekl mi, že mám výsledky výborné na 120 % - pokud nebudu kouřit, nemám se rozhodně obávat rakoviny plic nebo tak ...Jediné co mi doporučil, dojít si za 3-5 let na další kontrolu.Říkal, že dle jeho praxe - pokud člověk přestane kouřit a něco se má stát, tak nejdéle do pěti let... Všichni lkékaři velice příjemní, sestry také ..Pan doktor je už starší pán... Ale pochopitelně mám radost :) Jinak mi opět zopakoval, jaké je to svinstvo - pokud pomine přímé důsledky jako je právě rakovina plic, tak kouření jako taková zvyšuje riziko výskytu rakoviny nějaké jiné ( jakékoliv ) o 50 % !!! Což je teda přátelé naprosto šílené číslo !!! Takže jsem s úsměvem na rtu poděkovala a odešla :) Polichocena sama sebou, že jsem to dokázala a nepatřím již do té skupiny lidí, kteří se dobrvolně, pomalu a nenápadně zabíjí...
Všem Vám blahopřeju a držte se ! nehulte, je to svinstvo hnusný !!!! Máte rozum ? Tak mu dejte průchod a nehulte !!!
Ifko - co to je za smutnýho smaila, že manža má slitování ? Ty kouříš ??? To snad ne ?
Přidat nový komentář