Pavlína -
to jsi nabyla bohužel chybného dojmu. CHMP, žvýkačky, náplasti - to všechno jsou pouze podpůrné prostředky tzv. berličky při odvykání. Úspěch v tom přestat kouřit je opravdu pouze na tobě - rozhodnutí ! Pokud budeš na 100% rozhodnuta,že kouřit nechceš, apk kouřit přestaneš. A bude to pro tebe daleko snažší, než pro člověka, který to pouze testuje ( buď to půjde nebo, ne ). Ty, kterým to jde snadno se prostě opravdu rozhodli, že kouřit nebudou a tak je to nenáročné...
CHMP - obaluje receptory v mozku, které vyvolávají chuť na cigeretu ( závislost = absťák ). Ale pokud budeš zobat a čekat, že najednou s tím sekneš a už si nezapálíš jen tak. Že CHMP to rrozhodnutí udělá za tebe, pak nebudeš mít úspěch.. Můj manžel ho takhle zobal..Je pravda, že kouří méně, ale to je tak všechno...
Jinak abstinenční příznaky jsou individuální - a deprese mezi ně patří. Ale je to individuální - někdo příznaky má, někdo nemá..Někdo menší, někdo větší... Proto jsem psala,aby jsi vyhledala odborníka ( pro čtenáře - čti pořádně ). Je to velice individuální a pokud ti doktor řekne, že ano a ty se na to budeš cítit - nevidím problém. Pokud ti to bude dělat problém a budeš se cítit mizerně - zapálit si můžeš vždy... Prostě záleží, jak ti bude ...
Každopádně držím palečky a dej nám vědět :) :) :)
Já bych se vdávala j´hned znovu - jen ten mejdan - bylo to prima :) Jen je to trochu drahý :)
Megane - v klidu občas se tu objeví jedna osoba, která napadá a uráží. Pod svým pravým jménem, nebo smyšleným - vyzkoušeno jediné co účinkuje - ignorace. Tak to prosím dodržujme, nechceme, aby se nám diskuze zvrtla, tak jako již několikrát v historii - přečti si diskuzi zpětně a pochopíš...
Apropo - čekám a mail žádnej ???
Přidat nový komentář