Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
corrona

Prosimte neblbni, jake osobni selhani ? Proste Te jen mrzi ze dneska uz 2 lidi z tehle super party maji takovehle myslenky a hlanne ze Ladik selhal. Muselo mu byt asi hodne mizerne a jak tady psala Friduca, opravdu se drzel zuby nehty a strasne u toho trpel. Jestli se chces ozrat tak to udelej ale nehul...

Friduča

Ano - Corrona má pravdu ! Každý daný jedinec se musí smířit s tím, že už nikdy nebude kouřit. A to bohužel bylo nad Ládíkovu sílu... Celou dobu to táhnul - kvůli zdraví a né protože chtěl. Nebylo to jeho rozhodnutí, ale lékařů. Ano může to opravdu výborně nakopnout,ale Ládík celou dobu trpěl. A teď je jen a jen na něm, jak se k tomu po návratu postaví - zda přehodnotí a nebo ne... Protože pokud si to nepřerovná v hlavě a bude bojovat dál ( což je pochopitelně také cesta), pak je jen otázkou času, kdy se to bude opakovat,ale je to prostě jen a jen na něm... Megane, my to neovlivníme...Můžeme se tu navzájem podporovat i si třeba zanadávat, ale jinak je to na každém z nás... NIKDO to rozhodnutí neudělá za nás a je to to nejdůležitější... A feťáci jsme - vím, že se to špatně poslouchá,ale je to fakt - cigereta je droga a my bojujeme se závislostí... A každý trochu jinak, ale bojujeme. Kuřák = feťák. Není to nic milého, ale je to pravda. Já rozhodně kouřit nezačnu a to ani kdyby se dělo nevím co. Já prostě kouřit nechci a tečka. Na Ládíka myslím, myslím na něj od té doby co začal divně psát.. Bylo jasné, že se něco děje ..A nedala bych moc za to, že si zapálil ještě, když byl doma... Jeho zprávy byli najednou úplně jiné...Přečtěte si je...Tušila jsem, že se to stane. Já,ale doufám a věřím, že tam bude mít čas přemýšlet a prostě přehodnotí pohled na cigára...Protože to mu nesmírně pomůže ! Corrono - tobě pochopitelně gratulace 120 dní je pěkné číslo..Já se těším na své první tři měsíce ( 90 dní ) příští týden :)

corrona

Tak se mi jeste na chvilku podarilo pripojit tak bych Ti Fridu chtela podekovat za gratulaci i za radky ktere jsi napsala, lip bych to nesvedla ale mluvis mi z duse. Je to na kazdem z nas jestli chce nebo nechce. Rikala jsem dceri co se tu ted deje, ona nekouri ale moc mi fandi a prvni bylo mami prosimte neselzi, uz jsi to vydrzela tak dlouho takze to je jedna z dalsich motivaci. Jinak Megane velka gratulace k Tvym 63 a Fridu 90, pamatuju si a neni to tak dlouho kdy jsem si rikala ze to vubec neutika, pocitala jsem kazdy den a ted si to proste jednou za 2 tydny napisu do kalendare a kdyz se me nekdo zepta jak dlouho, jdu se podivat. Jeste prominte hacky carky ale mam notebook s nemeckou klavesnici a nez najdu nejaky ten hacek, vypadne mi spojeni. Ifko doufam ze sis to rozmyslela s tim cigarem... Pamatuju si kdyz jsi mela za sebou myslim 4 mesic tak jsi psala na druhem foru zes vytahla celou marsku tak neblbni, sama vis ze pak je to jen krucek k tomu jit si koupit krabicku. Zatim se mejte vsichni krasne....

Mregan

No, já dnes celkem pařím. Pařím s kámošem, co se mnou v sobotu jede na chlastačku do sklípku. Má za sebou šest měsíců bez a je naprosto v poho. Friduč, máš velice příjemný hlas. S tím ládíkem nevím. Já si myslím, že kdyby hulil ještě před tou nemocnicí, řekl by to. Měkte se krásně

Friduča

Hele, nevěšte hlavu - já taky před rokem selhala po 5 měsících a možná i právě proto mi to teď jde lépe... Protože jsem pochopila, že trápit se nemá smysl... A tak se netrápím.. Uvidíme, až se Ládík vrátí - sám nám napíše své pocity a rozhodnutí co dál... Megane - dekuju ty lichotníku :) Ty máš klasicekj moravskej přízvuuuuk :) :) :) a opravdu ležím v pelechu s průduškama... :( Bohužel ... Tak kamaráda pozdravuj a moc se nezřiďte !!! To asi bumbáte doma,viď ...:)

Ifka -163

Ahoj všem. Večer po práci na mě doma čekal 1,5 letý vnouček. Kvůli tomuhle malýmu človíčkovi jsem na jaře začala. Nechci mu být špatným příkladem! Corrono tobě posílám velikou gratulaci. Jen tak dál. Vedeš si skvěle. Megane ty jsi neselhal. Bojuj dál. Ve sklípku si jistě dobiješ baterky uvidíš:-)

corrona

Ifko dekuji moc a uz me prosim nestras, dnes v noci se mi opet zdalo ze jsem si koupila krabicku a tajne chodila kourit. Asi beru tyhle prispevky moc vazne nebo je nemam cist pred spanim :-o....Rikam si jetli si nemam nechat napsat jeste jedno male baleni champ. kdyby nahodou, brala jsem ho dost kratce. No uvidim snad to bude dobry a kdyby ne, mazu k dokorce....

Ifka

Já si určitě nechám v zásobě několik tablet. Možná, kdybych je v létě měla, tak bych to ustála, ale to je kdyby bylo....

Megan

Ahoj všichni. Tak jsem včera brutálně zapařil. Ještě teď jsem z toho celej špatnej.

Ifka

Jé, já myslela, že ještě vyspáváš gorilku:-)))

Ifka

Kde jste všichni? Snad nehulíte? Já mám po uzávěrce na pondělní vydání a tudíž mi začal v práci klídek, jenom to tu musím odsedět až do večera:-(

Friduča

Dobré ránko, já určitě nehulím :) Hajám v postýlce - teď jsem se nasnídala - chytlo mě něco na průduškách, takže jsem to včera v práci zabalila v poledne a dnes zůstal v pelechu... Já osobně už CHMP beru trošku nárazově - ve všední den půlku v poledne a o víkendu vůbec... Ale mám doma celé a půl balení ..Takže vůbec bych se toho nebála.. No jo Megane, každá sranda něco stojí :) Tak se koukej vyléčit,ať máš zítra sílu ...

Ifka

Tak to já zase poobědvala pórkovou polévku s drožďovými knedlíčky:-) a mám taky nacpaný břuch. Pořádně to vykurýruj:-)

Megan

Tak jsem pěkně v pr...deli. Já jsem včera tak strašně zapařil, že jsem pořád trochu nalitej. Měl jsem do 13 hod. náhradní volno a přišel jsem do práce. Okamžitě jsem řekl co se stalo(vedení) no a mám do 17 hod. stále volno. (naštěstí, že toho náhradního volna jsem měl více). Snad do té doby budu redy. Alkohol je metla lidstva, je potřeba s ním pořádně zamést:-)

Friduča

No Megane, musíš to vytrpět.. Do kolika jste kalili, že jsi ještě teď takhle vyřízenej ? Mě se to občas stane ( navrátil třeba v šest ráno ), ale mám tu výhodu, že do práce nemusím...prostě zavolám, že mi není dobře a zůstanu hajánkovat ..:) Ifko závidím ! Já čekám na manžu s mekáčem ..Ale já jsem polívková - mohla bych žit jen a jen na polévkách, mlask !

Ifka

Jako děcko jsem byla strašlivě "držka vybíravá" a teď kromě sladkého a ryb sním kdeco. Můj říká, že je mě lehčí šatit než živit:-)))

Megan

No, tak to si fakt nepamatuju, ale myslím si, že jsem byl do půlnoci doma. To je tak, když se paří dva dny v kuse. Jsem pěknej prasopes :-(

Megan

Tak mě právě ve výkonu navštívili děcka z dětského tábora. Asi jsem nepsal, že jezdím na tábory jako oddílový vedoucí. Letos jsem měl 14 dětí ve věku od 12-18 let. Mám vždy sportovní oddíl, ale dnešní děti co se týče sportu, tak to je tragédie. Moc se jim nechce makat. Nachytal jsem tam snad deset kuřáků a to měli kolem patnácti let.

Ifka
1x

chachacha - koukám, že to byla GORILA a ne opička. Asi by to chtělo česnečku:-) a se nediv, že hulej když měli vedoucího kuřáka. A co je s Ládíkem? Jseš s ním ve spojení? Poreferuj, a vyřiď mu brzké propuštění, že na něj všichni myslíme!

Friduča

Megane o půlnoci ? No to musíš bejt jak rybička ..To je pohoda chlape :) Tak to ti chválím, takyychezdila, ale nezbejvá mi na to čas ...:( Kdybych byla doma, tak bych dělala klidně i nějaké kroužky a tak.. BAvilo by mě to... Já jsem teda taky všžravec - kromě kopru, který nepozřu, sním všechno a jídlo miluju,ale jím toho jak vrabčák, takže mě je živit radost..Za to manža má pěknej bachor - jak po mě furt dojídá :) ano, pokud budeš mluvit s Ládíkem, tak ho moc, moc pozdravuj, že tu na něj čekáme !! ale dnes by se měl vrátit - jestli to dobře dopadlo...Tak snad už nám něco třeba zítra písne...

Ifka

V Motole MUDr. Novotný - cévař léčí bérce pomocí larev. Třeba by to pomohlo.

tumapo

http://www.youtube.com/watch?v=dLVwLCwL4Vg&feature=player_embedded

Megan

Fridučo, rozhodně redy nejsem. Kurňa, já se tak strašně moc ožral!!!!!!!!! Dejchal jsem si ve 14 hod a ještě jsem měl 0,489 promile. V práci to naštěstí pochopili a uvolnili mě (vše jsem na sebe práskl).. Samo sebou si to musím naddělat. Jsem fakt HROZNEJ!!!!!! Pěkně dlouho si budu sypat popel na hlavu!!!!!! Kalil jsem s kámošem(už jsem o něm psal, má půl roku bez). Zejtra s ním jedu do toho sklípku, tak jsem strašně zvědavej jak to dopadne. S Ládíkem ve spojení jsem. Dnes mi přišel mail od jeho dcdery Petry. Všechny moc pozdravuje a vyřídila mu můj vzkaz: Ládíku, bzzo se uzdrav a ihned přestaň hulit!!!!!! No dcera mu to velice ráda vzkázala:-)

jméno a příjmení

nasdar zviře dem na vyproštovaka za chvilku su u tebe

tumapo

:-))

Ifka

Co jste likvidovali? To vypadá na 60% slivovici:-)

Megan

Tak aby jste byli v obraze. Ten Tumapo je můj kámoš se kterým jsem se včera tak strašně ožral!!!!! No, každou chvilku se má zastavit. Si to s ním vyřídím!!!!!!

Ifka

Zatkni ho!!! :-) ☺

Ifka

A v kolik zítra vyrážíte. Moc ode mne pozdravuj Monu a Miloše a pokud tam bude Habr tak jí taky. Díky.

Megan

No, fakt nevím co to bylo. Ale tak nějak si pAMATUJI, ŽE JSME CHLASTALI POUZE PIVKO. nO, TUMAPO JE U MĚ A JDEM NA VYPROŠŤOVÁK. sNAD SE ZASE NEOŽEREM:-)

Ifka

Tak to jste museli zlikvidovat celej pivovar:-)))

Friduča

Megane - neměl jsi být v pět v práci ??? To je teda bordel ... No jo Tumapo má dobrou přezdívku, takovou sedící k jeho příspěvkům... :))) No tak opatrně Megane, opatrně ve sklípku ...

tumapo

TUnelace-MAchinace-POdvody

lexa

všichni!!!Jsem chtěla něco napsat,ale zapoměla jsem to:))Jinak Ládíka mi je moc líto a taky mu přeju at se brzo vrátí domu!Já byla před rokem v nemocnici,teda jenom rodit,ale byla jsem uplně hotová z toho pobytu,nevím chovali se ke mě pěkně,ale psychicky jsem to nějak nezvládala!Jinak Friduč jsi štastná žena s tvou pracovní dobou!!Kdyby to tak šlo všude a ještě si moc v dnešní době vybírat!jinak mám dnes 67!A už dááávno bez Chmp..Jupííí

jméno a příjmení

zpráva

Alex
1x

Ahoj vsem tady! Tak jsem decka uz 3 -ty den bez cigar a champix uz neberu tyden!!! NO a koukam jde to!!!!! i bez champiixu, teda nechci to zakriknout.....takze vsem referuji, chamoix jsem uzival jedno baleni start 28 tabl a jedno baleni normal 56 tabl. Minuly patek jsem prestal brat champix, protoze mi bylo po nem hrozne zle, ovsem v nedeli chut na cigo, tak jsem uzil jen pulku v poledne a dnes mame patek a ja od nedele nezivam chapm. Snad uz to pujde lehce, teda priznam se, ze sebe chodim provokovat, kde se kouri a zkousim mou vuli:-) No a je opravdu pravda, ze pokud opravdu chcete prestat a jste o tom skalopevne presvedceni, vidim, ze to dokaze i takovy posranek, jako ja:-))4☺ teda smekam a chvalim se.-) vam vsem preji at to zvladate stejne dobre a preji krasny vikend. ZA pochvaly sam sobe se omlouvam, ale opravdu jsem na sebe hrdy!.-) Vsichni, co to zvladate jste proste JEDNICKY!!!!!!!!:-) Zdravim ladika, friduc, Megan, Drahus.... proste vsechny fajn lidicky na tomhle serveru!!!! taky vam vsem moc dekuji za podporu, tady jsem s vama zacal, jako my vsichni, co s tim tady hodne bojujem!!!!! Mam vas vsechny rad a vazim si vas! Mejte fajn vecer, jeste jednou vsechny zdravim a diky, ze jste!!! Sasa z Ostravy. P.S. Pohud se tady najde nejaky ostravak, nebo Ostravacka, rad zajdu na kafco a pokec!!!!! Ahoooojky z Ovy:-)4☺4☺

Megan
1x

Task vás všechy strašně moc zdravím. Už jsem doma. No, vyprostili jsme se, ale dále konec. Alex, vše bude jen lepší. Fridučku, mě teda fakt s.....ereš. Kurňa, přijeď zejtra do sklípu a neser!!!!!!!!!!!!!!!. Jinak se mějte úplně super. Přepošlu fotky ze sklípku!!!!!!!!!!!

Alex

Decka to je skoda, hned bych jel s vama, ale zitra mam tady v Ove deti, prijedou k tatkovii:-) Tak si to tam uzijte a pekne okostujte vinecko!!!!! Hmmmm takove Rulandske sede 2003 hmmm doma uz nemam nic:-) pouze pivko

Drahuš

Ahoj Sašo blbě počítáš máme teprve 28 dní. "no teprve" To je slušný výkon. Chválím tě, já ještě pořád zobu a zobat budu. Pro jistotu. :) :) Pozdrav Vám všem.

Alex

je ahoij Drahusko, ja uz to ani nepocitam, zitra 4 tydny, co nekourim:-) Ja tebe taky chvalim!!! no, mozna, ze jeste chapm budu potrebovat, mam zbyle 4 tabletky, pro jistotu vzdy u sebe:-) mej se fajn a dobrou

Megan

Nazdar všichni. TAK zejtra je akce. No, bohužel všichni (téměř)na to prdíte. Tak jedme: Miloš, Mona, Tumapo, Megan a nejspíše brácha od Miloše a moje manža. Tak nějak by jste měli zhodnotit své priority. Fakt vás mám rád, ale když se můžeme poznat ON LINE,, tak je strašnej problém. Celkem jsem z toho špatnej!!!!!!!!

Friduča

Tak Alexovi pochoitelně obrovská gratulačka !!! Drahuši tobě taky :) CHMP nepodceňovat, takovejch už tu bylo :) Je to fajn, když to dáme...Alexi, ano je to opravdu o té hlavě... O ničem jiném.... Megane, není to problém. Ale je to ad 1) hrozná dálka, ad 2) počasí na prd ( možná se ti to zdá směšný,ale ona ta jízda tam v tom hnusu není zrovna příjemná ), ad 3) já to od začátku zvažovala a nic neslibovala, ad 4) ležím v pelechu s průduškama.... Takže nebuď z toho špatnej, na jaře uděláme sraz další a tam pojedu. Bude lepší počásko, my už budeme mazáci. Pozdravuj tam všechny a fotečky pošli :) Dobrou noc a pěknej sklípek !!!

Božena Hovorková

jsou nicorette žvýkací tabák?

Ifka

Tabák to není. Jsou to klasické žvýkačky s přidáním čistého nikotinu a v lékárnách prodávají s různou sílou nikotinu a taky s příchutí. stojí to cca 200 Kč. Nejsem si ale jistá.

Ifka -162

Dobré ránko všem:-)

Megan

Ahoj všichni. Tak jak se vede?

tumapo

ale stoji to za hovno boli mě hlava MEGANE my sme normalni hovada chlastame uš 3 dny v kuse a dnes znova :-)) to sou jatka

Megan

Nejsme hovada, ale PRASOPSI!!!!

Megan

Tumapo, po tom dnešním sklípku končím z chlastem!

tumapo

:-))) HEJ PRASOPSE TAK TO VEMEM STOHO ZNOJMA PŘEZ VODMAŠŤOVNU V JEMNICI

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce