ahoj lidi, já jsem tak rád, že jsem ás zase našel. nevím proč, ale mě se diskuze ztratila a měl jsem jen jedno okno a když jsem do něj napsal, jestli administrativně změna image diskuze začíná odznovu, tak jsem nevěděl ani jestli to odešlo, nebo jsem první příspěvek, no vůbec nic. no a teď večer je tu najednou diskuze celá , na větší stránce a vy stále diskutujete a na přípitek je nás připraveno minimálně 7. jenak nechci být pesimista , ale mám pocit, že tu paneje drobná skepce a podmračenost. takže , jsme veselí, vždyť nekouříme, já mám 158 a zítra volám pro megana státní. na přípitek mám ferneta, manžu jsem zrušil, naštvala mě. to víte , banality, je vymalováno, dáváme zpět nábytek a bývají krize.friduč něco na bolístky se snad najde, vydrž. zdravím nováčky. jiřinko smíme v neděli k porodu. budume tě držet za ruku a mlátit a mlátit, aby nešáhla po té bílé mrše. dobrá, konec, dnes jsem měl , ale velké chutě. zatím ahoj. písnu před přípitkem. nebo v osm písneme všichni najednou ??? je to námět. ahooooooooooooooooooj nekuřáci. slyšeli jste dneska v rádiu, že je reálný předpoklad propuknoutí prasečí chřipky pravděpodobnější u kuřáků ????
Přidat nový komentář