Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Lexo - to je výborný !!! Je to zase krůček dál... A budu to tu psát furt dokola - musíte vědět, že kouřit nechcete ! Pak to jde daleko snadněji... Stojí za to se zamyslet - co v daném konkrétním okamžiku nám cigereta dává ? Je ten okamžik, prožitek o něco horší - nedá se prožít bez cigerety ? Dá a je vždy lepší !!! Ta hnusná tyčka je tam navíc... Jen my jsme se s ní naučili žít, tak intenzivně, že nám hrozně chybí. A není k tomu jediný důvod - ano jsme feťáci, kterým chybí droga. A já nechci být otrok drogy, chci si dělat co chci já, tak jak chci a né,abych hledala kuřáckou hospodu, kuřácký hotel atd... Nechci prostě kouřit. Jinak tedy nejsem párátko :) Jukni na můj cestovatelskej server - sice tam svých fotek moc nemám,ale nějakou jo... Jsem štíhlá,ale párátko rozhodně ne :) Jinak já chodím často do divadla a chodím slušně oblečená, pokud nejdu do Národního na balet. Většinou kalhoty a nějakou halenu. Jako myslím plátěné - prostě slušně oblečená. Do Národního už si beru šaty,ale opět střízlivé - žádné plesové :) Ale divila by jsi se - i v Národním jsou lidi v džínách !!! Absolutně nemají ponětí o bontonu... To už mi přijde jako ignoranctví... Já často chodím do Bránického divadla - je to mé oblíbené a divadelní spolky se tam střídají a hrají tam především komedie... Megane - já tomu kolu nějak nepřišla na chuť..Manža jo..Ty hodně jezdili..I do Itálie a tak..Ale já teda ne..jsem spíš na ty adrenallinovější věci, jako sjezdovky a ták..Ani běžky mě nenadchlo... Ale vzhledem k mejm problémům s koleny, asi budu muset začít..I když budu muset mít sedačku hodně nahoře,aby se moc nenamáhali mé churavé češky... :) No uvidím..Někdy možná :)
Přidat nový komentář