tak zase něco písnu.
holky jste na mě moc hodné, že si to snad ani nezasloužím.
já klidně od vás ten program na rovnání v hlavě koupím. myslím si, že v hlavě to nějak urovnané mám, ale ne tak do detailů , jako u vás. u mě je to spíše to zklamání, že tak těžká operace byla na nic. snad jen to nekouření a potom odstranění takových drobných zdravotních problémů, jako že již nemusím svěšovat nohy z postele apod. jsou těmi klady léčby.
jinak nic moc a nepřidá tomu - v pátek volala homolka, jestli chci kontrolu od svého ošetřujícího, tak místo sjednaného tohoto pátku, tak zase až za další měsíc. pro mě to znamená, že ošetřující mě nebude vidět 4měsíce, stav se vrací k tomu před operací a nikdo jakoby nechce se mnou mluvit. první měsíc jsem pochopil = byl na stáži, druhý měsíc jde na mě = po skoro 20 letech jsem jel na doporučovanou dovolenou, třetí měsíc jsem pochopil = nehodilo se to z jeho osobních důvodů , ale těď, když jsou problémy a výsledky léčby nelze dát do kladnch dat, tak mám pocit, že se mnou se nechce mluvit.
navíc útoky těch loudilů se doopravdy ztupňují, nyní bych řekl, že mě až bolí hlava z těch útoků.
myslím, že jsem udělal hodně , abych to v té hlavě srovnal
myslím, že jsem i za tím, že mě to bylo nařízeno, protože bych řekl, že toto padá tou dobou kterou bojuji a jejíž ztráta by byla velmi a velmi velká škoda
spíše mám problémy, že jsem poněkud atypický, mám dlouhodobou neustupující závislost a příznivé zdravotní výsledky odpadávají, spíše naopak začínají spíše ty nepříznivé stavy. ani poradna nepřinesla radu natožpak pomoc.
ale jinak nebojte, zatím nekouřím a stále bojuji. ifko nejásej tu tvoji 168 překonám. zatím ahoj zase sem jede nějakej zákazník. dnes se mě vůbec nechce a to musím nakreslit alespoň 2 až 3 plyny, nebo ti lidi zmrznou.
Přidat nový komentář