Andýsku vítám tě - nezaregistrovala jsem, zda jsi kluk, nebo holka...omlouvám se !!! :) A děkuji za ujasnění...
Jinak nekouřím 71 den, ale je to můj druhý pokus. Loni jsem nekouřila cca 5 měsíců a vrátila se k tomu hnusu. Ale jak jsem již psala dříve - před rokem to bylo úplně jiné abstinování. Trápila jsem se, neustále na to myslela i když nekouřila.. všudypřítoné myšlenky, teď bych si dala cígo... u vínka - vydržela, ale půl večera na to myslela...
Teď jsem přestala kouřit 6 den braní CHMP a mám s čím porovnávat - je to nesrovnatelné ! O 100% lepší, snažší... A je to o hlavě, o prioritách a o rozhodnutí ! A přitom je to snadné : já prostě nechci kouřit... Nevěřila bych tomu,ale je to tak... Je to prostě o tom co chceme..Né, se pokooušet přestat, ale přestávat...
Pokud máš čas a chuť jukni na můj blog - třeba ti tam něco z toho pomůže...čti odzadu ( od starších článků )http://friduca.svetu.cz/. Pro Vás co tam chodíte se pokusím zase něco dopsat.. Nějak jsem teď nezvládala :(
Ještě jedna věc - Andy, každopádně doporučuju snižovat cigerety. Mé osobní zkušenosti - snažit se začít si první dávat co nejdéle,až se dostaneš na jednu večer ( třeba ) - lépe se pa ks jednou se dvěma seká, než s 20 kusany .. :) Kdy přestat - to je pouze orientační, každému vyhovuje něco jiného ! Já bych tedy využila toho momentu, že už ti cigerety nechutnají - protože pravda je ta, že CHMP se dá překouřit.. A tahle pachuť slámy je okamžik k využití toho seknout s tím...Pochopitelně můžeš kouřit dál,ale já byc htoho využila.. Mě to tentokrát přestalo chutnat 6 dne a už jsem nekouřila... říkat si dám si ještě týden, dva - dokud můžu, je dle mě začátek konce..Protože základem je : MY PŘED NIČÍM NEUTÍKAME !!!! MY NECHCEME KOUŘIT !!! BAVÍ NÁS NEKOUŘIT ! Prostě si nic nerveme od huby ! Ten postoj musí být přesně opačný, jinak je výsledek krátkodobý... A je to jen o vůli - púak vůle selže a snažení je v háji...Krátkodobý je široké měřítko - u někoho měsíc, 5 měsíců, 2 roky... Ale to selhání přijde..Protože, když celou tudobu si budeme říkat, když já jsem kouříval... Tak je to špatně...
Já za sebe - nekouřím, kouřit nechci a nebudu ! Neustále mi někdo nabízi - téměř každý den několikrát, Šéf v práci se mě snaží dráždit, kamarádi na obědě... Ale mě to skutečně nechává naprosto chladnou i manžovi cigerety, které leží v kuchyni a na chodbě, u mě v autě v kaslíku,protože už nekouřím a NECHCI kouřit.
Takže Alexi - naprosot chápu tvou radost z rozškubanejch cigeret :) Je na místě :)
Přidat nový komentář