leono kadeřnictví měnit nebudu. za první mám k němu osobní vztah. je to muj největší projektantský úspěech. v suterénu rodinného domu našich rodičů se mě podařilo zařídit povolení postupně na kadeřnictví, kosmetiku, solárko, solnou jeskyni a masáže. kdo trochu zná hygienické a jiné zkostnatělé předpisy , ví že to je malý nebo velký úspěch. a to si představte, že do poslední chvíle hrozilo, že nebude žádné podnikání. i při kolaudaci, kdy na mě hygienik mrkal , to je dobré, splněno všechno - klimatizace, větráky, smlouvy o sterilizátorech, likvidace nebezpečných odpadů-jehel, provozní řády, objednávkový systém apodobně, tak to mohlo skončit na závisti, když při podpisu protokolu se do toho namočila jeho sekretářka, kamarádka jiné kadeřnice v té obci, se slovy ale pane inženýre to snad nepustíte, víte kolik sem jezdí lidí až z Prahy a , tak jsme museli dát vybudovat ještě parkoviště. za toto mám doživotně, bez ohledu že je to sestra-o hodně mladší-9let, bezplatné služby a navíc vždy jsem hned na řadě. toto je ale spíše tím, že jsou rási, že jsem pryč. tyto moje legráckové poznámky jsou ve chvílích, brácha neh toho, vždyť děti co čekají na stříhá již pláčou, ale hlavně jsem ji dostal do kolen, když stříhala a prokazatelně odpadla delší kadeř než bylo v objednávce, tak i přes fakt ostříhané půlky hlavy, a na to spoléhaly, jsem se zvedl a pryč. jak až u vrátek škemrala ládí vrať se co ti zákazníci , co si pomyslí atakdále. je to sestra, tak jsem se vrátil a nechal to milosrrdně dokončit. stejně si myslím, že když byla vladší a pod vlivem alka, tak stříhala lépe. to podnikání lidi ničí.
a k tomu smradu z lidí. myslím , že to z nich budeme cítit pořád. takto jsem usvědčil i svého asi budoucího zetě. ten to do dneška nemůže pochopit = zapálil jsem si před dvěma hodinami, celou cestu jedem s otevřenými okny, dal jsem si dvě žvejky a celý tic-ťak a vy to cítíte ??? jo ten kovovej smrad cítím . zatím ahoj
Přidat nový komentář